Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Тайнствен

Участници
 • Общо Съдържание

  26
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Как ще се самоунищожи, като всеки ден изпитва сигурно огромна болка заради нашите "грешки". Не вярвам да стане така, защото просто той толкова ни обича, че как ще ни изостави? Та нали сме Негови творения А дали е възможно ? Всичко е възможно
 2. Тайнствен

  Чао от мен

  Чао канел, пак ще се срещнем след 10 години и ще се задминем !
 3. Системен, похвали се нещо, стигна ли моят идол Casanova
 4. Разбирам те, трудно е.. Ще ти препоръчам книгата "Животът в небесата" на Марсиа Малинова - Антони, тогава ще се убедиш, че има "Задгробен живот".
 5. Имунната система се "разваля" поради честото взимане на антибиотици, лоши храни, никаква физическа активност. Опитай повече плодове, пий витамини, чайове, потренирай. Като си на едно място съм забелязал винаги се разболяваш повече. Ако послушаш Александър няма да съжаляваш, открий духовната причина за болестите си. Все пак повечето болести са заради неспазването на космическите закони
 6. Тайнствен

  Суетата и външния вид

  Аз не се обличам кой знае как, обаче като застана пред огледалото и не се махам от там. Много съм суетен, дори имам утвърждения за да стана още по красив и все пак не съм някой с хаотична прическа.
 7. И аз съм сексуално хипер активен ама мен не ме притеснява. Само НАПРЕД!!!
 8. Тайнствен

  Интересни филми и ТВ предавания - 2

  ## Резюме : Летяща чиния обикаля около Земята и избира да се приземи във Вашингтон, САЩ. От нея излиза Клаату (Киану Рийвс), който след няколко минути е застрелян от припрян войник. За да отговори на удара, роботът Горт решава да унищожи всички оръжия и танкове, но не желае да наранява човешки същества. По-късно земните жители разбират, че Горт притежава много повече сила от използваната и това може да доведе до фатални последици. Link: http://zamunda.net/d...id=224961&hit=1 Филма е много интересен, показва как ако хората не спрат да нараняват земята, ще спасят нея от тях
 9. Повечето не са чували дори за животното "здравословно хранене" това е моето впечатление
 10. Здравейте, така както знаем всеки тинейджър пуши трева и се друса.. Ето днес например седим аз и моите "приятели" на едни пейки и стана въпрос за марихуаната и единият ми вика "ти какъв човек си бе ? Нито пушиш, нито пиеш, какво си постигнал ?" .. Трябва да се сдържам да не се ядосам, докато ме обиждат. Не бия никой, защото ме е жал, че ще ги боли.. (мен кой ли ме жали) Е все пак ако ме ударят ще отвърна.. Какво да ви споделя и за момичетата, чакат някой "гад" да им изскара "амфетче" или "тревичка" за да му врътнат някой "дюдюк" и да го "заобичат".. И така после идва проблема с общуването.. Как се общува с хора, които говорят само за ПАРИ ?! Да знам, че не може без тях, но трябва ли постоянно да се говори за тях ?! Даже единия беше изръсил - "Имам доларче в главата вместо мозък".. Ако вземеш да се изпуснеш нещо за ГОСПОД, някой ще каже - "Ако има господ, нека падне гръмотевица ей тука".. Разбирам да се напия веднъж на месеца с няколко хубави момиченца, ама това тяхното е само "ядене,пари", всякаш друго не съществува.. Всъщност доста се пада духом, докато траем другите.. Както и да е свиква се. Споделям ви, защото времената в, които вие сте живели, може да са били други Може доста да се напише по - тази тема
 11. Тайнствен

  Аз, тя и нашия измислен свят

  Да, тя е написала че е на лекар.. Приемам всичко твърде навътре.. Много я съжалявам и явно "обичам". По този начин вредя на себе си, всичко свързвам с нея. Благодаря все пак за съвета, опитвам се да не го мисля много много, за съжаление се връща..
 12. Тайнствен

  Аз, тя и нашия измислен свят

  Не знам какво бъркам, наистина съм влюбен за първи път до такава степен. Днеска видях, че си написала на скайп, че е на лекар (съвпадение току що се бях върнал и аз от преглед, нещо съм настинал).. Тя има проблем с бъбреците и получава кризи, и направо като видях "че е на лекар" го прекарах през слънчевия сплит..
 13. Тайнствен

  Апокалипсис или освобождението на Земята.

  Много е добър материала..!!!
 14. Тайнствен

  Аз, тя и нашия измислен свят

  Диди, благодаря ти, че отделяш от времето си за мен. Когато споделя ми олеква. Радвам се, че има хора като теб! Промених се уникално много след като момичето постъпи така с мен. Надявам се тя да ме потърси, и да се изясним.. (макар тя да не го заслужава.. Дано не остана само с надяването)
 15. Тайнствен

  Аз, тя и нашия измислен свят

  И аз съм малък, на 17 съм. Знам, че не си заслужава.. Въпреки това продължавам да я искам и да гадая как е, къде е, с кой е, какво прави.. Докато мисля за нея ми е гадно, като спра да я мисля за нея ми е добре все едно я е нямало.. Но нещо просто ме кара да се сещам за нея. Да я чакам ли ? Ще се промени ли нещо ?
×