Jump to content
Порталът към съзнателен живот

DANIDO

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

DANIDO's Achievements

  1. Здравейте отново! Имам няколко въпроса, които сигурно ще ви изглеждат доста тривиални, а сигурно на някои ще прозвучат и смешно, но не разбирам много от астрология и доста се обърквам при тълкуването на собствената си натална карта. Родена съм на 30.06.1975 г. в гр. Дупница в 19:45 ч. Казвам се Даниела. Според моята натална карта Уран е в 9 дом, а Нептун в 11. И двете планети са ретроградни, поне така мисля. Въпросът ми е следният: ретроградното движение на планета означава ли, че има непременно неблагоприятно въздействие върху човека и ако е така, как тълкувате това ретроградно движение на горепосочените планети. А, между другото Юпитер е в 3 дом. Как бихте го тълкували? И още един въпрос: Какво означава Медиум цели? Благодаря и извинете, ако въпросите ми ви се сторят малко тъпи или несвързани!
  2. Здравейте! Явно моята натална карта е доста скучна и не е от интерес за тълкуване, но Ви моля да я разгледата, за което предварително Ви благодаря. Поздрави и успех!
  3. Здравейте! Моят въпрос е: Ще имам ли професионален успех? Дупница 15:00 ч.
  4. Здравейте! Зная, че нищо не се случва случайно, може би точно затова попаднах на този форум. Ако е възможно бихте ли направили анализ на моята натална карта. Родена съм на 30.06.1975 г. в гр. Дупница. Казвам се Даниела. Час на раждане 19:45 ч. Благодаря предварително! Очаквам Вашият отговор.
×
×
  • Добави...