Jump to content
Порталът към съзнателен живот

bbb83

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

bbb83's Achievements

  1. Как да задържа внимание върху върхо нещо.Сега отивам на Англииски език първите 2 месеца ,направо попивах на 100% мога да кажа че започнах да разбирам и да задавам елементарни въпроси,но сега трудно сядам да го уча,отивам на уроци и каквото хвана в часа това е,Просто има нещо което ми пречи и немога да го преборя като невидима бариера,все едно някаква борба мисъл с нещо си ,наясно съм че 2 часа са ми достатъчни да изям материала,при положение че имам свободно време 16+8 за сън на ден.Някак си отлагам и отлагам,а това е много грешно,знам го разбрал сам го,също съм на ясно че постоянството е води до успех.Ама тва е че немога да го постигна за себеси,имам един приятел които го мотивирам давам му насока коментираме ситуации,някак си го напътствам и тои успява мотивира се(надъхва се ) обаче за себеси трудно,И затова търся отговор защото мисла,че като го намери и осъзная ще се променят нещата.Много ви Благодаря за коментарите научих някои важни неща.
  2. Имна много верни неща в това което казахте,особено целите в живота ,ето още един проблем при мен.Немога да планувам,винаги,става нещо.в някои случаи успявам обаче не при дълго планувани а при моментни ситуации които ми поставят цели. А дълго плануваните се объркват било финансов проблем било здравословен и.т.н .Бих посетил ваш колега.Обаче наи близкият известен на мен е на 100км.А и доколкото знам 1 път не е достатъчен.
  3. Значи не сам само аз ама понякога тва расеиване ме дразни ,немога да науча 2 реда в много редки случаи не сам така и направо къртя помня и разбирам блестящо.Ама е рядко и докато не загубя интерес,нещо е сбъркано и искам да открия точно какво е,маи трябваше да напиша темата в раздела Психология.Няма да е лошои модератора да я премести там.
  4. Здравейте! Казвам се Жоро на 29 години съм,мога да опиша себеси,като малко критична личност,относно света в които живеем Особено България,нервя се на простотията,никога не съм бил на Псохолог или психоаналити,и.т.н.Така това което ще напиша са мой лични съмнения и някои странични наблюдения за себеси.За какво иде реч,липса на концентрация или свръх концентрация,ленивост,депресия и.т.н,Значи,ако нещо не е в мой интерес напълно го игнорирам,не слушам,вообще не съм там, давам пример ведага(Занимавам се нещо ,приятелката ми говори но мисалта ми е в това което правя или нещо съм се замислил,и въобще не я слувшам тя си повтаря а аз си чета и си мисля моите неща(полезни,безполезни).Или и отговарям нещо неразбрано дума свързана с мисълта ми и.т.н един вид като расеян)Имам дни когато си ходя по улицата и усещам умора в главата,като празнота,тежест,като чета насила не запомням,преспива ми се ,отлагам четенето .В повечето случаи съм незаинтересован,ленив,ако трябва да свърша нещо за някои,го правя насила,не както трябва,и всияко това до момента в които някои не ме критукува,и ме засегне с нещо.В момента в които се случи все едно става нещо почвам да върша всичко както трябва.Все едно друг човек.(физическата силата ми се покачва,работоспособност,мисъл се избистря,ленивост изчезва,памет и.т.н)с една дума Живец.И последното нещо което ще опиша,и отново ще дам пример,е Където и да отида на интервю винаги избират мен,почвам работа ,работя с желание,идват ми идеи,изпипвам всияко в детаили ,общужам с клиенти,които в много случаи ме преценяват,като интелигентно момче,до тук добре,до момента в които видя,че давам всичко от себеси и колеги или швфове не оценява,или трупат точки на мои гръб , моментално ,става нещо всияки неща изброени по-гора изчезват.Един вид отебавам всеки и всичко.Незнам това номално ли е,не е ли е обаче при мен е факт и ми пречи.И още нещо ,немога да лъжа,ако нещо не ми харесва и не е правилно,казвам го без да ме интересува дали ще обидя някого било шеф,собственик ,колега, стигна ли в това състояние не ме интересужа никои.Които може да помага. Благодаря за вниманието.
×
×
  • Добави...