Jump to content
Порталът към съзнателен живот

poly

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

poly's Achievements

  1. Здравейте отново, пиша тук за да разкажа какво се случва и ако някой може да предложи помощ или просто съвет ще съм благодарна. Направихме тестове, всички са отрицателни за наркотични вещества с изключение на един с надпис "met", което било за метаамфетамини който е със статус отрицателен, но е добре да се повтори тъй като е по-блед от останалите. Това можело да означава, че това което евентуално е приел или е било много отдавна или е вид който не може да се засече с тестове от аптеките. Той междувременно е далеч по-добре, но продължава да отрича нещо да е пил. Ходихме при психиатър, държеше се малко демонстративно някак ядосан на нас, че не му вярваме, но според лекарката е изключено да има заболяване генетично или друго. Тя е на мнение, че нещо е пил или пушил, но е възможно според нея и той самия да не знае, някой да го е подхвърлил. Това до сега не ми беше идвало наум наистина. Опитвам се да събера информация как се държи човек приемал подобни вещества, но мненията са много различни, не знам какво точно да наблюдавам - един ми казва, няма да яде, друг точно обратното, щял да налита на сладки неща и да има разширени зеници или да налита само на течности, съвсем се обърках.
  2. Много благодаря на всички, които сте отговорили. Тази сутрин ходихме до невролог, всичко е наред при прегледа и при скенера на глава на който ни изпрати за да изключи неврологичен проблем. След обед имаме час при психолог, но състоянието му е същото. Според него днес е събота, защото на вратата на кабинетите видя надпис: събота и неделя - от 9,00-14,00ч. и каквото и да му казахме с баща му той си твърди своето. Показах му датата и деня по БТВ, засмя се и каза: объркали са се. Вметна, че някакви надписи по телевизора са изписани наобратно, а това не беше така. В града в който живеем няма лаборатория за анализ на кръв и урина за наркотични вещества така, че единствено на някакви тестове от аптеките може да се разчита. Ще изчакаме сега какво ще каже и психолога и ще вземем и тест. Тази нощ изобщо не е лягал да спи, ние заспахме към 2 ч., а той до сутринта беше на компютъра но не е играл или влизал в интернет защото разстрои и неговия и нашия компютър софтуерно и до сутринта се мъчеше да ги преинсталира безуспешно. Тук мога да кажа, че по принцип разбира от тези неща, това учи и до сега безпроблемно инсталира всичко вкъщи и на познати без проблем. Умишлено разстройва и двата си телефона, изключва, включва, стигнахме до пук кодове и обвинява операторите. Вчера за да се убеди баща му взе телефоните в себе си и докато бяха у него работеха нормално, няма някакви странни обаждания или смс и т.н. Сутринта не се чувстваше нито уморен, нито му се спи, закуси и доброволно тръгна с нас по лекарите. По принцип пуши цигари, но досега доста рядко и дори през големи интервали от дни. Не сме се карали с него за това, но тези дни пуши в серии една след друга. Пиша тук с надеждата някой да е имал или да е чувал за подобен проблем, чувстваме се безпомощни и не знаем накъде да поемем. Предварително Ви благодаря, някак поне има къде да споделя.
  3. Здравейте, мисля че имам нужда от помощ за да разбера какво се случва със сина ми. В момента е на 17год. през юни става на 18. До сега не е имал смущаващо поведение, мисля че се побираше в нормите на пубертета. Знам, че е чувствителен, но не споделя лесно. Не е имал проблеми в училище с агресии или други подобни с учители или ученици. Има приятели и тук мога само да кажа,че като че ли ту е в една групичка от тях, ту с друга, но общо взето без проблеми. Не съм усетила да има проблем с алкохол или упойващи, не се съмнявам и в приятелите му поне в тези които познавам. Много често са били у нас заедно, имаме добри контакти с приятелите му, знам че много от тях им харесва да са у нас, контактуват и не изглеждат да са проблемни деца. Много често едно или друго дете е преспивало в дома ни, говорим си, играят или се ровят в интернет, излизат и вече по заведения, но не сме имали проблеми. Като малък до 10-тата си година беше доста болнаво дете - астма, отит и вирусни непрекъснати инфекции, които почти винаги протичаха с хоспитализация. Понесъл е много болка с отита предимно, няколко пъти бяхме приемани за операция, но така и не е опериран. Всичко отшумя при навлизането в пубертета, няма проблеми със слуха, но остана при него една чувствителност към болести, като че ли твърде много си обръща внимание ако забележи нещо уж нередно в здравето си. Когато се роди вторият ни син (8год разлика) имаше за кратко един период в който трудно ме делеше с него. Някак все си мислеше че толерирам малкия. Чувстваше се изоставен без да има основания. Аз и съпруга ми от друга страна знаехме че той е твърде обгрижвано дете, заради болестите и след като здравето му се стабилизира ни се искаше да е по-самостоятелен, да не се страхува от болести и т.н. Мисля, че семейството ни е с нормална среда, никой от нас не се е държал агресивно спрямо друг член, няма пиянски истории, това което със сигурност ни липсва е повече време да сме всички заедно, но това е общовалидно за всички в момента според мен. И ето сега големият ни шок - от вече 4-5 дни синът ми е странен, агресивен, няма правилна преценка за това какво се случва (твърди неща които са нереални, кой ден сме, колко е часа, какво сме правили преди малко, кой какво е казал), изключва си телефоните когато реши дори и да е у дома, никой не може да се свърже с него, после отрича, така се държи и с приятелите си и се стигна до там, че те питат нас какво му се случва. Има приятелка и тя не знае какво става, разговарях със всички никой не смята че той използва някакви упойващи, не е и алкохол, вечер се прибира...., но нищо от това което говори не е вярно, а го оспорва и дори повишава тон, груб е към мен, баща си, брат си. Не приема никакви мнения. Моля Ви за съвет, аз лично в момента не мога да го проумея. Може би е важно да кажа, че не знаем и в двата рода да има каквито и да били психични разтройства.
×
×
  • Добави...