Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Силвера

Участници
 • Общо Съдържание

  4
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от Силвера

 1. Благодаря за хубавите неща, които прочетох в темата. Моят хематолог ми каза, че спокойно мога да огранича месото, но да приемам фолиева киселина на таблетки. С таласемия минор съм.
 2. Силвера

  Стара любов

  Лично аз оставям миналото - в миналото и гледам напред. Щом пътищата ми с даден човек са се разделили,то е имало причина така да стане. Не се обръщам назад и не влача призраци от миналото със себе си в настоящето. Каквото е било - било е, хубаво, лошо, няма значение. Остава спомен, малко тъга или радост, но не му позволявам да ми влияе на днес и утре.
 3. Силвера

  Болница Токуда в София

  Аз родих там и 2 пъти лежах в хематологията. Само хубави неща мога да кажа за екипа и болницата.
 4. Здравейте, бих искала да се включа в темата, за да задам въпрос и много ще се радвам, ако някой ми отговори. Имам таласемия минор и глюкозо 6-фосфатна недостатъчност, откакто се помня. Също така, откакто се помня, ми е вменявано от семейство, лекари, общество, ще трябва да ям постоянно месо, за да не развивам кризи на анемията и тем подобни неща. Истината е, че откакто станах голяма и живея сама, на няколко пъти съм се опитвала да спра местото и в тези няколко дни съм се чувствала дори по-добре, от дните, в които баба ми ме тъпчеше с черен дроб ("за червени кръвни телца", както тя казваше). Напоследък, изпитвам дори погнуса от местото в чинията ми, имам чувството, че ям мърша и бих искала да го елиминирам от менюто си, но с какво да го заместя, имайки предвид състоянието ми? Също така пия много прясно мляко, трябва ли да го махна от менюто си, ако искам да бъда вегетарианец? Съжалявам, ако въпросите ми ви звучат малко по детски глуповати, но наистина това е ново за мен и просто търся правилното решение. Предварително ви благодаря за отговорите.
×