Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Милослава

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Милослава

  1. Здравейте! Знаете ли дали в Лос Анжелис (или някъде наоколо) се играе Паневритмия? Ще съм безкрайно благодарна за някаква информация по въпроса. Светъл ден на всички ви!
  2. Благодаря на всички ви за съветите и споделения опит. Съгласна съм напълно, че всяка една болест е в резултат на множество фактори и съответно трябва комплексно да се подхожда към проблема. От около два месеца практикувам гимнастиката за очите и забелязвам подобрение, пък макар и минимално. Все още ми е трудно да приема света около мен, точно защото не е такъв, какъвто ми се иска, но работя в тази насока. Ще опитам и червените боровинки, които Хармония предложи. Ще докладвам, когато има допълнително развитие по темата. Благодаря ви още веднъж!
  3. Здравейте! Интересува ме дали някой във форума е използвал методите, описани от Норбеков? Интересува ме как практикувате или сте практикували описаните от него упражнения? Правите ли ги всичките или само тези, които са свързани с очите? Всеки ден ли практикувате? Той е дал доста неща и ми е малко трудно да се концентрирам върху някое упражнение и едновременно с това да чета как се изпълнява. Опитвам се да си създам някаква схема или поредица от упражнения, затова ще съм благодарна, ако споделите вашия опит!
  4. Йордан, благодаря много за съвета! При използване на Плацидус се получават два интерсептирани дома, а при Региомонтанус само един. Смятам да продължа да разглеждам паралелно и двата варианта, докато си изясня за себе си кой е по-удачният. mvm, проблемът при хората, родени в най-северните и най-южните ширини е, че домовете в хороскопа им не са разпределени равномерно. Т.е. при тях се наблюдават повече интерсептирани домове. Например, в хороскопа, който разглеждам, един от домовете е 8 градуса, а друг 50. Затова и исках съвет за подходяща домова система, която да отразява тези особености. Иначе смятам, че астрологията си работи винаги и навсякъде, независимо къде си роден.
  5. Здравейте! Прочетох цялата тема дотук и имам следния въпрос: коя според вас е най-добрата домова система за изчисляване на хороскоп на човек, роден в Коми, Русия? Опитах с няколко различни системи, но всеки път нещата изглеждат различно и е доста объркващо за мен. Ще съм благодарна за всякакви полезни съвети!
  6. Аз проверих и пълнолунието е на 11.03. в 4:37 сутринта. Предпочитам да започна режима в сряда, така че още утре се присъединявам към вас.
  7. Здравейте всички! Аз от година и половина посещавам школата на д-р Калоян Петров и съм изключително доволна. Мой приятел ме насочи към него и уникалното, според мен, в тази школа е комплексното обучение, което получаваме. Астрологията далеч не е само планета в дом и знак. Най-важното, което аз успях да науча, е, че всеки човек е неповторим, има пред себе си уникален път, който трябва да извърви, и от него зависи как ще го направи. Калоян успява да обедини най-различни науки в своето преподаване - Астрология, Астрономия, Философия, История, Литература, Биология, Химия... Смятам, че това е от съществено значение, защото никоя наука не е изолирана и е необходимо да се търси връзката между тях. Сърдечни благодарности към него и поздравления за наистина новаторския му подход!
  8. Здравейте! Търсих информация относно изкачванена Мусала на 22 септември, но не намерих никъде и затова си позволих да се обърна към вас с предложение да отидем заедно. Имате ли желание и възможност? Желая ви светлина по Пътя!
  9. Здравей! Идеята ти за екскурии на Витоша е чудесна според мен и се чудя защо никой досега не е писал нищо по темата. Сега се събират няколко почивни дни и би било много хубаво човек да се поразходи из планината. Аз само в неделя съм заета, но иначе другите три дни с удоволствие бих отишла в планината. Сподели, ако имаш някакви предложения
  10. Здравей, Зара! Аз съм родена на 13.07.1985г. в гр. Русе в 00:15. Допускам, че част от проблемите с майка ми се дължат на склонността й към перфекционизъм и критицизъм, толкова типични за Девите. Но не е само това, с нея почти винаги сме в опозиция и в последната година се караме значително по-рядко, просто защото живея в друг град и не се виждаме често. Не искам да е така, искам да имам нормални взаимоотношения с нея, да се разбираме и да се доверяваме една на друга. Някакъв съвет?
  11. Здравейте! Искам да ви попитам нещо, свързано с майка ми. Разполагам единствено с нейната дата и място на раждане, но ме интересува как да разбера точния час. Бих искала да й направя точен хороскоп, та да разбера най-сетне как да си оправим взаимоотношенията, но без час, струва ми се, че е невъзможно. Тя е родена на 22.09.1944 г. в село Добролево, Врачанско. Предварително ви благодаря за съдействието и ви желая светли мигове!
×
×
  • Добави...