Jump to content
Порталът към съзнателен живот

liubov

Участници
 • Общо Съдържание

  4
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За liubov

 • Рожден Ден 08/01/1982

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  Битола, Македонија
 1. liubov

  Що е Щастие?

  4овек може да е 6тастлив постояно, стига да иска, ако ги гледа само хубавите не6та винаги 6те баде 6таслив. ако иска6 да си 6таслив пропускай ги гадните, и грозни работи които са навсякаде, потрудното е да немери6 красивите не6та... но НАМИРАТ СЕ!!! и те, те правят 6таслив 4овек. 6ТАСТИЕТО Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.
 2. секса е нужда, секса свързва двама ду6и.. но не е това което трябва да е ако го прави6 без 4увства, и без любов...поне за мен Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" от модераторския екип.
 3. liubov

  За Истината и Лъжата

  Не винаги трqбва да казва6 истината, може и да нарани6 някой стра6но много. По някой път трябва да си премълчаваме някои работи та и да не питат да не казваме истината. По някой път се налага да излъже6, стига това да не е тъпа лъжа, или да не и е мястото там... или да е изли6на. Някой път казвам лъжи на ба6та ми за да му спестя притиснението за мен, има слабо сърце и не бива да рискувам. Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.
 4. Нима сме живяли в заблуждение? Какво стана с библията? Има ли истина в цяла книга? Мене ли4но, тази книга много ме грабна и ме"накара"да я про4ета за 1 ден. Побуди много съмнения в мен, а съм сигурна 4е всеки който я прочел се по4увствал подобно. Преди години про4етох не6то подобно в една книга... ... 4е съществува евангелие на Магдалена Моля пишете на кирилица! Мнение е "преведено" на кирилица от модераторския екип.
×