Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ajna

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Ajna got a reaction from Пламъче in Леене на куршум   
    И при мен така беше преди 4-5 месеца. Ходих при една баба да ми лее куршум. той ми показа, че съм имала магия. Показа ми фигурката на змията и после на жената, която я поръчала. Жената ми помогна, но не беше лесно. Ходих поне едно 4 пъти при нея.
    Преди това бях ходила при една друга жена, но ефектът беше временен обаче много интересни фигури се получиха и трите куршумчета имаха крилца.
  2. Like
    Ajna got a reaction from Иво in Осъзнати сънища - споделете ги   
    Снощи сънувах такъв сън за първи път. Бях на изпит с една бивша съученичка. Раздадоха ни листовете и видях, че моя тест нещо не ми харесва затова помолих моята съученичка да си разменим тестовете, но тя отказа да ми го даде. Тогава изведнъж се сетих, че сънувам, казах си ''чакай малко аз сънувам, значи щом сънувам мога да променя съня с мисълта си.'' Много се зарадвах, че е сън и тогава със силата на мисълта накарах съученичката ми да ми даде теста. После излязох бях в някакъв град, който не познавах, имаше една улица с коли, които не ми даваха да пресека тогава пак с мисълта си ги накарах да спрат колите. Почувствах се като супер герой :О След това пожелах да видя един приятел, който не бях виждала от години и той се появи пред мен два пъти ''казах си искам да се срещна с ... и той се появи веднага пред мен невероятно. Към края вече времето стана мрачно и тогава погледнах към небето и казах'' искам времето да е слънчево'' и след малко облаците взеха да се отместват, за да се появят слънчевите лъчи. След това се събудих Не съм го предизвиквала по никакъв начин с разни техники но снощи попаднах на книга на една авторка , там имаше разни молитви и аз на майтап прочетох една за припомняне на житейската мисия, но само това, не знам дали е заради молитвата или случайност.
×
×
  • Добави...