Jump to content
Порталът към съзнателен живот

К. Йонкова

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

К. Йонкова's Achievements

  1. Винаги съм била на мнение,че когато някой изпитва нещо към друг(под нещо да се тълкува твоята ситуация),трябва да го сподели на момента. Този момент може да изчезне или да бъдеш изпреварена от някой друг .Действай!
  2. Аз също го тълкувам така. Този въпрос ми бе зададен от терапевта ми. Отговорът ми бе че не се чувствам завършена.Не зная защо обаче у мен остана усещането,че съм дала грешен отговор. Терапевтът ми каза"Аз съм завършен",от което горчивия вкус в устата ми не отмина Не мисля,че това е тема с верни и грешни отговори.
  3. Вчера ме попитаха чувствам ли се завършена. Можете ли да кажете със сигурност "Да аз съм завършен/а"?
  4. Продължавам Стивън Кинг Кольо Николов А за поезията,ах за поезията....Павел Матев,Ивайло Диманов и Богомил Райнов,да,той също има стихове. Да споделя един тук: А ето и рози В онези дни ти имаше навика да ми звъниш по телефона в най невероятни часове. А когато идваше при мене, често носеше рози,тъй често, че старите, още неувяхнали във вазата, биваха сменяни с нови. Но един ден розите увяхнаха и вече никой не ги смени. Оставих ги да си седят във вазата, обезцветени и покрити с прах. Сигурно и до днес щяха да са там, ако чистачката веднъж в мое отсъствие не бе ги изхвърлила. Но понякога, когато телефонът ненадейно извъни в някой невероятен час, изведнъж усещам от празната ваза да долита един лек дъх на рози. Един дъх,тъй крехък и краткотраен, че мигом се стапя, щом само вдигна слушалката и чуя,че някакъв непознат мъж търси друг непознат мъж по погрешка на моя номер.
  5. Започвам със Стайнбек и "Зимата на нашето недоволство",Съмрсет Моъм-"Души в окови" и Острието на бръснача",симпатизирам на главния персонаж Лари и искам да приличам на него. Айзък Азимов Реймънд Чандлър и фаворита ми"Дългото сбогуване".
  6. Напълно съм съгласна. Списвам в няколко форума и наблюденията ми са,че" ветераните",не сменят аватарите си.Познавам лично доста от тях.Хора здраво стъпили на краката си,знаещи,можещи ,като,че ли знаят всички отговори.Казано по твоя начин-Намерили се
  7. Това да не е форма на промиване на мозъците на жените от ранна възраст. Нещо като "мъжете не трябва да плачат" при момченцата. Абсолютно! А относно промиването на мозъци- не зная,но е факт,че има доста такива филмчета. Обяснението,което сме дали е,че при мъжете и жените има професии,които могат да бъдат извършени и от вкъщи. Хаха, ще взема да попитам сценарните екипи на въпросните филми.
  8. Е,моята 7 годишна дъщеря ежедневно е атакувана от рекламите,точно в тези детски програми От друга страна пък,открива там неща,които не знае или не разбира. Пример: "Защо е изчезнала Атлантида?" "Какво е химичен елемент?" "Защо във филмчетата,само майките работят,а татковците си стоят у дома?" Примери,колкото щеш.... въпрос и ние отговаряме.Така научава нещо нали?
  9. Днес,моята майка прави 9 месеца. Гледах я 15 дни в болница,присъствах на всичко възможно ,което и правеха и сега лекувам последиците от това. Докато бях при нея,тя ми говореше за човек,който стои на вратата и я гледа.Страхуваше се от него....както и аз. Спомням си деня,в който,тя,спяща,отвори очи,прекръсти се и каза-Аз си отивам.След този ден тя повече,не ме нарече по име,казваше ми момиче.След това престана и да говори.Дни след това и издъхна. Не съм усетила знаци,след смъртта и,само сънища,в които тя ме вика,плаче,че иска да ме прегърне и целуне. В първите дни след приема в болницата,при едно от свижданията,тя ми подаде сокче,от тези с надпис под капачката.Купила си го,но не го отворила,решила да го даде на мен.Бях забравила за него,отворих го чак след погребението.Надписа гласеше"Никога не ме забравяй".Пазя бутилката.Това ми остана от нея,надпис под капачката
  10. http://<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/88UjOgx_7Y4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
×
×
  • Добави...