Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ester

Участници
  • Общо Съдържание

    25
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от ester

  1. Това че мъжете немогат да плачат и че причината е в детството какво означава когато са вече големи хора ,звучи повече като оправдание аз сам мъж и ми казаха да не плача.Всеки има различна чуствителност и няма значение дали е мъж или жена.А как тогава се развива човек като търси само причините и дори когато ги открие не прави нищо,Според мен така или иначе жените и мъжете са различно устроени.Възприемат по различен начин реагират по различен начин.Мъжете физически по силни и по издържливи ,мислят различно . Дори една домакинска работа ги обърква.Много ми е забавно когато си говоря с мъж за готварски рецепти .Не искам да засегна никой, мъж които обича да готви
  2. !Чудех се в коя тема да пиша,дали тук или плачът.Немога да тълкувам думите на Исус, и дали правилно е написана библията .Мислех си как се обвиваме в защитни механизми,за да се предпазим от какво?разочарованията болките ,как може да се предпазим....и тогава как си силен?тогава си слаб колкото и да казваш че си силен се преструваш че е така.И тогава другите ти казват бъди силен не се предавай.Как се отхварля болката,като се правиш че не съществува. Не мисля че сила е да отричаш слабоста.На кои трябва да се помага незнам.Незнам и какво означава силен,защото такива хора според ме няма.Аз пиша за слабоста .Силата дори не ме интересува казва ли сами много пъти ти си силна мъжко момиче,аз знам че не така, така си мисли някой друг който иска да е такъв.А аз не искам ,неискам да ми се забранява това което чуствам.
  3. Странно и аз немога да те разбера.Не живеем в джунглата,и ми се струва доста изтъркано такова сравнение
  4. Юля ти обърна наобратно закона на джунглата,там оцелява по силния ,просто е по силен.И говорим за хора ,сила и слабост когато няма вразка между тях се отива в караиности.Колкото до усвояването мисля че е въпрос на желание,ако не искаш нищо неможе да те накара на научиш нещо ново,зависи как си устроен какво търсиш,какво е добро за теб
  5. Здравей сиджей ,сънувах че съм че съм с нокти лакирани в черно,харесваха ми дори си мислех как никога не бих си сложила черен лак,беше ми смешно.Но на следващия ден чаках на едно гише ,жената на която беше там беше с черен лак ,веднага се сетих за съня и се ужасих от съвпадението.Какво означава според теб?
  6. Сещам се за едно интервю на Паулу Куелю където го питат за песимизма на българите , и че сме на първо място .Тои каза че в много страни се говори за за същото и имат такива статистики.Аз говоря за самите чуства а не за негативизма.А на мен ми се е случвало да кажа нещо и после да бъда повтаряна сякаш другите нямат мнение
  7. Ако бях бог бих разбъркала всичко ,например държавите . ако пък се замисля по сериозно .... жаждата за власт би ме накарала да се откажа да се правя на бог
  8. Защо се отричат “отрицателните чуства“?Всички ги изпитват,защо трябва да се борим стях?А дали не служат за нещо?
  9. Здравей ,това което задържаш в себе и и незнаеш какво е се нарича гняв.Иначе си мисля че не оставяш твоята приятелка да греши ,не ми се сърди така мисля .
  10. Вчера премести коментарите в друг форум,днес темата.Темата която публикувах избрах да бъде в лични истории с какво право някои решава вместо мен???
  11. Иавинявам се за невежеството но съм на вие с цитиранетоНе мисля че власта и насилието по божията воля.Преди време бях вегетариянка не ядях месо в продължение на години,в къщи приготвях за останалите ,дори и през ум не ми е минало да правя някой вегетариянец.Но се намираха хора които да ми казват сега да не вземеш и да караш и другите .
  12. Когато трябваше да се регистрирам имаше въпрос защо искам да участвам в поратала.Имаше една подобна тема,първо си помислих има и други .Знаех че има но никой неговори за проблеми ей така и така реших да пиша.После видях колко въпроси си задават хората,над колко неща се замислят
  13. Не виждам нищо лошо в форумите,след като ги има ,исках да споделя и благодаря за това че се отзовахте,не целя анонимност ,дори немисля че това има значение как и по какъв начин.За изневярата ....може да баде различна дори и за наи-малки неща,ако се обърнем към себе си го чустваме много често,може и да не обръщаме внимание,поне според мен е така.За прав път споделям в форум и се радвам че толкова хора пишат на тази тема своите мнения дават своята подкрепа .
  14. Нещата не са толкова прости ,не ви пиша за да се правя на жертва,за връзката или там каквото е било знам че е приключило,благодаря за някои от коментарите,казвам някои защото е лесно да се забавляваш за сметка на някой друг както изглежда.
  15. Заедно сме повече от 15 години.Аз незнам как да продължа...той пътува често и единствено мога да си мисля че ще се случи пак.Тои иска да бъдем заедно аз също исках но сега ,съжалявам но ми е ужасно трудно дори да говоря за всичко това...вярвах в неща които се сринаха.
  16. Незнам дори как да го разкажа.Разбрах че ми изневерил преди време, но е подържал дълго време вразка по телефона,като приятели.През цялото време докато е с мен .Непредполагах че е способен на това.Всичко вървеше добре преди това да се случи.След това нещата се промениха,вече незнам кой е този с който живея.За мен е непознат, немога да му вярвам.Чуствах го близък и мислех че това е човека с който искам да бъда.Мислех че и за него е така.Как може да се продалжи възможно ли е ?Извинете ме но незнам какво да правя.
×
×
  • Добави...