Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Aphrodite

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Aphrodite's Achievements

  1. Когато публикуваш нещо свое в интернет и щом държиш на авторски права се слага ето това чудо http://en.wikipedia....al_watermarking Сега като няма знак откъде админите да са сигурни, че е твоя??? пс: заради сайта , в който е качена или затова, че потребителят не е искал разрешение се възмущаваш? Ако беше публикувана в сайта на някоя телевизия щеше да си замълчиш нали
  2. Откъде може да се закупят карти таро? Има ли някакъв шанс да ги продават в магазините за сувенири ?
  3. Хубавото е , че България няма да изчезне, лошото е, че няма да станем свидетели на този период, сега ни се налага/ изцяло наш избор/ да живеем в доста гадни и унизителни времена .. чудя се дали изобщо ще пишат в учебниците по история за нас..
  4. Здравей, Sorsi... значи бях в тунел и в края му имаше светлина и тогава започна съня, последното, което си спомням е ,че момчето излезе от хотела c някакъв мъж , носеха два куфара и така разбрах, че си тръгват всъщност .. странното е, че за втори път ми се случва някой да ме изоставя така внезапно, първият път пак носеше куфар, даже бяха еднакви и двата пъти като дизайн
  5. За съня, който сънувах снощи мисля почти цял ден, сънувах непознато момче, мисля, че работехме заедно в хотел, щом се видяхме веднага се харесахме, бях много влюбена в него толкова истинско беше, че чак като се събудих ме държеше това чувство.. накрая на съня обаче си тръгна внезапно и се събудих..
  6. http://chitanka.info/text/21505-ochakvaj_chudesa http://chitanka.info/book/3236-podsyznanieto_mozhe_vsichko Страхотни книги ако не сте ги чели прочетете ги
  7. Има едно предаване по TLC ''Детски конкурси за красота'' някои майки на тези деца са наистина мръднали и гадното е, че използват децата си , за да печелят пари, които не покриват разходите им за уроци, костюми по поръчка, частни училители, билети и т.н най-шокиращото е, че ги гримират, слагат им изкуствени мигли, зъби, коси и т.н заради някаква тъпа купа и чек от 5 000 $ , какъв е смисълът, когато си пръснал 7 000 $ за да подготвиш детето си само за един конкурс??? Не знам може би искат да бъде победител, ами да го запишат на уроци по математика или литература после нека го пратят на олимпиади хем наградите са от злато, хем няма да е тъпо и неграмотно.
  8. Здравей, наистина е много гадно това, което ти се случило и знам как се чувстваш. На мен преди няколко години една приятелка и гаджето й ми проникнаха в компютъра и само те си знаят от колко време са ме следили, вече не сме приятелки, но много гадно се изгаври с мен , това го направи след дребен спор, който тя започна, нищо особено уж... и сега по твоя проблем , ами ти си направила необходимото напуснала си, не се виждаш с въпросния колега , но чувството, че едва ли не са навлезли мозака ти може да те държи малко дълго , но ходиш при психиатър ще го преодолееш, но той няма да те научи да бъдеш предпазлива в мрежата нека ти бъде полезен урок-не споделяй лични неща в интернет, дори избягвай да държиш ценна информация на компютъра си пс: а ти откъде си сигурна, че е чел нещата ти във фейса? дали претеснението ти не е напълно неоснователно :\
  9. Аз ползвам хума от доста години за лицето, тъй като кожата ми е мазна , а от нея се изсушава и има противовъзпалителен ефект, понякога слагам малко във ваната или си изплаквам косата с нея : ) някой знае ли къде мога да намеря червена и зелена хума? Досега в аптеките съм виждала само бяла. http://fammblog.com/2009/05/grija-za-kojata-s-glina/ статията е интересна. : )
  10. Изглежда ми ужасно болезнено без значение позата и мястото на раждане
  11. Снощи сънувах, че садя цветя. Имаше и още нещо, но от целия сън единственото, което запомних е саденето на зелени цветя в саксии, може би защото бях толкова съсредоточена в тези глупави цветя затова забравих останалата част от съня.
  12. Сякаш съм го писала аз : ) Историята ти наистина е от най-тъжните, които съм чела, за съжаление, за съвет точно аз едва ли съм най-подходящата, защото донякъде съм в ситуация подобна на твоята ами аз лично не губя надежда, че нещата най-после ще потръгнат към по-добро през последните няколко години ми се случиха много гадни неща, загубих много близки роднини т.е починаха взезапно, загубих и доста /уж/ приятелки т.е ме предадоха отново внезапно и последно съвсем фрееешшш с леля ми и двамата ми братовчеди официално сме скарани, братовчедка ми не ми се е обаждала от година без да има основателна причина, сякаш съм умряла, а колко услуги съм и вършила тя и половината откакто се помня не направила за мен, както и да е... въпреки, че съм явно изоставена и от малкото живи роднини, които ми останаха, хах и то какви само не губя надежда, че все някога ще намеря щастието. Иначе и аз като теб доскоро спях до 12 ч наобяд дори само и само да минава деня ей така, защото няма с кого да изляза или изобщо с какво да запълня дългия ден... пиша доооста късно, но ти желая да излезеш от тази т. нар дупка и дано кученцето ти се оправи както и ти естествено.
×
×
  • Добави...