Jump to content
Порталът към съзнателен живот

StarChild

Участници
 • Общо Съдържание

  3
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

1795 посещения на профила
 1. Тъмните сили, ползват доста насилствени методи, като почнем с втълпяване, на лоши мисли, безпричинна нервност и напрегнатост, сънуване непрекъснато на кошмари, чувствате се като изцедени ....
 2. Имате толква много да учите всички. Защо си мислите , че това е толква лесно... ?! Ефективни методи за защита обикновенно е с енергийни печати, които или трябва да сте сънували, или да сте ги виждали някъде. Атаката и защитата, обикновенно идват от самосебе си, ако се оставите на инстинките си. При мен е доста различно, защото както може да видите от ника ми, аз съм звездно дете, и просто съм роден с това. Мога да говоря с животни...енергийно лечение , weather manipulation и много много други неща. Естествено за всичко си има цена.
 3. StarChild

  Вещерство

  Вещерството... Никога няма да разберете докато не опитате, то е съвсем истинско, някой го имат като дарба, други тепърва се учат. Аз съм от тези с дарбата. Тази дарба е нож с две остиета, ако не я увладееш, може да полудееш. Позитивите са много,като например, може да виждате хората такива каквито са, само с един поглед в очите, без значение на живо ли е или на снимка, и други подобни способности които няма да описвам тук, но има и много негативи разбира се. Но искам да предупредя, че колкото повече се използва вещерството толква повече, отнема от човечността ви. Примерно при мен нещата седят така, аз съм платил за това което мога, с цената на чувствата си. Не мога да чувствам абсолютно нищо, към никого. Съветът ми е, не използвайте магия или подобни неща, освен ако не е крайно наложително.
×