Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ван123

Участници
 • Общо Съдържание

  39
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За Ван123

 • Рожден Ден 01/19/1965

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  240354185

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София
 1. Научих, че в Медицински Център Хирон има хомеопати. Някой посещавал ли е този център и доволен ли е?
 2. Много ти Благодаря Дианче, веднага ще се заема с изпълнението!
 3. Здравей Дианче! Ами тези гадинки приличат на памукови топчици, бели пухкави и като че омотани в някаква паяжинка. Няколко пъти съм измивала растенията с вода и сапун, пръскала съм ги с препарат на" Гама" но нищо не им помогна.
 4. Здравейте! Радвам се за хубавата тема и за това че има специалисти, които да ни отговарят на въпросите. Много обичам цветята и веднага имам въпрос.: Няколко от саксиите ми са нападнати от въшки. Опитах различни начини, но не се премахват, а не ми се иска да загубя точно тези растения. Как да ги спася?
 5. Зависи колко е голям камъка, но тъй като при вас е: "големичък", може да се наложи да се премахне чрез операция. Обаче тя не гарантира че няма да има рецидив, напротив, докато чрез хомеопатия може да се постигне излекуване на подлежащата причина за образуването на камъка. Благодаря ти Alexander за подробния отговор. Камъкът е почти 3 см. и не ми се ще да се подложа на операция. Няма ли начин да се разгради и да се махне?
 6. Здравейте, много се радвам, че попаднах на тази тема и искам да попитам възможно ли е чрез хомеопатия да се махне един едричък камък в жлъчния мехур? Ако "да" бихте ли ме посъветвали към кого да се обърна? Сърдечно ви Благодаря!
 7. Ван123

  Таро-тренировки

  Мона, възхищавам се от знанията ти и лекотата с която тълкуваш картите! На мен нещо не ми се получава. Падат ми се някакви карти, които нямат нищо общо помежду си. Тълкувам си ги поотделно всяка за себе си, но нали стремежа е да се свържат в цялостна интерпретация. Сигурно нямам въображение, интуиция или каквото там трябва да притежавам, но много съм се палнала по тези карти и не ми се ще да се отказвам.
 8. Здравейте, обикновено повече чета във форума и почти не пиша, но сега реших да се включа. До преди два месеца нямах никакво отношение към картите Таро, обаче незнам как и защо внезапно започнаха много да ме интересуват. Непрекъснато взех да се ровя за повече информация и история около тях. Търсих начин да си купя и да науча максимално повече. Спрях се на 5-6 колоди но най-много ме впечатли Golden Tarot и вече ги притежавам. Всичките са много красиви и ефектни, но има една която малко ме притеснява и то защото ми излиза няколко пъти. Това е 10 мечове. В моята колода това е един човек набоден като таралеж от мечове, който обаче май не е умрял ами агонизира, което е по-лошо от самата смърт и едно животно, което всеки момент ще го започне. Навява ми някакво усещане на безизходица, никаква помощ от никъде, предаване и , все едно вече е късно за каквото и да било, вече нищо няма смисъл. Извинете ме ако съм станала досадна с това дълго писане!
 9. Много бих искала да знам, когато няма планета на трон нито в екзалтация, коя тогава е най-силна в хороскопа и има ли такава?
 10. Здравей hip! Прочетох постовете, добре помислих и ето какво ме притеснява: - че може да се сблъскам с някой голям страх от минал живот и да си го прибавя към "букета" от страхове, с които живея в момента; или пък да се изпозагубя в някакви други светове и животи и да не мога да се върна; или да наприказвам куп глупости по време на хипнозата, / като знам какви "чудеса" са в главата ми/ след което да се чувствам неудобно. Ми все в този дух неща. Имам добре развита фантазия и въображение, но това май не ми помага. А немога да говоря с никого "очи в очи" за страховете си пък било то и психотерапевт.
 11. Здравей Оля! Ако господарят на хороскопа е владетелят на Асцендента, значи това е Венера, а тя е в 3 дом - Козирог.
 12. Ама хора, това не е ли много страшничко?! Регресията винаги ме е привличала и ми е била интересна, но и също толкова страшна. Страхът надделява и въпреки любопитството не бих се подложила.
 13. Здравейте, възхищавам се от знанията ви! Бих искала да попитам, въздушният ми Асцендент може ли да компенсира липсата на друг въздух в хороскопа ми или просто трябва да си имам планетка във въздушен знак?
 14. За съжаление все неполезни храни са ми любими и вече ми проличават на фигурата.
 15. Ван123

  Кръщаването

  Хей хора! Ама моля ви се! Не спорете така ожесточено за такива работи! Толкова ви харесвам всички. Аз само поставих въпрос за различни мнения, а не да ви скарвам.
×