Jump to content
Порталът към съзнателен живот

кети

Участници
  • Общо Съдържание

    37
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    2

кети last won the day on Юли 24 2012

кети had the most liked content!

Профил Информация

  • Пол
    Жена

кети's Achievements

  1. Здравей Angie! Ето ти актуална информация за паневритмията в Пловдив: Паневритмия се играе от 22 март до 22 септември. - от 22 март до 30 април от 7.30 ч. - от 1 май до 31 август от 7.00 ч. - от 1 до 22 септември от 7.30 ч. а ето и линк към сайта на Пловдивската група: http://beinsadouno-plovdiv.org/novini-plovdiv.html Паневритмия в Пловдив се играе само на Бунарджика. Поздрави!
  2. Здравейте! Знае ли някой дали има група по паневритмия в Полша и в кой град?
  3. Това, което е написала Донка е много хубаво и вероятно се случва, но може би само сред групи хора, събрани свише. За жалост по-голямата част от човешките /в т.ч. административните/ групи са създадени на друг принцип. Аз също отдавна си мисля как биха могли подобни общности от хора да еволюират /аз самата работя в административна организация/... Собствените ми наблюдения са ме довели до извода, че всеки човек на своето собствено място трябва да прилага стремежа към хармония и единение и да търси съмишленици. Един забележителен ръководител ми беше казал, че във всяка организация има хора, които искат еволюция, само трябва да ги намеря и да увеличавам кръга. Разбира се, много е трудно намирането на хора със сходно ниво на възприятие и степен на развитие, но е възможно, а и в днешните времена хората много по-бързо се трансформират към добро.
  4. планети в екзалтация карта 1 Луна - Телец карта 2 Марс - Козирог карта 3 Меркурий - Дева карта 4 Сатурн - Везни карта 5 Юпитер - Рак карта 6 Слънце - Овен, Венера - Риби, Юпитер - Рак карта 7 Венера - Риби карта 8 Марс - Козирог, Сатурн - Везни
  5. Прочетох всичко, което дотук е представено като информация и отговарям на поставените въпроси: по първия - на мен би ми било по-полезно ако има някаква систематизирана въвеждаща информация, т.е. не само линкове, но и кратък коментар по съответните базови знания. напр. това което прочетох тук за зодиакалните знаци ми хареса-изложен кратък текст и обяснения за всеки зодиакален знак. все неща, които до момента не съм знаела, а ми бяха полезни за решаването на първата задача. по втория - към този момент не бих могла да преценя дали има нужда от подобни задачи, защото базовата информация, която прочетох като че ли не изисква упражнения, за да бъде усвоена, но може би ако се усложнят нещата, ще има нужда. с две думи-мисля, че преди разглеждане на рождената карта, би била полезна по-първоначална информация, като напр. какво значат символите в картата /напр. какво значи AC, DC, IC, MC, защо са разположени на различни места в различните карти и от какво зависи това/.
  6. Благодаря за споделеното и за съветите. А също и за форума. Ще започна да експериментирам. Добър апепит!
  7. Аз отскоро спрях месото /от великден тази година/ и досега ми беше лесно-лятото карах на салати и плодове и хляб. рибата и млечните продукти не съм спирала, но по-рядко ги консумирам. но сега есента и зимата как ще е? бихте ли споделили с какво се храните през тези сезони?
  8. Благодаря за разбирането от страна на организаторите на курса. Съгласна съм, че начинанието е трудно, а и всеки от ангажиралите се с него отделя от личното си време съвсем доброволно. Надявам се общите усилия да донесат на всички удовлетворение. Успех!
  9. Подкрепям Аlexander. Нека тук да се дадат линкове към по-базисни знания. Аз също се опитвам оттук-оттам да чета, защото ми е трудно, но по-добре е на едно място да са дадени линкове за повече информация. Запознах се и с линковете, които Йордан Анов беше посочил, но пак ми е трудно да се ориентирам. Може би още от подалеч трябва да почна... Благодаря все пак за усилията на всички, които организират този курс.
  10. Планети на трон карта 1 - Слънце в Лъв карта 2 - Луна в Рак, Сатурн в Козирог карта 3 - Меркурий в Дева, Венера във Везни карта 4 - Меркурий в Близнаци, Венера в Телец карта 5 - Венера във Везни, Марс в Скорпион, Сатурн в Козирог карта 6 - Марс в Овен карта 7 - Юпитер в Стрелец карта 8 - Марс в Скорпион карта 9 - Меркурий в Близнаци, Сатурн в Козирог карта 10 - Сатурн във Водолей
  11. И аз благодаря за първия урок. Бих искала да споделя какво съм разбрала и да проверя дали е точно: Сатурн управлява Водолей и Козирог; Юпитер управлява Стрелец и Риби; Марс управлява Овен и Скорпион; Венера управлява Везни и Телец; Меркурий управлява Близнаци и Дева; Луна управлява Рак; Слънце управлява Лъв. Горе-долу така си подредих нещата в главата. Дали е вярно? Поздрави на всички!
  12. Ivail, благодарности за споделеното! Много е впечатляващо! май всички днес сме фанатици и по-скоро търсим формата, а същината все ни убягва...
  13. Здравей Йордан Анов, Ще се опитам да отговоря на двата въпроса, които постави. Аз съм съвсем начинаеща в астрологията. Знам единствено за 12-те зодиакални знака и за асцендента. Бих искала да получа някои базови знания, за да мога да разчета своята рождена карта. Все още не знам как бих могла да прилагам астрологичните знания на практика в ежедневието си. Това също бих искала да науча. А освен това бих помолила /разбира се, това зависи и от намеренията на другите участници/ курса да бъде умерено интензивен /това подлежи на обсъждане/, тъй като бих могла да отделям около половин-един час дневно. Поздрави на всички с пожелание за ползотворен диалог!
  14. Благодаря ви за инициативата! Аз също имам интерес и бих се присъединила. Съвсем в началото съм и още не съм много наясно точно какво да очаквам или предложа за подобен курс, но бих участвала. Мисля, че за да има по-голям интерес би следвало да е за съвсем начинаещи и да бъде на много достъпно ниво.
×
×
  • Добави...