Jump to content
Порталът към съзнателен живот

pti4eto

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

pti4eto's Achievements

  1. Willow22 ,благодаря Ви за отделеното време ! Все още нямаме брак ,но никога не е късно за това ,надявам се ! Как точно се избира най-удачния момент за брак? Иначе отношенията ни са точно такива -многолики и винаги вълнуващи .Е понякога понаболява няма спор ,но поне така държим огъня буен .
  2. Може би въпросът ми не е зададен коректно. Сега ще го задам така - До колко пречат напрегнатите аспекти в една връзка (пр: Меркурий квадрат Луна ,Сатурн квадрат Венера ,Слънце опозиция Уран ,Луна опозиция Уран ,Венера опозиция Венера ,Меркурий опозиция Венера ,многото лични планети в партньорския 12 дом , и тн) и могат ли те да бъдат компенсирани от положителни такива (пр:Тригон между Луните и Слънцата ,тригон между Луните ,Слънце тригон Марс,Сатурн тригон Слънце ,Юпитер тригон Слънце и тн.) Освен това в момента имам Сатурново завръщане и предполагам не е чуден начина по който ,усещам нещата. Благодаря на всеки ,който реши да отговори на въпросите ми ! Без да задължавам никого и с голямо уважение към знанията на пишещите тук ! Поздрави ,М !
  3. Здравейте ,г-н Анов ! Доста враждебно прозвуча написаното ,но може и да съм разбрала погрешно ,защото враждебното отношение не подхожда никак на този форум. Чета и се интересувам. Така стигнах и до този форум.Зная ,че в Астрологията всичко е от значение , зная също,че за един току прохождащ в тази материя човек многото информация може да е объркваща.Аз не съм задължила никой да се занимава с мен-всичко е въпрос на добра воля. Видно на Вас Ви липсва такава. С оглед на предишните публикации в темата и поставените в нея въпроси не оставам с впечатлението ,че съм сбъркала с поставянето на въпрос на който ,участнците могат да отговорят при желание от тяхна страна . Желая Ви щастие !
  4. Здравейте на всички ! Пиша ви с голяма надежда ,че ще получа отговори на въпросите ,които ме терзаят ! Аз и партньора ми сме заедно от 7 години и имаме 2 дечица.Винаги емоциите между нас са били силни независимо положителни или отрицателни.От известно време имам усещане ,че всичко около мен се е разклатило ,включително и връзката ни.Толкова ми е отчаяно на моменти ,че търся вероятните отговори навсякъде.Така стигнах до астрологията (за което се радвам ,защото това е велика наука !).С четене в интернет разбрах ,че няма да стане ,защото това само ме обърква. Моля ви ,погледнете синастрията ни и ми кажете къде бъркаме , дали ще може връзката ни да се съхрани ? Благодаря от сърце !. Аз -23.01.1984 ;14.35 ч. ,гр.Варна Той-02.06.1981 ;10.15 ч. ,гр.Варна
  5. Здравейте ! С интерес чета форума и се радвам ,че има хора ,които отделят от ценното си време за почивка ,за да помогнат на другите! Бихте ли ми препоръчали ваш колега от Варна?Имам две дъщери и бих искала да ги лекувам с хомеопатия.Посещавахме хомеопат ,но не съм убедена ,че той е класически такъв. Благодаря !
×
×
  • Добави...