Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mihaela

Участници
 • Общо Съдържание

  45
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от mihaela

 1. тук може да разгледате много снимки на планина рила : http://www.trivago.bg/%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0-130051/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA-%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0-1142405/%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8
 2. Една приятелка ми каза че ме е сънувала как умирам,самоубивам се.Някой може ли да ми каже дали този сън,който не съм аз сънувала има нещо общо с мен,дали означава нещо важно за мене или само пък за този,който го е сънувал е от значение.Вие как мислите?
 3. Подсъзнанието работи по-добре, ако го оставите на спокойствие. Човек става по-възприемчив към онова, което му подсказва подсъзнанието, ако в даден момент не мисли за нещо конкретно.Когато постоянно мислите как да намерите правилния отговор,може да получите обратен резултат.Спортистите знаят, че за да победят трябва да са съсредоточени, но не и напрегнати, в противен случай веднага започват да грешат. За да ви помогне интуицията трябва да се отпуснете и да й дадете възможност да ви помогне.
 4. mihaela

  Подсъзнание

  Някой чел ли е "Под съзнанието може всичко" Джон Кехоу разбрах че била много хубава?C подсъзнанието може и да се пребориш с болести това според вас възможно ли е?Даваха по тв как човек се излекувал от рак.Вие как мислите?
 5. в този свят изпълнен с лъжи дори и да не искаш ти се налага да лъжеш за да оцелееш
 6. е и аз ям много ама много сладко мисля сега малко да го огранича защото явно е вредно толкова много
 7. "Има истини по лоши от лъжата и лъжи по добри от истината!"
 8. и аз сънувам всяка вечер понякога ми се случва да сънувам едни и същи хора и места няколко пъти под ред незнам защо
 9. Разрежете с нож бяла обикновенна свещ на 2. Налейте в порцеланова или стъклена купа вода до горе.Поставете дясната си длан във водата и мислено помолете да поеме натрупаната във нас отрицателна енергия. Разтопете в метален плитък съд първата част от свещта.Мисленно помолете восъка да поеме негативната енергия и да приеме формата на този който е причина за състоянието ни. Махнете фитила на разтопената свещ.Изсипете го в купата с вода в която е била потопена дланта ви с плавно и бавно движение.Изчакайте восъкът да изстине и внимателно го отделете от стените на купата с нож.Обърнете го върху чист лист хартия. Повторете изцяло процедурата с втората част от свещта,като смените водата в купата. Обикновенно формите които ще видите са достатъчно ясни и ще може да откриете в тях фигура или лице,които ви причиняват с мисли или дейности неприятности.Ако няма ясно очертани фигури,приемете че восъкът е отразил ниското ниво на енергиината ви система. При всички случаи восъкът,както солта захарта,кристалните структури,поглъща и отнема голяма част от натрупаната лоша и блокираща ви негативна енергия. Восъчните отливки не бива да остават дълго време цели.Раздробете ги,увиите ги в хартия и ги изнесете извън дома в контейнера за боклук.Смесени с другите негативни и деструктивни енергии,те ще загубят силата да ви влияят. Изливането на восък винаги помага,особенно когато сте напрегнати,някой ви е нанесъл удар с лош поглед или мисъл,когато неможете да спите,концентрацията ви е слаба и ви преследва тъга и тревожност. Можете да го повтаряте многократно и особено,когато незнаете как да постъпите,за да получите облекчение. Най добре е всеки да отлива восъка си за себе си и за някой много близък човек.Ако това прави друг,вместо вас,неговите енергии се смесват и восъкът очертава форми,които не са за вас и могат да ви заблудят.
 10. mihaela

  НЛО

  да според мен има извънземни неможе да сме сами в цялата вселена нали?
 11. aз по принцип си пиша с дясната ръка но мн ми се иска да пиша с лявата преди известно време се упражнявах но ми беше доста трудно и се отказах
 12. гласувах но не спе4ели моя избранник
 13. Михаела Милчова Кирова-01.06.1987
 14. mihaela

  За парите

  просто немога да проумея как може едни хартийки да управляват целия свят ужасно е!как могат те да провалят живота ти
 15. ох,и аз мисля за какво ли не и съм в постоянно напрежение много е гадно,опитвам се да ограничавам понякога мислите ми но безуспешно,незнам за мен е много трудно да не мисля винаги се върти нещо в главата ми просто ми е трудно ми е трудно да си представя тази празнота
 16. казвате че трябва да премахнем егото си за да се преборим със страховете си,но как може да се постигне това ми е чудно защото егото расте с времето повече и повече как да изкореня това его от мен незнам
 17. аз например сънувам всяка вечер и сутрин винаги помня сънищата си въпросът ми е ако можем да разгадаем правилно сънищата си ще можем ли да се предпазим от лошите неща които ни готви утрешния ден?
 18. да искам и аз да знам нещо за този метод някой ако знае повече по тази тема нека напише нещо
 19. mihaela

  Мечтите

  аз много обичам да си мечтая чувствам се страхотно но го правя
 20. Аз съм от пазарджик и също бях потресена от случилото се градът ни е наистина доста опасен както казаха и по медиите известен със сутениори от много време.Но никога до сега не съм предполагала че тук може да има толкова жестоки убийци!За такижа тежки престъпления трябва да има доживотна присъда,а не като случаят за разчлененото момче от Перник за което виновникът трябва да лежи само 11 години о,боже това е смешно такава жестокост да съществува,а да няма нормална присъда!
 21. mihaela

  Смехът

  Смехът е чудесен обожавам да се смея 1 ден без смях е пропилян ден изгубен безсмислен "трябват ни 60 мускула за да изглеждаме сърдити и 20 за да се ус михнем"
 22. Добре съгласна съм че всеки има мисия но какво ще стане ако не успеем да я раз берем и изпалним?
 23. аз 6те ви препорачам тази която чета в момента лично на мен ми харесва "психична защита"на Уилям Блум
 24. mihaela

  Нeсигурността?!

  в бъдещето и реакциите на другите повлияни от поведението ми
×