Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Yoda

Участници
  • Общо Съдържание

    24
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Yoda's Achievements

  1. Препоръчвам да се обърнете към хомеопат. Хомеопатията лекува както тялото, така и психиката. От личен опит мога да кажа, че след операция, чийто оздравителен период трае около половин година, благодарение на хомеопатията аз се възстанових напълно след по-малко от 3 месеца. . Успех.
  2. Здравей, и аз бях на 16 години и много обичах да фантазирам. Като теб също се вживявах в различни роли. Описвах ги в дневника си и това ми помагаше да не забравям за реалността. И също много обичам да гледам телевизия. Ти самата казваш: Напиши го - опиши фантазиите си, развий ги в история, създай книга, стани писател! Мисля, че имаш дар слово, изеазяваш се грамотно и доста добре. И, моля те, не се срамувай! BTW: скоро даваха по една от телевизиите подобен филм, в който главната героиня (около твоята възраст) стана известна писателка, благодарение на своя дневник и на "другото си аз". Не мога да се сетя заглавието му, ако успея, препоръчвам ти го да го гледаш.
  3. Сънувах сън, в който реално събитие се преплете с нереално. Реалното - преди няколко дни срещнах съвсем случайно мой познат, когото не бях виждала много отдавна. Той ме поздрави, аз също, но, тъй като не го познах, го подминах. Едва по-късно съзнанието ми свърза лицето с името. Познатият беше с бръсната глава, изглеждаше невзрачен, както винаги е изглеждал в очите ми. В съня ми се срещнахме отново. Този път той изглеждаше по съвсем различен начин - беше с късна, но нормална дължина за мъжка подстрижка, изглеждаше и беше облечен добре и отново ме поздрави с думите: ти май не ме позна предния път. Моля за помощ в разтълкуването на този сън - дали това е предупреждение да не виря много нос в реалността?
  4. Здравей! Аз ти гледах, като смених въпроса, защото, честно казано, твоят не ми се струва подходящ. Нищо не губиш, ако кандидатстваш, времето само ти минава в чудене. Аз попитах дали ще започнеш работа там, където искаш, до един месец, и картите са Влюбените, Крал жезли, 3 меча - късно е вече за това място, имаме Влюбените на първа, в комбинация с другите две - според мен вече има друг, конкретен човек, който е, или ще бъде взет там. Ще се радвам да дадеш обратна връзка за развитието на ситуацията. Привет, Ето развитието на ситуацията до момента: Изпратих предварително писмо като заявих желанието си за обявената позиция. До момента - никакъв отговор не съм получила (т.е. вече 2 седмици). Междувременно положението в настоящата ми работа се влошава все почече. Във връзка с това, мога ли отново да попитам Таро дали положението във фирмата ще се стабилизира в скоро време (до месец-два)? Да проявя ли търпение и да остана там с надеждата, че кризата скоро ще отмине или няма шанс това да се случи и трябва да търся начин да напусна потъващия кораб?
  5. Lifetime, благодаря и на теб за отговора! Всъщност точно това исках да знам, но не знаех как да формулирам въпроса си. Не съм фен на безмислени начинания, поемам умерени и най-вече премерени рискове, а след твоя отговор, се връщам в изходна позиция. Имам една идея как да проуча нещата преди да взема решение и ще видим какво ще се получи. Между другото - днес научих за тази работна позиция, имам време да реша до сряда. Ще бъда много благодарна ако получа отговор на въпроса си още колко ще се задържа на настоящата си работа.
  6. Sha Angreal, много ти благодаря за отговора! За егото ... права си. За всеки провал обвинявам себе си, че не съм се постарала достатъчно, а в конкретния случай просто не съм сигурна, че изобщо ще заинтригувам някого като изпратя документите си. Все пак ще опитам и каквото сабя покаже.
  7. Здравейте, моля за малко помощ във вземането на решение: Смятам да подам молба за работа на място, където отдавна искам да работя. Проблемът е обаче, че не покривам едно от условията на обявата и това е причината все още да не съм го направила. Трябва да взема решение до сряда, иначе ще изпусна срока. Въпросът ми към Таро е дали да направя този избор, да кандидатствам, имам ли шанс? Предварително благодаря за отговорите.
  8. Сънувах царевични стебла. Намирах се на широко поле, което беше прясно изорано и не се виждаха други посеви. Имаше само един дълъг ред царевични стебла, които се извисяваха над мен. Те бяха още зелени и не се виждаше узряла царевица. Аз гледах правата и стройна редица и се радвах на гледката, а небето над мен беше кристално синьо и чисто и сякаш беше пролет, защото на усещах жега. Предпочитам да смятам, че сънят ми е свързан с нещо хубаво, но дали наистина е така? Моля за помощ в тълкуването.
  9. По темата за разчитане на сигнали за предстоящи опасности. Сутринта преди да ми съобщят, че най-близкия ми и любим човек си е отишъл от този свят, бях сънувала нещо хубаво, без да си спомням детайли. Настроението ми беше радостно и леко приповдигнато. Това беше преди 2 години. Още тъгувам, дори в момента ми е трудно да пиша за това. Исках да се отдам на мъката си, но още нещо странно ми се случваше. Вечер, когато си лягах и се опитвах да извикам в мислите си образа на този човек, той изкачаше в ужасни и зловещи форми, плашеше ме и сякаш чувах да ми казва - не искам да мислиш за мене... Незнам дали правилно съм го разбрала - но този мой толкова обичан човек сякаш ме пазеше именно от това, което исках да направя. Не ми позволяваше да се отдам на болката. Така е вече 2 години.
