Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Katya

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Katya

  1. Благодаря за отговоря, Александър Но за съжаление диагнозата ми е точна - хипопитуитъризъм - след отстраняване на аденом на хипофизата, тя вече почти не функционира Знам , че за хомеопатията диагнозата не е важна, но все пак вярна или не имам проблем с хормоните - т.е. нямам ги, затова ги приемам медикаменти всеки ден. Бихте ли ми обяснили какво ще рече обратима или необратима патология. Защото в момента единственият ми шанс за забременяване е да се извърши хормонална стимулация, а ако тя не е успешна - ин витро. Дали хомеопатията би могла да ми помогне да избеган тези процедури?
  2. Здравейте Александър! Преди около моесец зададох въпроса си относно моята диагноза - хипопитуитъризъм. Бих искала да попитам дали бих могла да забремения само с помощта на хомеопатията при положение, че никога не съм имала естествена менструация, а само предизвиквана с медикаменти.
  3. А бихте ли ми препоръчали при кой хомеопат да отида в Пловдив.
  4. Здравейте! Бих искала да попитам дали хомеопатичното лечение е подходящо за майка ми. Тя има хипертония от 15 години, диабет тип 2 от 4 години и полиневропатия. А също дали баща ми , който е с диагноза паркинсон , може да се лекува с хомеопатия , вместо с лекарства. Благодаря предварително за отговора.
  5. Доколкото чета за хомеопатията ....тя провокира вътрешните сили на организма сам да се справи.....в този смисъл дали е възможно тази малка останала част от хипофизата с помощта на хомеопатията да започне да произвежда достатъчно хормони? И така да се спрат всичи лекарства? В момента изследванията ми показват , че произведеното е недостатъчно , но има знак, че хипофизата работи.
  6. Благодаря за отговора! Това означава ли , че допълнително към моите лекарства хомеопатията може да облекчи страничните ефекти или хомеопатията може да замести някое от лекарствата?
  7. Благодаря за отговора! Това означава ли, че допълнително към моите лекарства хомеопатията може да облекчи страничните ефекти или хомеопатията може да замести някое от лекарствата?
  8. Здравейте! От 7 години провеждам хромонално-заместително лечение с хормони заради хипопитуитаризъм вследствие на опериран аденом на хипофизата. Всеки ден приемам кортизон, ел-тироксин, фемостон и анафранил. Бих искала да ви попитам дали класическата хомеопатия може да се справи с това мое състояние? За съжаление заедно с аденома е остранена и голяма част от хипофизата
×
×
  • Добави...