Jump to content
Порталът към съзнателен живот

славка73

Участници
  • Общо Съдържание

    24
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от славка73

  1. Благодаря за отговора, истината е че имах работа, но ме съкратиха поради намаляване обема на производство. Обещаха ми за пролетта. Другата възможност е да се върна пак в някой цех за закуски, което е само нощна смяна. Което на мен не ми допада. Жалкото е че нямам друг избор, или пък имам? Надявам се до края на годината да се раздвижат нещата при мен.
  2. Здравейте, моят въпрос е свързан с това дали ще си намеря работа до края на годината.
  3. Искам да попитам дали ще запазя семейството си в бъдеще. Последните месеци преминахме през доста кризистни моменти, засега положението е добре, но все се страхувам че висим на косъм..
  4. Вярно е всеки си прави това което той желае, дори и след няколко месеца, но и носи последиците от действията си. Жалкото е че единия не осъзнава как наранява чувствата на другия, то е като хвърлим камъка в езерото, ако е малък прави малки вълни, ако е голям направо цунами. Дадох свободата на приятеля си, прави това което желае, но на каква цена, платих я жестоко.
  5. Права сте, в неговата фирма е много сложно, собственици са семейство, което не се разбират. зависи от шефката си, мен ме боли че тази негова дейност по сайта е била тайна, и такава че просто имах шанса, то голям късмет де, да открия че е вътре. На въпроса ми дали има хора от Нова Загора, той каза - не, на въпроса, защото тази жена с нещо ми привлече погледа Светлана, коя е , отговора беше никоя. В телефона му открих номера на жена с такова име, и попитах коя е, колежка ми се отговори, и тогава го попитах, ами ти имаш две жени с такова име, гой нищо не каза. След това една от неговите приятелки в сайта ми каза, че тази жена е една и съща. Само лъжа след лъжа, и за всичко аз съм била виновна, защото съм била ревнива и не можела да съм го разберяла. Не изпитва разкаяние, нито страх, че ще ме изгуби, поне не го показва пред мен.
  6. Здравей! Аз съм начинаеща с картите, но ми направи впечатление това, което си разказала около ситуацията. Първо - странни приятели има твоя мъж, вместо да говорят първо с него, те говорят с теб?! Второ - ако наистина имаше връзка с тази жена, дали нямаше охотно да я изключи от кръга на приятелите поне за пред теб, а иначе да си продължат отношенията? И тъй като пишеш в подфорум Таро, то изтеглих карти на въпрос: Съпругът на Славка Георги има ли връзка с неговата колежка Светлана? Картите са: 5 камъни, Светът, Висшата жрица. Каква е ситуацията според мен. Струва ми се, че вие сте имали някакви материални проблеми в семейството; съпругът със сигурност се е чувствал некомфортно (по 5 камъни). След това е сменил работата или работното място с по-добро. Тази жена е свързана по някакъв начин с тази промяна (дали не е помогнала дори?). А тя (поне засега) само вълнува неговото въображение. Нищо повече. Ще се радвам на обратна информация от теб. За материалните проблеми- това беше преди 3г, когато се наложи да смени работата си, а после отиде в тази фирма. Колежката му отиде в тази фирма миналата година. Не я блокира, защото нямало нищо, пък тя щяла да се разприказва че я е блокирал, но тя от 1 месец не влиза в сайта. Казва че всичко е било на майтап, че думите "обичам те" написани за нея били просто думи и нищо повече . Миналата година, когато тя дойде на работата му, аз имах материални проблеми, и се наложи почти всяка вечер да отсъствам от дома, т.е. карах смени до 23.00ч,за да се запазя на работа.
  7. Благодаря за отговора, смърта която виждате, е че свекъра ми е на легло и всеки момент го чакаме, можеби наистина се надявам на чудо, и дано нещата наистина да се променят към по-добро.
  8. Здравейте, пак Ви пиша, за което моля да ме извините. Ще попитам дали до края на тази година ще сменя работното си място, работя като готвач, но собственика при когото работя е несериозен, май се нуждая от смяна на обстановката.