  10. Здравейте, във връзка с последните няколко поста - моля, погледнете пост #17 на Мария-София. Тя е дала препратка към една статия точно по тези наболели въпроси. Да ви кажа честно, никак не ми харесва някой да ми каже "Избирай - куче или дете". Аз вече съм избрала. Имам и двете. Тук не става въпрос за избор, а за едно друго нещо, от което много хора бягат. Нарича се ОТГОВОРНОСТ! И да, избор също, но избор с ясно съзнание за последиците от него. И, както каза Ивета в пост #32 - темата е конкретна и няма нужда от разни странични обобщения. С извинение за офф-а.
  11. Alexander, много благодаря за отговора! Знам, че Арабиката е по-скоро ароматно кафе, а Робустата придава наситения вкус. В момента имам нещо подобно - Арабика 70%, Робуста 30% и кафето е един малък сутрешен разкош. Не ми пречи, напротив, тонизира ме и ми е много приятно. Ще си го пия с удоволствие и няма да позволявам да ми го "вгорчават" разни гузни мисли. Може би въпросът ми за продължителността на лечението не е подходящ за тази тема. Ще потърся по-подходяща, където да го задам.
  12. Здравейте, Моля за малко уточнения относно периода на лечение. Кога може да се сметне, че този период е приключил? Интересува ме по-конкретно случай, когато е предписано едно лекарство след обстоен преглед с такива варианти на прием: - при нужда (което може да е веднъж в месеца или всеки ден); - еднократно (като след това се следи състоянието до следващия преглед след известно време) - когато лекарството трябва да бъде заменено и лечението трябва да започне отново Причината да попитам е, защото много обичам кафе. Откакто се лекувам с хомеопатия намалих драстично количеството му и пия по едно само сутрин. Но пак понякога си мисля, че прекалявам и вместо да си помагам, всъщност си вредя. Ще бъда много благодарна на отговор.
  13. Здравейте, аз ще ви разкажа за моята грижа към животните, но преди това бих искала да направя кратко въведение: Откакто се помня винаги съм обичала животните. Мисля, че човек се ражда с тази обич и единствено родителската намеса е способна да я прекърши. За съжаление има толкова много случаи на насилие над животинки, на омраза и неприязън. Няма да ги коментирам. Човек, който не обича животните никога не може да се нарече мой приятел. Човек, който не обича животните, не мисля, че може истински да обича и ближния си. Това е моето лично мнение. Моля, не го приемайте като меродавно и задължаващо. Бях малка, когато у дома донесоха осиротяло сърне. Предполагам заради незнанието тогава, животинчето не беше заведено на по-подходящо място. Гледахме го в двора. Всеки ден се грижех за него и прекарвах часове, опитвайки се да го "цивилизовам" (учех го на команди ) Когато порастна и вече беше много трудно да стои в тесния двор, го дадохме в едно стопанство, което имаше широки ливади. Полупитомно и доверчиво, нямаше как да се върне в природата. Години след това ми казаха, че се намерили някакви "хора", които насъскали кучетата си срещу него и разкъсали моето сърне Преди време намерих малка костенурка в една канавка. Беше се обърнала по черупка и безпомощно риташе с крачета. Прибрах я вкъщи и няколко дена се грижих за нея. Когато се уверих, че е добре, я пуснах в полето далеч от опасните препятствия. При силна буря миналата пролет падна едно щъркелово гнездо. В него имаше малки щъркелчета. Грижих се за тях, докато се свързах със "Зелени балкани". Когато дойдоха да ги вземат ми беше трудно да повярвам на това, което ми казаха. "Знаете ли колко малко са хората като вас?" ме попитаха. А аз все си мислех, че да помогнеш на животинче, изпаднало в беда е нещо толкова естествено и повечето хора биха го направили. Но...явно не е така. След няколко дни се обадих да попитам как са мъниците, но ми отговориха, че са имали много тежки вътрешни наранявания и не са оцелели Още случки мога да разкажа. Трагичният край на някои от тях не ме обезкуражава да продължавам да обичам животните, да им помагам и да смятам, че това е нещо толкова естествено, колкото дишането, например.
  14. Здравейте, надявам се да получа малко яснота за хомеопатичното лечение при малки деца и бебета. Кой подход е по-подходящ: лекуване на конкретна симптоматика чрез конкретно лекарство, например колики, кашлица, запушено носле или определяне на едно лекарство след преглед, който обаче е базиран най-вече на бременността и състоянието на майката. Предварително благодаря.
  15. Ивета, с извинение за закъснението на поста си, ти поднасям благодарност за изчерпателния отговор. Много е вярно това, което Таро казва за мен. Точно това ми се искаше да разбера как да преодолея, но както ти самата каза - ще чакам да ферментира. И отново ще задам въпросите си, този път ще се постарая да бъда по-конкретна и точна. Пожелавам ти хубав и слънчев ден!
×
×
  • Добави...