Jump to content
Порталът към съзнателен живот

gost235

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

1473 посещения на профила

gost235's Achievements

  1. За момента не мисля, че мога да намеря някой да ме научи за медитацията. Но, ще направя всичко което мога. Има достатъчно информация в интернет, клипчета, ще си купя и някоя книга, същото се отнася и за йогата. И само едно последно нещо, да не Ви занимавам повече. Билките мента-глог-валериана четох че помагат, дали може да са полезни в моя случай. Най-малкото не мисля, че билки могат да ми навредят, така че не пречи да пробвам, а сега идва и зимата и ако може да се приемат като чай ще е супер. Иначе се сетих, за един случай с познат, но от съвсем различно естество. Имаше голям страх от кучета и не само. Бяха го завели при хомеопат, като ми обесниха, че те правят нещо като "интервю" т.е няма общо с традиционната медицина и накрая според индивидуалния случай, специално се изработва не знам дали може да се нарече лекарство, едни малки гранулки бяха. Резултата е, че в момента има куче по-голямо от самия него. Може да проуча и този вариант, гледам форума има раздел за хомеопатия, ще прочета и там.
  2. Благодаря Ви за отговора. Осъзнавам, че проблема може да окаже въздействие по-нататък. Сега съм на училище, мога да си тръгна когато си поискам и да си взема бележка, на какво ще стане като започна работа, 1 такъв случай и съм останал без такава. По някога даже е по-зле, почва да ми се гади. Мислите ли, че ще мога да се справя сам, или е нужно да потърся някаква професионална помощ, докато все още проблема не се е задълбочил повече. Преди година и половина този проблем го нямаше, аз бях човек който ходеше активно на фитнес, ядях по 6 пъти на ден, само докато съм на училище имах 2 ядения, а сега не смея да хапна нищо. Лошото е, че мисля, че макар и бавно проблема се засилва, по някога има важни неща които не мога да пропускам и пия лекарства от вида на Имодиум, които сигурно са доста вредни за чревната флора. Благодаря още веднъж.
  3. Здравейте, радвам се, че открих този форум и по-точно този раздел и че наистина има хора които са професионалисти и отговарят на въпросите ни. В какво се състои моя проблем. Стана по-сериоен преди около година и преди го е имало, но много рядко, да ми се с случвало 3-4 пъти в годината. В какво се изявяваше в началото, налага ми се често да пътувам, тъй като уча в друг град. Проблема се появаше Неделята, когато си тръгвах. Изявяваше се в това, че от притеснението почва да ми се ходи до тоалетна по-голяма нужда и преди да тръгна не ядях нищо и ходих по 3-4 пъти до тоалетната. Смучил съм и валидоли, които не знам до колко помагат, може би по-скоро е било плацебо ефекта. Лошото е, че проблема се задълбочи. Почна да се появява и като ходя на училище, абсолютно всеки ден ходя по 2-3 пъти по голяма нужда, като не смея и да ям нищо, а закуската е най-важното ядене. По някой път при по-голяма притеснение имам и разтройство, но може и да е било съвпадение. Бил съм на гастроентеролог и всичко е наред. Предполагам, че всичко е в главата ми, но за съжаление не мога да се справя и даже постепенно става по-зле. Тук искам да кажа, че когато излезна от училище, или когато съм в родния си град, проблема напълно изчезва, няма го. Надявам се, да сте разбрали за какво става дума и да може да ми дадете някакъв съвет, ако и преди сте писали за нещо подобно, ще се радвам и на линк към някаква информация, тъй като не успях да намеря нещо конкретно. Благодаря предварително.
×
×
  • Добави...