Jump to content
Порталът към съзнателен живот

КраяНаИлюзиите

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

КраяНаИлюзиите's Achievements

  1. Навсякъде. Защо трябва да го ограничаваме и слагаме в рамки?
  2. Самоактуализация 41% Ориентация во времени = 70% Ценности = 40% Взгляд на природу человека = 60% Потребность в познании = 20% Креативность = 47% Автономность = 13% Спонтанность = 13% Самопонимание = 40% Аутосимпатия = 13% Контактность = 40% Гибкость в общении = 70%
  3. "Колкото по-духовен или по-себеопознаващ се, или по-индивидуализиращ се става човек, толкова повече разбира първо, че е част от едно цяло. По-точно част от цялото. От едното." Хич не е лошо да си обикновен и оцеляващ. Тук те подкрепям напълно.
  4. На богатите бедни им работят. Това е положението. За да си богат трябва да докараш другите до просешка тояга. Богат означава да експлоатираш.
  5. Тълпата е тълпа. Някои лудости избиват когато си сам, други когато си в тълпата. То лудите не се познават лесно, защото искат и това ги прави "нормални". Тоест заедно да искаме нещо си, че да се почувстваме като нормални, ама това е илюзия пак.
  6. Обичаш ябълките, защото ги ядеш. Обичаш морето и слънцето, защото ги използваш за тялото си . Обичаш морското си свинче, защото хората не са ти разнообразни и търсиш други същества, с които да споделяш моменти. Няма колективно съзнание и колективни неща. Всичко е индивидуално, като правото. Лесно е да кажеш- обичам всички. Ти не обичаш всички, а искаш всичко, защото явно си лакома и все недоволна. Умния човек знае какво му е интересно и какво му е безинтересно и не го обича и не го иска.
  7. Хората не обичат всички, защото не съществува Колективно съзнание и осъзнаване, а само това на отделния индивид. Света се движи от Интересите, а не от любовта. Любовта е Зло нещо за хората. Ако всички се обичаха и правеха секс, биха се заразили с 1000 болести и никой не би оцелял след няколко години. Тоест основата за да съществуват хората е Омразата.
  8. Няма нещо по-полезно от чистата вода. Среброто не е лечение, а натрупване на излишен метал в организма. Хората одавна са измислили пречиствателните Станции. Човешкия организъм не се нуждае от ненужни метали.
  9. От paid to upload сайтовете някои тарикати печелят хиляди долари пробутвайки ни НЕЛЕГАЛНИ файлове, музикални програми, но най-вече Порно. В повечето случеи тези файлове и са незаконни и са неморални.
  10. Накарай другите да работят за теб за 300 лева и печели милиони от тея балъци.
  11. Безусловната любов не съществува. Ако съществуваше щяхме да обичаме всички. Лъжете се, че такова нещо има при положение, че спазвате условието да обичате само любимия, демек другите хора мразите.
×
×
  • Добави...