  9. Благодаря, душата ми знаеше отговора, макар че той всичко отрича, а аз пък исках само истината. Старая се да премина през това изпитание, но доста мъдрост се иска.
  10. Здравейте, имам огромна нужда от помощ и се надявам да я получа от Вас.Имам 20годишен брак, всичко заедно сме преодолявали, но сега се оказа че съпруга ми е намерил утеха при своя колежка, поне по думите на негови приятели. Пишат си в един сайт, за когото аз научих случайно, той отрича че е така, но не желае да я изключи от кръга на приятелите си. Въпросът ми е дали съпруга ми Георги наистина и имал връзка с тази негова колежка,Светлана? Зная че самия въпрос не е приятен, но със всеки изминал ден бурята бошува в сърцето ми. Страховете обземат ума ми, тъй като тя е разведена, и ми се струва че ще млезе в семейството ми.
  11. Лошото при мъжете че след 40г възраст, перченето става очевадно. Перчи се и същевременно се оплаква от съпругата си,от лошия си късмет, от целия си живот, пък вечерта се прибира при този същия живот. Така и някоя женичка много го харесва и съжалява, дали ще е 18г и той ще се чувства с нея като юноша, дали ще е по-възрастна дама, та тя ще е като майка му, все същото. Тръгне ли веднъж по този път връщане няма, само близките му могат да проявяват огромнато си любов и търпение.
  12. Тази делема стои и пред мен, дали да допусна близък човек да прави това което му се струва много интересно, въпреки че според мен ще се нарушат нашите взаимоотношения. Аз съм човек, които гледа напред, т.е. мисля за всякакви възможни ситуации. Не живея ден за ден, макар че ще ми е много по-добре ако си живея така и за утрешния ден да не се притеснявам. Всеки решава как ще постъпи, ДАЛИ ЩЕ ДАДЕ СВОБОДА НА БЛИЗКИЯ СИ. Само зная че близкия ме човек ще си пави това което иска. Май в това се състои свободата на волята.
  13. Най-трудното е да простим на себе си, а много по-лесно на другия. За да простим на себе си, трябва да осъзнаем че не сме безгрешни, че имаме своите демони в душата си. Демони които изяждат и най-доброто което имаме, когато ги открием и приемем с любов и разбиране, те вече не са така страшни.
  14. Смятам че няма случайности, ние ги определяме като такива. Има знаци, които Бог ни дава ежеминутно и ние трябва да ги разчитаме. Ако съумеем да ги разчитаме, ще си спестим много неприятности.
  15. Мисля че е по-добре да живеем споредзаконите на доброто, и да не мислим за отмъщение. За всяка злина, която мислим че са ни нанесли си има причина. По всяка вероятност ние сами сме предизвикали това което ни се случва сега. Когато кривнеш от правия път с дела или помисли, то ни се връща. Карма или съдба, за всяко нещо Бог е помислил. Така казано е много лесно, но като го изпитаме на гърба си е много трудно да се въздържим от възмездието.
  16. Здравейте. Казвам се Славка, родена съм на 24.11.1973г в гр. Нова Загора в 12.00ч. Ще се радвам да прочета хороскопа си.
  17. Здравейте, интересувам се как ще се развият нещата в работата ми. Напоследък е доста напрегнато и имам чувство че не съм желана там.
  18. Благодаря ви много. Това и ще направя, ще се успокоя и ще видя как стоят нещата. Макар че днес ми заяви че е заключил профила си там.
