Jump to content
Порталът към съзнателен живот

славка73

Участници
 • Общо Съдържание

  24
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За славка73

 • Рожден Ден 11/24/1973

Метод за Връзка

 • Skype
  mihalew68@abv.bg

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

1393 посещения на профила
 1. славка73

  Таро онлайн II-ра част

  Благодаря за отговора, истината е че имах работа, но ме съкратиха поради намаляване обема на производство. Обещаха ми за пролетта. Другата възможност е да се върна пак в някой цех за закуски, което е само нощна смяна. Което на мен не ми допада. Жалкото е че нямам друг избор, или пък имам? Надявам се до края на годината да се раздвижат нещата при мен.
 2. славка73

  Таро онлайн II-ра част

  Здравейте, моят въпрос е свързан с това дали ще си намеря работа до края на годината.
 3. славка73

  Таро онлайн II-ра част

  Искам да попитам дали ще запазя семейството си в бъдеще. Последните месеци преминахме през доста кризистни моменти, засега положението е добре, но все се страхувам че висим на косъм..
 4. Вярно е всеки си прави това което той желае, дори и след няколко месеца, но и носи последиците от действията си. Жалкото е че единия не осъзнава как наранява чувствата на другия, то е като хвърлим камъка в езерото, ако е малък прави малки вълни, ако е голям направо цунами. Дадох свободата на приятеля си, прави това което желае, но на каква цена, платих я жестоко.
 5. славка73

  Таро онлайн II-ра част

  Права сте, в неговата фирма е много сложно, собственици са семейство, което не се разбират. зависи от шефката си, мен ме боли че тази негова дейност по сайта е била тайна, и такава че просто имах шанса, то голям късмет де, да открия че е вътре. На въпроса ми дали има хора от Нова Загора, той каза - не, на въпроса, защото тази жена с нещо ми привлече погледа Светлана, коя е , отговора беше никоя. В телефона му открих номера на жена с такова име, и попитах коя е, колежка ми се отговори, и тогава го попитах, ами ти имаш две жени с такова име, гой нищо не каза. След това една от неговите приятелки в сайта ми каза, че тази жена е една и съща. Само лъжа след лъжа, и за всичко аз съм била виновна, защото съм била ревнива и не можела да съм го разберяла. Не изпитва разкаяние, нито страх, че ще ме изгуби, поне не го показва пред мен.
 6. славка73

  Таро онлайн II-ра част

  Здравей! Аз съм начинаеща с картите, но ми направи впечатление това, което си разказала около ситуацията. Първо - странни приятели има твоя мъж, вместо да говорят първо с него, те говорят с теб?! Второ - ако наистина имаше връзка с тази жена, дали нямаше охотно да я изключи от кръга на приятелите поне за пред теб, а иначе да си продължат отношенията? И тъй като пишеш в подфорум Таро, то изтеглих карти на въпрос: Съпругът на Славка Георги има ли връзка с неговата колежка Светлана? Картите са: 5 камъни, Светът, Висшата жрица. Каква е ситуацията според мен. Струва ми се, че вие сте имали някакви материални проблеми в семейството; съпругът със сигурност се е чувствал некомфортно (по 5 камъни). След това е сменил работата или работното място с по-добро. Тази жена е свързана по някакъв начин с тази промяна (дали не е помогнала дори?). А тя (поне засега) само вълнува неговото въображение. Нищо повече. Ще се радвам на обратна информация от теб. За материалните проблеми- това беше преди 3г, когато се наложи да смени работата си, а после отиде в тази фирма. Колежката му отиде в тази фирма миналата година. Не я блокира, защото нямало нищо, пък тя щяла да се разприказва че я е блокирал, но тя от 1 месец не влиза в сайта. Казва че всичко е било на майтап, че думите "обичам те" написани за нея били просто думи и нищо повече . Миналата година, когато тя дойде на работата му, аз имах материални проблеми, и се наложи почти всяка вечер да отсъствам от дома, т.е. карах смени до 23.00ч,за да се запазя на работа.
 7. славка73

  Таро онлайн II-ра част

  Благодаря за отговора, смърта която виждате, е че свекъра ми е на легло и всеки момент го чакаме, можеби наистина се надявам на чудо, и дано нещата наистина да се променят към по-добро.
 8. славка73

  Таро онлайн II-ра част

  Здравейте, пак Ви пиша, за което моля да ме извините. Ще попитам дали до края на тази година ще сменя работното си място, работя като готвач, но собственика при когото работя е несериозен, май се нуждая от смяна на обстановката.
 9. славка73

  Таро онлайн II-ра част

  Благодаря, душата ми знаеше отговора, макар че той всичко отрича, а аз пък исках само истината. Старая се да премина през това изпитание, но доста мъдрост се иска.
 10. славка73

  Таро онлайн II-ра част

  Здравейте, имам огромна нужда от помощ и се надявам да я получа от Вас.Имам 20годишен брак, всичко заедно сме преодолявали, но сега се оказа че съпруга ми е намерил утеха при своя колежка, поне по думите на негови приятели. Пишат си в един сайт, за когото аз научих случайно, той отрича че е така, но не желае да я изключи от кръга на приятелите си. Въпросът ми е дали съпруга ми Георги наистина и имал връзка с тази негова колежка,Светлана? Зная че самия въпрос не е приятен, но със всеки изминал ден бурята бошува в сърцето ми. Страховете обземат ума ми, тъй като тя е разведена, и ми се струва че ще млезе в семейството ми.
 11. Лошото при мъжете че след 40г възраст, перченето става очевадно. Перчи се и същевременно се оплаква от съпругата си,от лошия си късмет, от целия си живот, пък вечерта се прибира при този същия живот. Така и някоя женичка много го харесва и съжалява, дали ще е 18г и той ще се чувства с нея като юноша, дали ще е по-възрастна дама, та тя ще е като майка му, все същото. Тръгне ли веднъж по този път връщане няма, само близките му могат да проявяват огромнато си любов и търпение.
 12. Тази делема стои и пред мен, дали да допусна близък човек да прави това което му се струва много интересно, въпреки че според мен ще се нарушат нашите взаимоотношения. Аз съм човек, които гледа напред, т.е. мисля за всякакви възможни ситуации. Не живея ден за ден, макар че ще ми е много по-добре ако си живея така и за утрешния ден да не се притеснявам. Всеки решава как ще постъпи, ДАЛИ ЩЕ ДАДЕ СВОБОДА НА БЛИЗКИЯ СИ. Само зная че близкия ме човек ще си пави това което иска. Май в това се състои свободата на волята.
 13. славка73

  Прошка

  Най-трудното е да простим на себе си, а много по-лесно на другия. За да простим на себе си, трябва да осъзнаем че не сме безгрешни, че имаме своите демони в душата си. Демони които изяждат и най-доброто което имаме, когато ги открием и приемем с любов и разбиране, те вече не са така страшни.
 14. Смятам че няма случайности, ние ги определяме като такива. Има знаци, които Бог ни дава ежеминутно и ние трябва да ги разчитаме. Ако съумеем да ги разчитаме, ще си спестим много неприятности.
×