Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Vego

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Vego's Achievements

  1. Опитай следното нещо, то е най-лесно за изпълнение, постави си за цел когато се събудиш през ноща, да не ставаш от леглото, а да заспиш отново, като се опитваш да хванеш граничното състояние-точно момента на заспиване, само не се наливай много с течности, че като се събудиш ще ти се пика ) събираш си мислите като заспиваш в главата и не мислиш за нищо ) когато усетиш този момент той се усеща лесно, се опитай да си излезеш то тялото, може да се опиташ с лявото си рамо, към края на леглото ) и после пак ще си говорим )
  2. Най- грубия начин за набавяне на енергия е чрез храната, без значение дали е агнешко или салата, преди да направим следващата крачка требва да се научим да пестим енергията си, наи-големия консуматор е мозъка, а той се тренира лесно, тека съм чул ) в интерес на истината ядем всякакви буклуци, пилета стават за дни кокошки )) и т.н. има хора които могат да трансформират чуствата в енергия, други гледат слънцето / слънчево хранене? и т.н. здравословно е , икономично е ) добре е
  3. vorfax май не ме разбра ) ние по начало сме грешно програмирани - правим някои неща по определен начин и смятаме, че е правилно защото ни е набивано в главате безброй пъти, а ако е грешно, а то е на 100% - нямаме фундамент за решения ние не знаем къде сме? някъде на някаква топка която се движи на някъде визирам Земята - не знаем основни неща / не знаем ИСТИНАТА - от там на татък всичко е грешно/ каквото и решение да вземе човек то трябва да е в ХАРМОНИЯ със самия него, няма правилно и грешно, какво като някой смята че сме сбъркали важно е ние какво мислим.
  4. Защо спим? това е въпроса и какво се случва докато спим )
  5. За какво мислене и взимане на решения става на въпрос, та човек е просто една биологична програма, на която всички се изреждат (( родители, учители, приятели, медии, знайни и незнайни, всички ни учат което е правилно и кое не, на тяхната истина, а тях са ги учили техните родители, учители.. и.т. пълна перверзия ( за съжаление те не са прави и продукта в случая - ние сме това което сме. Целта е не да мислим, а да знаем, трудно се постига, но става! П.П. Самоубийството е добро решение ) но грешно ) Ние живеем в свят на чудеса, само трябва да знаем на къде да гледаме ))
×
×
  • Добави...