Jump to content
Порталът към съзнателен живот

АлександърТ.А.

Участници
 • Общо Съдържание

  2139
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  60

АлександърТ.А. last won the day on Февруари 12

АлександърТ.А. had the most liked content!

8 Следващи

За АлександърТ.А.

 • Ранк
  Приятел на Портала

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  София

Последни Посещения

17669 посещения на профила
 1. АлександърТ.А.

  Размисли

  Какъв съвет? Всяко едно решение си носи и плюсовете и минусите .Всяко едно решение може да е както добро , така и не дотам добро . Зависи кой решава , какви са му възгледите за правилно и грешно . Каква е конкретната ситуация , обвързаности с други хора и финансова обезпеченост . Отделно е задвижващия въпрос --,,колко силно е желанието да се направи нещо ? ". Защото винаги ще има трудности , но колко може да се понесат ? Това означава граждански брак ! Нотариален договор .
 2. АлександърТ.А.

  Сърцебиене

  Не нещо , извън теб , да те успокоява . Ти самата да се успокоиш . Да го правиш самата ти .
 3. АлександърТ.А.

  ,,Китайска кашлица"

  Ето реалното .
 4. Може би нещо те притеснява ,. Търсиш защита или удобство .
 5. Благодаря . Ние сме във втория етап на устрояването . Но едни го разбират , да се устроят , А други , че имаме задължения към вселената .Да , любовта е потоците да текат в двете посоки , получавам и давам . А какво да прави човек ли?
 6. АлександърТ.А.

  ,,Китайска кашлица"

  Някой да не знае кой е властелина на този свят ? https://www.facebook.com/249045022635202/videos/425577008713359 https://www.facebook.com/249045022635202/videos/425577008713359
 7. АлександърТ.А.

  НЛО

  еедно много готино интервю засягащо смисъла на земнич живот , като основа за преосмисляне и пренареждане на ценностите .
 8. Смятам , че сънищата са място за боравене с идеи .Веднъж влязла в главата--повъртял си я там , тя винаги ще е от полза .
 9. В природата е така : Харесваш си място и го пооправяш според вкуса и до колкото е възможно . Старяеш се да се впишеш без много компромиси със собствения си комфорт . Ако стане недопустимо неудобно , се преместваш . Може да се говорят много неща , но това е есенцията .Ето виж и друга гледна точка ----Аз фамилиарнича и критикувам най близките . С други извън дома съм толерантен . Страничните не ме вълнуват , Те си имат път и да си се перчат или мъчат както могат .
 10. АлександърТ.А.

  ,,Китайска кашлица"

  Хората се боят от вирусите , но нищо не предприемат освен да чакат някой да ги спасява . Отношенията на човека с природата са прости . Трябва ни въздух да дишаме , също храна и вода да потдържаме тялото си .Едно правилно отношение към тези два фактора правят телата ни устойчиви на повечето болести сред днешното човечество . Цитатите са от беседата ,,Стани и яж"
 11. АлександърТ.А.

  Безсъние

  При заспиване , човек автоматично изключва мисленето . Под стрес , под напрежение се нарушава процеса . Става съвсем неусетно дори без да мислиш за момента на заспиването . Един начин за изключване на мислите е визуализиране на неутрална картина--образ . Такава която те успокоява . Да те отпуска в прегръдката на приятните усещания .Ако не си го правила , за десетина дена ще свикнеш .Но не влагай сила . Бъди спокойно-уверена с нежна-- упоритост , както мравка , влачеща намереното зърно .Навика ще те връща към тревогите , ала ти им казвай че имаш задача , належаща , да се потопиш в своята картина . Няма начин да не отстъпят . Това е учене ! Когато картината е нова , лесно я наблюдаваш и усещаш без да разсъждаваш . пп една моя картина от детството на една книжка . Летящо в небето ято гъски , под строй летят около облаците . А като погледна на долу виждам заснежени върхове , чиято величественост ме изпълва с еуфория и преклонение . Сега мога да изброя много неща но когато заспивам не разсъждавам , потапям се в леките и спокойни приятни усещания .
 12. АлександърТ.А.

  Житния режим - 2021

  Житният режим продължава десет дни. На първия ден сутринта се казва един път формулата: „Господи, приеми ме в лечебницата на Природата за десет дни“. Тази година житният режим е от първи до десети февруари.
 13. АлександърТ.А.

  Какво е обичта

  Питаш , защо нямаш усещане че обичаш . Това се отнася за емоциите и е трудно с SMS да се обясни . Но мога да ти кажа как аз усещам обичта . Тя обичта е връзката ни с околния свят Посредством тази връзка въздеистваме на света , както и той ни въздейства . Да погледна през прозореца с любопитството , какво вали вън , сняг или дъжд , е тази връзка--обич . Сина има мотор който даде на ремонт . Ремонта се проточи една година и той не издържа , купи си друг . Добре е да ти кажа че съм износил , 2 ,,Балканчета" , но с години не съм се качвал на мотор и не ми се е искало . Та оправиха мотора и кавам , как ще го продаваме . С цел да му помогана ако иска . Но той ме погледна и ми дума , че не може да си върне парите които е дал и е най добре ти да го караш . Беше ми минавала тази мисъл , но я отхвърлях като безмислена . Стигаха ми разходите по колата ,та да се натоварвам и още . А един мотор има разходи като кола .Но какво стана ? До вечерта като че ли ме заля еуфорична вълна . Пред очите ми бе черния никелиран мотор със супер удобното седло . А представата за ускоряването и съпротивата на вятъра нямат аналог . ...Няколко дена почти не можех да спя и въпреки че вън има сняг , пред мен постоянно бе удобното возило и усещането за свобода витаещо около него .. Мисля че лесно се вижда какво е обичта .Тя е вътрешната връзка със всичко на около .В случая ме вдъхновява идеята ,,мотоциклет". А самия предмет е иконата помагаща за тази връзка .То е подобна с обичта която човек има към друг човек .Там връзката е душевна , между душите . За това можем да обичаме хора с недостатъци .Можеш да харесваш нечие тяло , но не го обичаш . Творчеството , когато правиш нещо и влагаш душата си , е обич . Човек може да сложи челия си живот в само една идея и да няма място за друго нещо . Както става при голямите спортисти или други успели хора във всякакви области . Когато насочаш желанията , амбициите , обичта си към определена идея , тя става твой живот и хората те определят като много успял човек . Та това е с две думи за обичта . Живия човек е обичащ . Самия живот е постояна проява на обичта , независимо какво си мисли всеки от нас . Четеш ли беседите от Дънов ? Те действат и ни променят , облагородяват . Не само на мен въздействат така .
 14. АлександърТ.А.

  Еротиката в изкуствотo

  Виж не мисля че съм познавач на изкуствата . Но всяка деятелност може да бъде изкуство , Така че съм съгласен с тебе . Но с уговорката за какво изкуство става дума . Това момиче танцува прекрасно . Изкуство е , но много близо до секса . По принцип си мисля че изкуството трябва да ни насочва към Духа . Изкуството трябва да вдъхновява и насочва от по грубата материя към по фината . Целта би трябвало да е , облагородяване на хората . Все още сме много зависими от животното в себе си . Не се владеем и лесно животинското взима власта . И всяко едно изкуство би трябвало да ни помага в себе овладяването . Поне така си мисля . пп ..това по ми харесва : https://www.instagram.com/p/CJ6fvZ5nyAJ/
×