Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Дина1

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Дина1 got a reaction from ISTORIK in Молитвата преди хранене. Важна ли е?   
    Уважаеми участници във форума,

    Бях чувала някъде, че е много добре да се молим не само умствено преди ядене, но също така и да прекръстим храната като събираме заедно палеца, показалеца и средния пръст, да се допрат на върховете си и така правим във въздуха кръст върху храната. Аз също прекръствам и себе си - 3 пъти. Казват, че това прекръстосване на енергията увеличава допълнително доброто действие от храната. Също така и правенето на кръстовиден знак пред нас - кръстене, както се прави в църквата създава енергиен щит, който един вид подсилва аурата ни и спира бактерии, вируси или лоши енергии от други хора да ни атакуват. Също така казват, че по този начин човек става и някак по-лъчезарен и по невидим начин другите хора започват да го харесват, да желаят компанията му, повече са склонни да му простят ако е сбъркал в нещо.

    Диляна
  2. Like
    Дина1 got a reaction from Орлин Баев in Уринотерапия   
    След като страдах 17 години от поликистозни яйчници, се излекувах само за 17 дни с уринотерапия-вътр. и външно приложение. Съжалявам, че намерих книгата на Малахов толкова късно. И също забележете, че той не пише само за уринотерапията, но и за биоритмологията. Тези 2 неща са неразривно свързани, а много хора пренебрегват биоритмологичните инструкции. Това е все едно да поправяш кола без да имаш гидория край себе си.

    Реших да помагам и на други хора. Имах клиент, която е на инвалидна количка. Оплака ми се, че има много неприятен кожен проблем, който започва от кожата на гениталиите и се разпростира към краката, и корема, чак до пъпа...Беше ходил вече на 2 лекари, които му смениха терапиите поне 3 пъти. За 6 месеца нещата станаха още по зле. Човекът ми показа и наистина виждах, че няма никакъв ефект лечението му. Накрая му казах за уринотерапията. Инструктирах го доколкото може да пази веганска диета и да пие повечко течности, плодов чай и вода, а не изкуствени сиропи, които често съдържат много химия, консерванти и други хиляди боклуци, само не и плода, който е нарисуван на картинката на кутията.
    Препоръчах му да топи в прясната първа сутрешна урина натурален 100% памук, а не от изкуствения, който е по аптеките...и да го слага върху поразената кожа. Кожата изглеждаже доста зле - не локвеше, но беше на пъпки, подобни на кондиломите, като брадавички, с цвета на кожата, без сърбеж. Също препоръчах ако може и вечер да повтори процедурата. Казах му да държи памуците по 5-10 мин върху кожата. После да изчака докато урината засъхне и чак след това да се сплакне само с вода, без сапун или шампоан.

    Така след 20 дни той ми съобщи че половината обрив е изчезнал. Показа ми. След около месец нямаше и следа от образуванията и ми беше много благодарен. Само ми призна, че не е спазвал стриктна веганска диета и че също е налагал памуците с урина средно на всеки втори ден по веднъж съмо.


    Друг случей: Приятелят ми тъкмо беше погребал майка си. Тя почина от рак. Появи му се нещо като бенка на бузата, на скулата. Стана по-голяма след 2 седмици и започна все да се разранява когато си събличаше блузата. Това нещо кървеше, после хващаше коричка, докато пак се разрани и така, постоянно. Стана като черна грапава точка, груба бенка, разранена без изгледи да се смали...Моят човек беше в паника, защото мислеше вече, че има рак на кожата или нещо тумурно...Забелязах, че след 2 седмици нещото се сви, изсъхна и изчезна. Бузата му си беше отново гладка и бяла, като че ли никога не го е имало. Тогава той ми каза, че медитирал над това, представял си как бузата му е чиста и гладка и е налагал всяка сутрин от първата урина памуче с урина върху образуванието. Направо не вярвах, че толкова бързо може да изчезне едно толкова досадно и упорито разраняващо се образувание. Изсъхна, сви се и просто си падна като коричка от рана, която вече е заздравяла. Никакъв белег или точка не остана на бузата и аз съм много щастлива за приятелия ми, че се успокои.

    Поздрави. Дина. Лондон


×
×
  • Добави...