Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Силви С

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

1675 посещения на профила

Силви С's Achievements

  1. Здравейте! Искам да задам въпрос и ако някой може да ми даде съвет ще бъда много благодарна Имам намалена функция на щитовидната жлеза ( хипотиреодизъм), пия Л-тироксин , качвам килограми и не мога да ги сваля нито с хранителен режим, нито със спорт.. мисля да попитам ендокринолога си следващия път, но искам съвет и тук.
  2. Здравейте! Някой може ли да ми каже какви храни са ми забранени при следните заболявания: желязодефицитна анемия, епилепсия, намалена функция на щитовидната жлеза, прегъната жлъчка, язва ?
  3. Здравейте! Може ли някой да ми каже каква зодия съм? Родена съм на 21 май 1987 година, 13.45 часа в республика Коми, Русия.
  4. Благодаря ти! Вече правя опити, стискам си палци да успея и да се радвам на постигнатото, ако пък не, ще е нещо друго, няма да се отказвам
  5. Благодаря Може би си права, никак не искам да ходи на детска, а трябва
  6. Здравейте, искам да споделя какво сънувам вече около десет пъти, надявам се някой да ми отговори значи ли нещо .. Сънувам, че тригодишното ми момиченце е починало и незнам как, на погребението й съм, не виждам роднините си, а много непознати хора ми изказват съболезнования, а аз само ги гледам и мълча, не мога да отговоря,изглеждам като на успокоителни и не плача.. след това сънувам живота си без нея, живея сама, излизам всеки ден в парка при децата, седя на пейка и им се радвам, играя с тях, нося им сокчета, балони и всякакви други неща, за да им се радвам на усмихнатите личица..първия път ми се струваше истинско,събудих се обляна в сълзи и се задушавах, следващите знаех, че сънувам и се мачех да се събудя, за да свърши.
  7. Да, абсолютно вярно, не вярвам в себе си, по-скоро ги приемам тези всички неща( които могат да се съчетаят), като просто мечти и не си ги поставям за цел. Ще продължа с тази специалност, мислех пак да кандидатствам с нещо друго, но това обхваща всичко и е хубаво да го завърша. Надявам се този период на отдръпнатост от хората и нежелание за контакти да отмине по-бързо, ще се постарая, толкова позитивна и усмихната съм, чак се ядосвам на себе си, че се превръщам в такъв аутсайдер .. Много благодаря, че ми вдъхнахте малко сила и увереност, че МОГА! Хубав ден!
  8. Здравей Благодаря, че ми отговаряш.. Ще опитам да отговоря на въпросите - като малка обичах да тичам навън с децата по цял ден, в училище обичах да рисувам и да правя разни неща (труд и техника мисля), обичах да спасявам животни от улицата (новородени кученца или котенца-зимах ги вкъщи давах им мляко със спринцовки и им се радвах много, но не ги задаржахме вкъщи, пак ги пусках на улицата. друго не се сещам, това са първите неща, за който си спомням -незнам за хобита, май си нямам. оцветявам книжки за оцветяване понякога, защото мисля че ме успокоява и гледам анимации -ако бях смела и имах достатъчно средства щях да се запиша на курс и да летя с парапланер и да се науча да плувам -когато се питам какво искам да правя.. искам да работя във вестник или телевизия, искам да се науча да работя с дизайнерски програми(coreldraw, photoshop, indesign..), искам да имам свой детски център с кафе, да оранизирам партита за децата за рожденни дни и да има кът, в който могът да се оцветявам керамични фигурки(ходих на курс малък и среден бизнес и това е идеята ми), искам и да продавам книги или да да правя и продавам ветрила , искам и да съм актриса.. - страх ме е да не се проваля като родител, имам дете и съм разделена с бащата и в момента изцяло родителите ми ни осигуряват, също за това изпитвам вина натъжават ме лъжите и нацупените физиономии на хората по улиците -незнам какво ме ядосва, може би незаинтересоваността на хората и егоизмът им. а иначе се опитвам когато някой ме провокира с нещо наум да си пея една песничка смешна и да не обърна внимание, защото съм избухлива, а ми минава яда след две минути и е излишно -родителите ми, искаха да ходя на училище и да си уча уроците, да ги слушам, без да им отговарям, мисля, че са консервативни, спазвах вечерен час, но пък не ме спираха, ходих да работя на морето на 15 години, без да им искам разрешение, после реших че ще уча в университет в бургас частен и ще живея там и дори не ги попитах какво мислят и мисля, че това е грешка, но не й не съжалявам, че съм го направила, което ми се вижда странно. това са първите неща, за които се сещам като прочета въпросите.
  9. Добър вечер на всички! Извенете ме, незнам къде е мястото да задам въпроса си, но имам нужда от помощ. На 25 години съм и още незнам "каква искам да стана като порасна" , интересувам се от много и различни помежду си неща и незнам какво да избера.. Учила съм две години в университет специалност "Връзки с обществеността" и прекъснах.. Въпреки, че ми беше много интересно и приятно да чета всичко, обичам журналистиката, но не мисля, че е за мен, защото не съм от най-общителните хора ( дори вече мисля, че много съм се затворила в себе си). Чудя се дали можете да ми подскажете къде, кой, как, дали се провеждат разни тестове, които да ми помогнат да се насоча в какво да се развивам занапред.
×
×
  • Добави...