Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Fata_morgana

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Fata_morgana's Achievements

  1. Здравейте, Александър! Може ли да ми препоръчате добър класически хомеопат за Варна?
  2. Александър, много благодаря за крема, който ни препоръча - "Дар" от аптеката на Чаталджа Отне ми малко време да открия нашия начин - кога и как да се мажем, но наистина много й облекчава сърбежа. (Дъщеричката ми е с атопичен дерматит и се лекуваме с хомеопатия. Напредваме бавно, но надявам се трайно). Отново огромно благодаря! Ивена88, един съвет от една бивша пушачка - опитай се наистина да осъзнаеш пушенето Не с клишето "лош навик", а наистина му се отдай изцяло, осъзнай го и го разбери. После пак си помисли за волята...
  3. Да, със сребърна вода може, но без да се разчесват и нараняват, за да не се получи т.н. вторичва бактериална инфекция. Няма как да й обясня да не се чеше(на годинка е все пак), а и обиновено го прави вечер насън или сутрин на събуждане. Имам чувството,че се въртим в омагьосан кръг, от който няма излизане - вече 6 месеца се лекуваме с хомеопатия - не мога да преценя това дълъг период ли е, нормално ли е единствената промяна да е, че детето ми като че е по-спокойно? Колко време отнема лечението на кожен проблем в най-лошия случай? А сега през зимата много й се изсушава кожата на челото и ръцете, няма мокри екземи като на бузките, но става грапава и се лющи. Не смея да намажа с нищо, но да питам пак - с някакво кокосово, сусамово или бадемово масло поне не става ли?
  4. Александър, пак съм аз По въпроса за мазането - ясно, не трябва, но за почистване на бузките мога ли да използвам сребърна вода или розова вода? Стават мокри екземи, от които тече лимфа, а ги чеше и разранява, та се чудя дали чешмяната вода е достатъчно подходяща?
  5. Здравейте! Бих искала да знам какво ви е мнението за мазилата по време на хомеопатично лечение. Дъщеричката ми (1 год.) е с Атопичен дерматит и от няколко месеца сме на хомеопатия. Хомеопатът ни не каза нищо за мазането, някак не му обърна особено внимание, но напоследък чета, че някои хомеопати забраняват козметиката, защото пречела на оздравяването. Може ли малко повече яснота?
×
×
  • Добави...