Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ivanka_71

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За Ivanka_71

  • Рожден Ден 4.02.1971

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Ivanka_71's Achievements

  1. Понеже темата е за аспектите . Искам да попитам какъв аспект сключват планетите Марс 7,54, Юпитер 3,13 и Нептун 2,50 като и трите една с друга са в съвпад в 7-ми дом в Стрелец. Това как се нарича? Стелиум ли е? Като се има в предвид, че и Венера е там , но на 28.55. Благорадя Ви!
  2. Здравей, Таня Благодаря за отговора, но аз никога не съм претендирала да притежавам качествата на Лъв, напротив много се зарадвах, че все пак Слънцето ми е по-силно, въпреки че като прочетох мнението на Кабала отново се разколебах. От 6 месеца се запалих по астрологията и досега само чета и се уча, колкото мога, но реших, че е време да започна да питам по-знаещите от мен. И понеже човек познава най-добре себе си, реших да започна от моята карта. Навсякъде казват - започваш от Асцедент, Слънце, Луна , гледаш аспектите между тях и тълкуваш. И хоп виждам тази опозиция между Слънце и Асцедент. Не мога да я разтълкувам. Мисля, че Кабала е по някакъв начин права, защото си мисля, че Слънцето ми е доста подтиснато. А в крайна сметка аз не съм свит и подтиснат човек. Не знам, ако може някой да ми помогне да се ориентирам. А що се отнася до по-силния родител. Това винаги е бил баща ми, но още от най-ранна възраст аз съм в конфликт с него. Непрекъснато се противопоставям на неговото влияние. Това е другата ми болка. Не знам къде се крие разковничето. Той е зодия Близнаци, а моята Луна е такава. Докато майка ми е Лъв, като моя Асцедент. Затова си мислах, че все пак майка ми е тази, която ми е повлияла повече. Не знам. Много ми е трудно да се разтълкувам. Но изобщо не съм изпълнена с противоречия. Винаги знам какво искам и го преследвам до дупка. Много се отплеснах, да Ви занимавам със себе си. Поздрави ! Ваня
  3. Прочетох всички мнения за Асцедента и Слънчевия знак, но никъде не видях кой от тях доминира, ако те са в опозиция, както при мен. Имам Слънчев знак Водолей , а Асцедента ми е Лъв. Какво означава това кой кого подтиска в случая и кой доминира при положение, че съм на 34г. Благодаря Ви предварително!
  4. Уважаеми, господин К.Петров Кажете ми моля Ви се как подбирате на кого да отговорите?
  5. Иска ми се да знам какво са ни отредили звездите със съпруга ми? Аз съм Иванка Пенева по баща Дюлгерова , родена 04.02.1971г. в гр. Стамболийски, окръг Пловдив в 17.18 часа следобед. Той е Лъчезар Пенев , роден 06.12.1969г. в Пазарджик в 04.05 сутринта. Питам, защото бракът ни е от близо 12г и непрекъснато се люшка , ту пълна хармония, ту пълен разрив. Ако има някакво значение все пак да спомена имаме двама сина - Александър 20.06.1994г. 3.45 сутринта и Костадин 19.08.1997г. 01.10 сутринта . Благодаря на този , който се заеме с мен.
×
×
  • Добави...