Jump to content
Порталът към съзнателен живот

yandex

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

yandex's Achievements

  1. Леко е встрани от темата, но напоследък си мисля, че ще по-добре болниците да се наричат ЗДРАВНИЦИ. Това би настроило по-позитивно и пациенти, и близките им, и медицинските екипи...
  2. Хайде да налея малко масло в огъня (в случая растително): http://www.dnes.bg/a...i-godini.168940 :-)
  3. Не е ли по-точно да кажете, че сте "лицензирали" есенциите, произвеждани от фирма едикояси? То е все едно от "Б*****" да заявят, че са лицензирали жълтия кантарион!
  4. Наивно се питам дали е необходимо да се прилага потенциране при приготвянето на Шуслеровите соли. А само за статистиката: мой близък беше си пукнал реброто и с Арника 30СН и комбинация от две Шуслерови соли и една допълнителна тъканна сол съкратихме в пъти времето за възстановяване, прогнозирано от лекарите
  5. Благодаря! А "забраната" отнася ли се и за пиенето на сребърна вода или вода, в която е престоял клиноптилолит (доколкото се предполага, че въздействието в тези случаи е на физико-химическо, т.е. веществено, а не на енергийно ниво)?
  6. Viki3, Благодаря ти! И аз се радвам да съм сред вас и усещам позитивната ви енергия. Наистина, права си, че много хора се отказват от хомеопатията, изправени пред дилемата да се лишат от любимите си, кафе, шоколад, ментови дъвки, алкохол, цигари... А каква е истината? Истината е, че нищо не може да антидотира хомеопатичното л-во, освен друго хомеопатично л-во, или същото хо л-во, в по-ниска потенция. Косвено обаче, много неща могат да влияят в посока обратна на излекуването. Например лекуваме хипертоник, а той пие много кафета на ден, които "пришпорват" повишаването на кръвното налягане. Или лекуваме цироза, а пациента си пие алкохол и т.н. Ментата има аналгетично, обезболяващо, обезчувствяващо действие върху лигавицата на устата и затова преди вземане на хомеопатично л-во не бива да се ползва, а не поради това, че пряко ще антидотира хомеопатичното л-во. Това е най-хубавото нещо, което съм чел напоследък От години се интересувам от хомеопатия, а отскоро започнах да лекувам свой проблем при класически хомеопат. Отначало всичко тръгна добре, но впоследствие нещата забуксуваха и го отдадох на една тинктура, която приемах в дните след приема на лекарството и се оказа, че в нея има и мента. Бих искал да попитам как влияе минералотерапията на хомеопатичното лечение? (Минералотерапия в различни форми - от просто носене на минерал или скъпоценен камък, през полагането му на определени зони по тялото, масажиране и т.н. до пиенето на вода, в която е стоял камъка).
×
×
  • Добави...