Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Dobromira

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Dobromira's Achievements

  1. Таро показа пътя , като фенер в тъмната гора .
  2. В случая болката и ми помогна , с тази подредба реших да надникна навътре , защото при тази ситуация е важно да се разбере миналото т.е крушката си има опашка . Аз търся посланието , да може би ми пречи това че ми е близка , но в случая мисля че това ми помогна .
  3. Ивета , аз ви бLагодаpя за коментаpа всяко мнение ми е поLезно на този етап . Пpиех пpедизвикатеLството от това момиче , тъй като ми е бLизка , и когато ме потъpси някак си за мен изключително леко изкоментиpах картите. Да, не правя сложни подредби , но в този случай ми се удодоха с лекота , може би защото усетих болката и. Затова имам нужда от вашите коментари.
  4. Здpавейте , жена има проблеми с прокуратура и съд след подадена жалба срещу нея , въпроса и беше как ще се развие ситуацията дали всичко ще е все така срещу нея . Подредбата ми беше пирамида първи ред основа - 4 пентакли, обесеният и 2 пентакли втори ред - умереността и 4 чаши трети ред върха на пирамидата - 6 пентакли като минало настояще и бъдеще За мен тази жена не е виновна , а е натопена , сили няма , напълно е отегчена от всичко , до затвора няма да стигне , даже си мисля , че и присъда няма да има , но тя ще бъде максимално изтормозена . Ако имате мнение , моля споделяте го .
  5. Здравейте Лора , спазвайки вашите препоръки пиша отново. Да след около две седмици вече мога да кажа , че наистина настъпи спокоен период, пък и аз се поотпуснах малко и не ми е тоолкова притеснено , както преди. Бихте ли ми разеснили значението на : " паж чаши като трета карта" за моето положение Благодаря .
  6. Много благодаря за отговора , вярно описваш ситуацията , много точно казано - място пълно с оси. Да за себе си знам , че единствено и само със смирение ще премина през този момент. Сила имам макар и вече да съм доста уморена , професията ми е трудна и много отговорна. Да разбира се ще пиша след две седмици. Отново благодаря .
  7. Здравейте , открих форума случайно ,разгледах го доста неща има които за мен лично са интересни. Имам въпрос към Торо : намирам се в сложна и неприятна за мен ситуация в службата.Всичко това за мен продължава вече 4- ти месец. Притеснението ми е огромно . Бих искала да разбера идва ли скоро края на всичко това и изхода за мен дали все пак няма да е положителен. Много благодаря.
×
×
  • Добави...