Jump to content
Порталът към съзнателен живот

pam21

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от pam21

  1. Няма фамилна обремененост,никой досега от семейството не е имал подобни симптоми,но и няма някаква стресираща случка. Дори не знам дали е точно ПР. През цялото време се чувствам като в капан и се паникьосвам,не са само епизоди за по 15-20 минути,а през цялото време..
  2. Здравейте, момиче на 21 години съм. Искам да ви попитам хомеопатията лекува ли Паническо разстройство в по-тежките му форми. Преди години лекувах ПР с хомеопатия и имаше ефект след 3 месеца. Почти 2 години нямах оплаквания. Не си спомням добре имената на хомеопатичните лекарства,спомням си Игнация,Желсемиум,но другите не. Последните месеци,обаче, ПР се разсрастна,освен паник атаките по цял ден се чувствам като насън,всичко ми е нереално и така без дорти минута промяна,няма и минута спокойствие да се почувствам сякаш съм нормален човек,едно неясно ми е и объркано всичко около мен,придружено с паника. Паник атаките знам,че се лекуват,но това състояние на дереализация би ли могло да се премахне с хомеопатия?Ужасът е голям и на това се надявам,защото преди години опитах и с антидепресанти,но състоянието само се влошаваше. Благодаря предварително.
  3. Здравейте, момиче съм на 21 години. От години страдам от паническо разстройство,което не се проявяваше особено често. На 18 години пих антидепресанти,които ми влияеха много лошо и ги спрях. Започнах лечение с хомеопатия.След 3 месеца се бях пооправила и до скоро много рядко се случваше да имам паническа атака. Но от 3 месеца насам положението се влоши,атаките започнаха всеки ден и то по няколко пъти. Реших отново да потърся специалист хомеопат за да ми изпише хапченцата,които навремето помогнаха,та записах си час и той е някъде след 5 дни. Има друго нещо,което ме притеснява.Последните 2 дни по цял ден съм в нещо като дереализация-кошмарно е. За минута не ми е минало.През целия ден всичко около мен ми се струва нереално и като насън и това поражда един страх,че съм затворена в капан и изход няма. Не знам дали ще успея да издържа това състояние още няколко дни,докато се консултирам с хомеопата и честно казано никога не съм била толкова зле и не вярвам много,че хомепяатията ще премахне това ми състояние-паник атаките може би да,но тази дереализация е много страшна,дори в момента,когато го пиша това мис е струва нереално и плашещо,имам чувството,че ще остана завинаги заклещена като между две измерения. Не знам какво да правя, има ли някакво успокоително коеот да взема поне за час-два да се почувствам отново човек? Нямам желание за нищо,не ми се яде,а като ям не усещам вкус,като във сън съм.Отделно постоянно мисля за това ми състояние и се паникьосвам още повече,нямам контрол над нищо,вече 2 пълни дни като в постоянна паник атака-която не спира.Попринцип знам, че продължават няколко минути,а не с дни. Какво бихте ме посъветвали да направя,не се издържа. Предварително благодаря.
×
×
  • Добави...