Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nadinkapl

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

nadinkapl's Achievements

  1. Здравей, Alexander, това което прочетох за smehy наистина е някакво чудо. Искам и аззз от тези капки. Живея в малък град край Варна. Можете ли да ми помогнете някак.
  2. Благодаря Ви за вниманието Орлин, искам да допълня, че една година се борих с тези страхове и чаках да отминат, но уви ставаха все по силни, дотолкова че не можех да гледам новините, когато показват нещо по изнервящо, не можех да гледам филми-екшъни, когато срещах хора по улиците с някакъв недък усещах как всеки момент сякаш ще изгубя контрол върху себе си, сякаш полудявам. Много се страхувах да не полудея, все си мислех че страховете, стреса, тревожността и неврите ще ме победят, ще отключат нещо в мен и аз ще полудея. Наистина стана нетърпимо. От много статии и форуми разбирам, както и сега вие казвате " тревожността ви тласка към развиване на смела независимост, самостойност и здраво психично ядро!" Трябва да се отпусна и да приема ставащотот с мен и то постепенно ще изчезне. Но просто страха да не ме надвие е по голям. И докога ще продължава тази борба незнам.
  3. Много благодаря за вниманието, БожидарЗим, мисля че и в психотерапия я поместих. А за тук се надявам някой да ми помогне да заместя антидепресанта с хомеопатично лекарство, което мисля че е по безвредно, както за мен, така и за желанието ми за бъдещо зачеване.
  4. Здравейте, на 30год съм и от 4 години живея с приятеля си, с когото искаме вече да си имаме бебе. През времето в което сме заедно не сме се пазили въобще, като си мислехме, че все някой път ще стане, ама не. Преди 2 години ме хвана ужасна депресия, първо беше агорафобия, после социална фобия, а сега и страхова невроза. Страх ме беше да излизам на вън сред хората, да оставам сама в къщи, после започнаха страхове да не умра, да не полудея. Всичко стана нетърпимо и посетих психиатър. Естествено ми предписа антидепресант, който в момента пия. Но много се притеснявам че може да пречат на зачеването, въпреки че сега съм поне по спокойна. Въобще от това състояние излизане има ли. Моля за помощ и съвет!
  5. Здравейте, искам да попитам всички които имат моя проблем и притеснение. На 30год съм и от 4 години живея с приятеля си, с когото искаме вече да си имаме бебе. През времето в което сме заедно не сме се пазили въобще, като си мислехме, че все някой път ще стане, ама не. Преди 2 години ме хвана ужасна депресия, първо беше агорафобия, после социална фобия, а сега и страхова невроза. Страх ме беше да излизам на вън сред хората, да оставам сама в къщи, после започнаха страхове да не умра, да не полудея. Всичко стана нетърпимо и посетих психиатър. От 4 месеца взимам Ципралекс, и вече съм добре, спокойна, силна и уверена. Но трябва да ги пия поне 6 месеца или година. Имам ли шанс да забременея въпреки че приемам антидепресанта. Има ли някой които е пил антидепресанти през бременността. Има ли някоя сред вас, която е имала този проблем. Моля ви, споделете! И разбира се приемам всякакви съвети.
×
×
  • Добави...