Jump to content
Порталът към съзнателен живот

freedom

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

freedom's Achievements

  1. Да. Това искам,но малко се посдърпахме преди няколко дни , и затова Ви попитах дали има шанс нашата връзка. Дано сте прав. Благодаря Ви отново.
  2. Господин, К.Петров, бих искала да знам каква е нашата съвместимост: Стоянка 02.02.1982г. 4:55ч. сутринта - Бургас. А той е роден на 28.07.1978г., но не знам къде и в колко часа. Не сме семейни, нямаме деца. Тъй като сме противоположни знаци-той Лъв а, аз Водолей, каква ще бъде вразката ни и въобще ще просъществува ли? Има ли шанс и за нещо по-сериозно? И какви евентуално са преградите, които могат да възникнат между нас от астрологична гледна точка? Благодаря предварително!
  3. Здравейте. Сънувах много странен сън. Някои може ли да ми го разтълкува? Сънят е следния: На село в двора на баба и дядо съм. От главата ми, малко над дясното око шурва силна кръв. Падам в образувалата се вече локва от моята кръв и докато падам се чувствам просто неописуемо добре-не мисля за нищо, не ме боли нищо, изпитвам душевно спокойствие, чувствам се по-лека от вятъра. Всичко е черно и тъмно. Падам и знам,че умирам, но не ме е страх, а напротив-изпитвам сигурност, чувствам се прекрасно и се усмихвам. След незнам колко време ставам от локвата кръв и трагвам да си ходя и оставям кървави стъпки след себе си. Стигам до вратата и се вращам да кажа на нашите, че сам оживяла. Показвам се плахо на вратата и виждам в прозореца на вратата лицето си бледо (бяло) и сини устни и зъби.Влизам и виждам, че никои не плаче за мен. Всички мълчат и не променят реакцията си когато ме виждат. Аз им казвам "Жива съм, да не се уплашите".И после не помня друго. Знам, че е много странен този сън. Имам силно развита интуиция и знам, че този сън означава нещо много важно, но не знам какво. Моля ако някой може да ми го разтълкува ще му бъда много благодарна.
×
×
  • Добави...