Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Hella

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Hella

  1. Здрасти, мога да ти я пратя на английски pdf формат. Имам и някои от поредицата Маските на Бога, както и Силата на мита.
  2. Поздрав за нощните птици http://www.youtube.com/watch?v=K4Qp1TEKswQ само че не знам как да не ми излиза като линк
  3. Здравейте, искам да споделя моя кръст. Който направих днес Без въпрос, просто като общо положение на нещата в момента. 1. Колелото на съдбата 2. 4 чаши 3. 6 жезли 4. Увесеният/обърнат/ + 9 меча 5. 3 чаши 6. крал меча + 2 пентакли 7. 6 пентакли + паж жезли 8. 6 меча 9. Умереност + 5 чаши 10.кралица пентакли/обърната/ + паж меча **** Малко необременени мисли на прима виста : Колелото се завърта и никой не ще избяга от неспирния поток, завлича те надълбоко. Ще се удавиш ли или ще се удавиш в собствената си чаша, ще се удавиш ли , или ще се оставиш да бъдеш спасен. Нека наближаващата смърт не те спира, винаги го има шанса да си първият бъзсмъртен. П(р)огледни живота си - лавровият венец бързо увяхва, мечтаното просветление така и не дойде. Не тъжи, изправи се отново, изтупай неуспеха и този път направи така, че 9 дена да са малко. Надяваш примката и скачаш. Колко тъжно - оглеждаш се, но светът си е все същия. Тук вече виното ще помогне Трите шестици индикират един надвиснал дявол, скрит покрит, обещаващ зацикляне. Една леко неуравновесена жена, затисната от два меча, спешно нуждаеща се от заземяване. Отговора е даден, само дано да преглътнеш 5те чаши. //// Интересни са ми комбинациите 1,2 -9 , като задаване на задача и решение. Дали тази умереност ще укроти в някаква степен въртележката от събития.. 7 го играе знак за равенство. също дворцовите карти - позиции - 6 и 10 - Крал меч, Кралица пент. /обърната/ , паж меч са ми неясни.. Ще ми е интересно да чуя мнение за обърнат обесен, мисля, че не съм срещала такова из форума, а ми е много любопитно. Като цяло нищо кой знае колко фрапиращо, освен известно зацикляне, което може да бъде преодоляно и без външна намеса. Карти, касаещи проблеми в близкото минало. Според мен по колелото, 6 меча и умереността(написах я увереността )) има шанс да се излезе от затворения кръг. Извинявам се ако нищо от този опит нямаше смисъл. ще се радвам да чуя коментари по този КК. Поздрави и усмивки!)))
  4. хихи много се радвам Inatari, пускай и другата подредба да умуваме ето една и от мен: Как ще се развият отношенията между двама души? Крал пентакли, 7 чаши, Кралица меча не виждам развитие в положителна насока, дори напротив. в момента и двамата са изправени пред някакъв избор, но какъв ще е резултата от него още не е известно.. също имам чувството, че се заблуждават за истинските си чувста? дали не са заедно просто защото така им е удобно в момента..
  5. Здрасти Лора и благодаря за бързия отговор ) да, въпросната жена е семейна. Всъщност нямали сме каквито и да било спорове, познаваме се много бегло, но на мен би ми било интересно да общувам с нея, тъй като я намирам за уникална но не знам дали изобщо да я занимавам, все пак си има задължения мадамата .. Иначе и аз по 8 жезли реших, че ще има скорошна подсказка, но да видим..
