Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Пламен Димитров

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Пламен Димитров's Achievements

  1. Например когато седна да уча и чета чета и нищо не запомням .Чета ,но нищо не разбирам и имам чувството ,че главата ми е празна.А преди не бях така.Как да оправя този проблем ?
  2. Благодаря ви за отговора д-р Тодор Първанов .Но преди месец ми правиха операция на сфеноидалния синус и ми забраниха физическо натоварване за 6 месеца .
  3. Здравейте , Аз съм момче на 16 години .От около година започнах да се страхувам от болести . Когато ме заболи нещо и веднага го свързвам с симптомите на някои сериозна болест.Имах много често чувството ,че виждам нереално ,че всичко което виждам е като в сън.От около 2 месеца съм по-добре и това чувство за нереалност ми се случва много по-малко от преди .Но все пак преди около месец ходих на психиатър и ми каза ,че имам тревожно разстройство .И това виждане като в сън и като нереално се дължало на претоварена нервна система.Изписа ми лекарства ,но тогава ми бяха правели операция на сфеноидалния синус и се натрупват много лекарства и не ги пих . Въпроса ми е има ли начин без лекарства .Сега се чувствам по-добре може ли с времето да мине или някакви други методи .Защото съм чувал ,че това може отново да се появи наистина ли е така ? Да хода ли на психотерапевт или психиатър ? Моля някои от специалистите или някои които разбира да пише .
  4. Еми по значими - Еми психолози са ми казвали ,че страдам от депресивно разстройство , но сега точно немога да отида в близките месеци тъи като се възстановавям от операция на сфеноидалния синус и пия там още лекарства и може би след това но несъм сигурен дали да ходя.И преди постоянни ме беше страх от болести вече не толкова ,но аз осъзнавам ,че това е въпрос на психика и просто моята депресия и всички тези неща са на слаба психика и самовнушение и просто много лесно се потдавам на всякъкви неща обиди болести и тнт. За приемането нещата твърде навътре - Когато някои ме обиди или се базикне повечето пъти приемам нещата твърде навътре ,а другите хора не толкова колкото мен. Аз несъм с черна кожа или много тъмна , но леко по тъмна от нормалните .Например: когато някой ме нарича черен се вбесявам.
  5. Донка Публикуван Днес, 09:03 Какво разбирате под "по-малко чувствителен" и с какво чувствителността според вас отслабва психиката, та има нужда тя да се подсилва? А как си представяте един човек със "силна психика" По-малко чувствителен - За малки неща да се разочаровам да приемам нещата твърде навътре , лесно плача или се ядосвам . Някои хора когато ги обидиш не се засягат , а аз се засягам по-лесно и после постоянно се ядосвам ,че някои ми е казал нещо. Според мен човек със силна психика е - Които по-трудно се ядосва или страхува.Например аз се страхувам от болести повече от нормалното . И смятам ,че ако съм със силна психика по-малко ще ме е страх по-трудно ще се разболявам от психически разстройства или депресии.
  6. Как човек да стане по-малко чувствителен и с по-силна психика . Възможно ли е ? Как ?
  7. Момче на 16 години . Операцията е на сфеноидалния синус премахване на кисти .
  8. Как да ускорим възстановяването на организма след операция ? При условие , че всякакво физическо натоварване е забранено след наложената операция . Храни , Йога ... Давайте съвети които ще помогнат .
  9. След операция трябва време на организма да се възстановява . Трябва да се храним . Каква храна би ускорило възстановяването на организма ?
×
×
  • Добави...