  19. Имаме 11г син и 20г брак, преминал през много трудности. Осъзнавам че за да се стигне до тук и двамата сме виновни. Съблазнявам го всяка вечер, старая се да бъда на ниво. Излизаме но когато се сетя за това направо побеснявам. Той не ми показва че изпитва някаква вина, снощи дори купи пици. Не зная какво ще правя, въпреки че той продължава да споделя с чуждите хора. Остава само да се опитам да променя характера си, просто да не му мрънкам, както се изразява той. Само дето аз съм директен човек, и това ме убива. В нашата връзка аз съм силния човек, оправям документи и плащам сметките, той изкарва повече пари от мен, но аз се разправям с бюрокращината. Говори ми какво го е накарало,т.е. аз съм причината, да отиде там, а не аз какво изпитвам. Мисля че няма да издържа още много. За около две седмици се чувствам като въртележка на ужасите. Не зная каво да сторя аз, прекалено много го обичам за да мисля за друг човек, но съм и много горда а той много нарани гордоста и любовта ми.
  20. Благодаря за бързия отговор. Предложих му да влезна в този сайт, той категорично отказа. Заяви ми че все едно съм с него на работа. Тогава влязох в друг сайт за запозннства, пусках теми т.е. това което той прави но с една разлика че той знаеше. Влиза постоянно там, а аз категорично заявих че го правя само да усети това което аз чувствам. Ефекта от това ми действие беше светкавичен, побесня, разсърди се, търсила съм си по-млад любовник. Как не осъзнава че ме наранява. Много пъти му го обяснявам че се чувствам предадена. Той ми казва че всичките са стари, над 40г и физически интерес нямал към тях, само търсиб одобрението им.
  21. Съпругът ми започна всичко на шега. Искал да намери блог, където да коментира разни теми. Но после за няколко седмици всичко стана на сериозно, пише с различни жени, те му пращат електрони картички със сексуална тематика. Пишат му колко е романтичен, а той им изпраща на всички негови"приятелки" една и съща картичка. Пуска някаква тема и чака някоя да се включи в разговора и тогава се започва едно бърборене и обясняване колко е добър и нежен. Неговите приятелки дори се карат с него ревнуват се помежду си а той не прекъсва тази тематика. Пише от сутрин до вечер, когато има свободно време, дори когато съм до него. Аз гледам до него телевизияа той си пише. Работата е там, че това за което пише аз нямам право да знам. Когато отиде на работа аз проверявам в историята на сайта. Всичко това негово писане отнема от нашия живат, спряхме да си говорим. Прибира се от работа, хапва набързо и без да се интересува от мн директно в сайта. Нямаше да знам че си пише ако случайно на разбра, просто търсех някаква рецепта и ми излезе този сайт. От колко време е вътре не зная, но всичките си действия е изтривал от историята на компа. Когато го попитах, защо е трил всичко той отговори че щяла да съм се ядосвала. Снощи пак се карахме. Обясних ме че щом има приятелки които го боготворят, пишат му неприлични предложения че го обичат, че е нежен и внимателен, аз съм ги видяла и не ми е приято да си пише с тях, и той пак си е писал с тях. Толкова е хлътнал по този сайт че това което правя просто не го интересува. От тогава си смених прическата, дрехите поведението дори, никота не съм пила алкохол а сега всяка вечер и той ми казва че алкохола е полезан и щом ми се пие да пия. Броя на жените са около 15, почти вкички са семейни, търсещи забавление в сайтал Пише по темите но има и чат, само че казва че лично с никоя не си е писал, сложи си дори и камера, защото има и видео стая. Тръпката да си пише с тези жени, които наистина го харесват е ограмна и много добре знае че пак ще прочета написаното от него и пак ще се караме и пак е вътре, това ако не е изневяра какво да е . Той казва че само мен обича и няма повече да има такйв сайт, т.е. ще си изтрие профила но всеки ден, всяка минута е вътри и си пише с някоя. Най-интересното е че си бяха организирали среща, те са от цяла България, итой бе решил да отиде, защото срещата беше близо до нашия град. Аз си смених смяната и той просто той не можа да отиде нелегално и тайно. Най-неприятното е че пише коментари през цялото свободно време, докато аз стоя до негои гледав телевизия. Правим секс от време на време и след това пак там.
  22. А как тълкувате изневярата онлайн, т.е. супруга ми си пише по разни форуми с други жени
×
×
  • Добави...