  6. Здрасти, Inatari! Ще се пробвам с комбинацията ти - 5 пентакли, 9 пентакли и Асо Мечове с уговорката, че Аз знам, че нищо не знам В тези карти не виждам емоционална връзка. По- скоро са проекция на собствените ти моментни вълнения и страхове. Било то да не бъдем отхвърлени или пък дали той ще действа скоро.. За момент ми мина през главата картината как мадамата от 9 пентакли зарязва целия уют на своето обкръжение и хваща меча, който и се подава Време е да бъдем по-смели и да поемем инициативата, дори с цената на провал и наранени чувства. Ами това ми мина през главата, ще се радвам да споделиш как протича ситуацията
  7. Здравейте! Темата е чудесна честно казано доста по-лесно ми беше да назова картите, които ми се набиват на очи и харесвам. отколкото тези, които ме карат да изтръпвам.. Може би най- стагниращата карта за мен в момента е Дяволът. Първоначално бяхме в добри отношения, нооо в един момент разбрах, че съм била изиграна и че дова далеч не е интересния господин в черен редингот с приятно чувство за хумор Та така, в момента се гледаме с него изпод вежди и определено не се радваме на срещите си. Императора ми е доста обезличен, предполагам и защо е така. Просто мъжкото начало липсваше доста дълго време в живота ми и сигурно оттам и това безразличие. Жрецът наскоро се научих да го уважавам, след първоначалните конфликти, но признавам вината си беше моя.. Картите, които винаги се радвам да видя са 2 жезли, Отшелника, Жрицата, кралица чаши и 10 меча. Опитвам се да обичам всичките си карти поравно, но едва ли скоро ще ми се случи да изгладя до такава степен характера си.. ..но нищо не пречи да опитваме Spiral out. Keep going!
  8. Здравейте, здравейте. Доста често преглеждам форума и мога да кажа, че ми е бил страшно полезен. Благодаря на всички ви! Тези дни се замислих за Психоаналитичен лабиринт по Мъри Хоуп и разположението на самата подредба на картите. Опитвам се да вникна в смисъла, но нещо много ми убягва. Очевидна е спираловидната форма на подредбата, но защо аджеба се започва отвън навътре и то точно с Егото. Крайно неразбираемо е. Аз лично бих поставила Егото на питащия в сърцевината и бих развивала навън, за да стигнем до последната позиция на развиващата се в бъдещето спирала именно със съвета за бъдеще. Интересно ми е авторът как го обяснява и се надявам, ако някой има информация да отговори
  9. Такаа изчетох повечето теми, да не кажа всички. Форумът е просто прекрасен и наистина има страшно задълбочени дискусии. Невероятни сте! Много би ми било приятно да поразсъждавам и аз под вашата опека ) винаги е хубаво да се чуят няколко мнения, особено пък ако не си достатъчно вещ. Ще се опитам да поразсъждавам върху въпросa на issa, въпреки че е минало доста време - "9пентакли, Справедливостта, Дявола втори въпрос: какво мисли колегата за шефката си и картите са Рицар пентакли, Паж Пентакли,9меча като имаше изпаднали карти-6чаши и Рицар чаши." Направо по двата - Според мен той си мисли , че тя е под неговото ниво и че му завързва ръцете един вид. Струва ми се, че той приема нещата твърде емоционално и това пък пречи на съвместната им работа. Не мисля, че имат лични отношения. Виждам го по-скоро като игра на егото - да мислиш че си прав на всяка цена. Ще се радвам да чуя има ли нещо правилно Ще пусна и аз две комбинации: Въпрос - Какво го чака света тази година? 2 жезли, Справедливост(обърната), 5 меча моето мнение по тези карти - Нищо хубаво. В резултат желанието за власт на шепа хора справедливостта ще бъде пренебрегната и окована, обругана по най-груб и безцеремонен начин. Безчестие, егоизъм и гонене на собствени интереси.. Като гледам в момента международното положение отива на война.. да се молим това да се избегне! Въпрос - би ли искала X. да поддържаме контакт? картите са - крал пентакли, страшен съд, 8 жезли Така тук се затруднявам много с този страшен съд. Принципно много харесвам тази карта, но какво прави тук в тези не чак толкова сериозни отношения. крал пентакли мисля, че е въпросната жена..може би нещата засега не са в обсега на моя контрол и не зависят от мен. но с тези 8 жезли все се надявам скоро да се промени хода на събитията. Уф.. изобщо ми е тъмна Индия тази комбинация... все едно някой следи ситуацията, но на едно по - високо ниво.. Ще се радвам да чуя вашите мнения )))
×
×
  • Добави...