Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ajna

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Ajna's Achievements

  1. Точно вчера гледах един филм за ''ню ейдж'' и това, което видях никак не ми хареса. Авторът добре се беше постарал в рамките на два часа да разясни със факти какво е ню ейдж. От извода , който си направих е, че ню ейдж е творение на масоните т.е Дявола. Днес намерих и една статия, която идеологоята им много прилича на тази на нацистите, не знам в какво да вярвам вече. Май ще гледам да не приемам нищо за истина.
  2. Сънувах, че си слагам зъбна протеза в/у моите зъби , но беше нещо счупена и не можах да я сложа.
  3. Снощи сънувах, че режа телена ограда, минах през нея после се качих на едно голямо дърво, беше старо с големи клони, но някакъв лош човек ме хвана за хвана за кръста и ме издърпа от него. :?
  4. Мерси за отговора @сиджей, братовчедка ми не е била близка с баба ми. Баба ми почина, когато тя беше доста малка. Иначе говорихме с нея за битови неща, но тя каза, че е ок и е доволна сега където е в момента. Сметнах го за странно точно баба ми да сънувам и да си говорим за нея. И друг път съм я сънувала как иска разни неща, но не й да живее при нас и то с братовчедка ми. Може би , когато е била жива е искала да живее при нас, не знам. Тя живееше при една моя роднина преди да почине доста години. ------------------------------------------- Снощи сънувах преподавателя ми, бяхме в залата , аз излязох и той ме последва, после ме сграбчи и ме целуна по врата. Почувствах се странно, каза ми нещо, което не запомних и после се върна в залата. След това се събудих.
  5. Под ''нов живот'' какво имаш предвид? Смяна на работа , град, познати ли?
  6. Сънувах починалата ми баба как вървим по центъра на града. Каза ми, че иска тя заедно с една моя братовчедка, която живее в друг град да живеят при нас. А й обясних , че няма място за двете, защото е много тясно и то си е така в действителност. Най-странното е, че я сънувам точно седмица откакто се видяхме с въпросната братовчедка. Не знам как да го тълкувам този сън.
  7. И при мен така беше преди 4-5 месеца. Ходих при една баба да ми лее куршум. той ми показа, че съм имала магия. Показа ми фигурката на змията и после на жената, която я поръчала. Жената ми помогна, но не беше лесно. Ходих поне едно 4 пъти при нея. Преди това бях ходила при една друга жена, но ефектът беше временен обаче много интересни фигури се получиха и трите куршумчета имаха крилца.
  8. Снощи сънувах една бивша приятелка. С нея бяхме се скарали преди няколко години, в съня ми тя ме попита дали й се сърдя. Аз й казах, че от години не й се сърдя, това беше. Почувствах някакво облекчение след това. Между другото от както се скарахме се случва да я сънувам няколко пъти в годината. Не знам защо нито мисля за нея, нито пък имам намерение да й се обаждам, че да я сънувам. Тя дори е последния човек, който искам да присъства в сънищата ми.
  9. Снощи сънувах такъв сън за първи път. Бях на изпит с една бивша съученичка. Раздадоха ни листовете и видях, че моя тест нещо не ми харесва затова помолих моята съученичка да си разменим тестовете, но тя отказа да ми го даде. Тогава изведнъж се сетих, че сънувам, казах си ''чакай малко аз сънувам, значи щом сънувам мога да променя съня с мисълта си.'' Много се зарадвах, че е сън и тогава със силата на мисълта накарах съученичката ми да ми даде теста. После излязох бях в някакъв град, който не познавах, имаше една улица с коли, които не ми даваха да пресека тогава пак с мисълта си ги накарах да спрат колите. Почувствах се като супер герой :О След това пожелах да видя един приятел, който не бях виждала от години и той се появи пред мен два пъти ''казах си искам да се срещна с ... и той се появи веднага пред мен невероятно. Към края вече времето стана мрачно и тогава погледнах към небето и казах'' искам времето да е слънчево'' и след малко облаците взеха да се отместват, за да се появят слънчевите лъчи. След това се събудих Не съм го предизвиквала по никакъв начин с разни техники но снощи попаднах на книга на една авторка , там имаше разни молитви и аз на майтап прочетох една за припомняне на житейската мисия, но само това, не знам дали е заради молитвата или случайност.
  10. Сънувах преди няколко дни летяща чиния. Кацна в двора на къщата ни от там мисля, че слязоха извънземни, но бяха с човешки облик. Много ме беше страх от тях , заключих се в тоалетната и тогава се събудих.
  11. Преди няколко месеца ''видях'' такава виолетова светлина, бях със затворени очи. Не съм го предизвиквала по никакъв начин, просто ей така се появи, но за кратко. Сега светлината е индигова, дразнеща е докато се мъчиш да заспиш, разсейва ме.
×
×
  • Добави...