Jump to content
Порталът към съзнателен живот

vanyaivanova

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от vanyaivanova

  1. Благодаря за усилията, които полагате! Отговарям на поставените въпроси: 1. Има ли нужда от подробно разглеждане на всяко понятие тук в онлайн курса или е по-добре да се дадат само линкове към източници, от които всеки може да подбере това, което му подхожда. Няма нужда от подробно разглеждане. "Библиотека" с линкове ще свърши чудесна работа. Така всеки ще може да се задълбочи според базовите си познания. 2. Има ли нужда от някакви задачи и упражнения в информативните теми или смятате, че информацията е достатъчна за ориентиране? Нека информативните теми са само информативни.
  2. Ето и моето домашно почти в последния момент Карта 1 Слънце в Лъв Карта 2 Луна в Рак Сатурн в Козирог Карта 3 Венера във Везни Меркурий в Дева Карта 4 Меркурий в Близнаци Венера в Телец Карта 5 Сатурн в Козирог Марс в Скорпион Венера във Везни Карта 6 Марс в Овен Карта 7 Юпитер в Стрелец Карта 8 Марс в Скорпион Карта 9 Меркурий в Близнаци Сатурн в Козирог Карта 10 Сатурн във Водолей
  3. Здравейте! Бих искала да се включа в групата! Преди време започнах да се "самообучавам", но не успях да си изградя собствена работеща система. Ще бъде чудесно, че някой ще ни води стъпка по стъпка. Подкрепям идеята за умерена интензивност и започване от "а" и "б". Усмихнат ден!
×
×
  • Добави...