Jump to content
Порталът към съзнателен живот

silina

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

silina's Achievements

  1. най-общо - промени в Аза ти по отношение на аналогиите на 8-ми дом - чужди пари, наследства, окултизъм, секс и т.н.
  2. Да, силното по рождение перманентно си действа. По-слабото чака подходящ момент за проявление. И тук има деликатен момент - кое забелязваме и осъзнаваме по-лесно - дали това, което е силно и цял живот се е проявявало, или нещо по-ново, което е чакало активация и неговото си време.
  3. Куинконсите не са мажорни аспекти, т.е. не влияят толкова силно, колкото съвпади или опозиции. Но и да бяха, аспектите са провокация и сочат път, начин да постигнем съзнателно нещо си. Щом осъзнаваме, че трябва да търсим начини да изявим някаква енергия, действаме, упражняваме се. Назовем ли проблема, вече го владеем и работим по него. Възможно е в конкретен период да не успяваме да се изявим по желан от нас начин, но надали се дължи само на куинконси. Провери транзитите - силно влияние на тр.Сатурн се проявява така, както и активиран 12-ти дом от рождения хороскоп.
  4. Вярно, доста куинконси. Аспектите си имат ключови думи, както и управители, екзалтатори, декаденти и заточители. Според тях можем да съдим за възможните прояви на аспектите. Ключови думи за куинконса са :“промяна“; „изолация“; „раздяла“. Такива тенденции може да се прояват в характера или сферите, управлявани или под влияние на планетите, участващи в аспекта. В случая тоя аспект на Слънцето към асцендента, например, би могъл да се манифестира като стремеж за осъзнати промени в характера и проявите на характера. Смяташ ли, че такова разбиране ти импонира?
×
×
  • Добави...