Jump to content
Порталът към съзнателен живот

cska123

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

cska123's Achievements

  1. те и производителите на перални машини имат интерес да ти продават пералните си. колкото повече мръсни чорапи на мъжа ти, толкова по добре за тях. не ги интересува дали на мъжа ти ще му переш чорапите на ръка или ще ги сложиш в пералнята, но защо си купуваш пералня тогава. кво пречи хем да печелят, хем пералнята им да пере
  2. Благодаря Д-р Първанов за отговора. Все пак има разлика между успокоителните и антидепресантите. Успокоителните подтискат, антидепресантите ЛЕКУВАТ страха, тревожността и т.н. Това вие не го признавате, че са лекарства и ЛЕКУВАТ. Химическия дисбаланс в мозъка, само така може да се излекува и това е научно доказано, и се използват в целия свят. Така че за мен лично се подвеждат хората, а лекарствата биха могли да бъдат единственото решение. Кофтито е, че хората не знаят как се пият лекарствата и ми е чудно защо лекарите в България не казват как се пият тези лекарства - а именно - винаги по едно и също време на деня, навиваш си часовника и пиеш. И никакъв алкохол. Така действат. Това е моето лично мнение от опита ми с лекарствата и психиатрите в БГ. Не твърдя че е общо валидно. Дано помогна на някого.
  3. Искам да попитам Д-р Тодор Първанов и Орлин Баев, които толкова настойчиво дават съвети срещу антидепресантите, да отговорят на въпроса какво правят хилядите български лекари психиатри, които нямат титлата психотерапевт и лекуват само с лекарства главно случаи извън шизофренията и бар, другите случаи ги лекуват само с лекарства. Тези хиляди лекари кво не лекуват ли какво правят?
×
×
  • Добави...