Jump to content
Порталът към съзнателен живот

sisko1983

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За sisko1983

  • Рожден Ден 13.03.1983

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    град Левски

Последни Посещения

861 посещения на профила

sisko1983's Achievements

  1. Здравейте. Имам момченце на 4 години, което много често прави задни хреми, като симптомите са следните - започва с лепкав и бистър секрет в носа, който не излиза, а се стича назад. След няколко дена, въпреки пръскането на физиологичен разтвор, се появява кънтяща суха кашлица. Ако не започнем антибиотичен мехлем в носа и някакъв сироп, дори и антибиотик, сополките стават вече страшно гъсти и зелени и винаги се стига или до гнойна ангина или до пневмония. Последно ни казаха, че понеже е бял и рус, всичко това става на алергична основа. В последствие ще го заведа и на алерголог, но сега искам малко помощ. Моля кажете ми кои Шуслерови соли да му давам.
  2. Прочетох историята на Smehy...интересува ме как мога да се консултирам с Вас. А ако няма начин за връзка с Вас може ли да ми препоръчате класически хомеопат в област Плевен или област Велико Търново. Благодаря!
  3. Здравейте. Пише ви жена на 30 г., омъжена с едно дете на 3г. Преди две години ми поставиха диагноза смесено - тревожно депресивно разстройство. Лекувах се с Асентра 6 месеца, като спрях по схема. Няколко месеца след това обаче, отново ситуацията се повтори и започнах пак прием на Асентра. Сега вече почти година от началото на второто лечение, имам желание да спра с хапчетата, защото искам второ дете. По схема отново започнах спирането, но преди три дена се появиха неприятни симптоми и се наложи да се върна на предната доза, която е половин хапченце. Искам да ги спра напълно, моля дайте ми съвет с какво мога да заместя тези хапове. Благодаря предварително. Състоянието, в което изпадам е следното: кръвното ми се вдига /а аз съм с ниско кръвно/, сърцебиене, загуба на апетит, безсъние, силна безпричинна тревожност, страх от болести, треперене. Не съм имала големи стресови моменти, които да допринесат за състоянието ми.
  4. Здравейте. Аз съм жена на 29 години, омъжена с едно дете. През месец октомври 2011 година изпаднах в едно непознато за мен състояние, което започна с високо кръвно. Тръгнах по лекари, като резултатите навсякъде бяха добри. За един месец обаче се появиха и други симптоми, кята главоболие, изтръпване на крайниците, потене, безсъние, безапетитие, загубих интерес към всичко и най-вече започнах да се страхувам от болести, като непрекъснато се притеснявах, че съм тежко болна. Установи се, че това състояние е смесено тревожно депресивно разстройство. Изписаха ми Асентра + ксанакс. Ксанакса пих 3 месеца и постепенно го спрях, асентрата пих 6 месеца, като постепенно също и него спрях. Обаче няколко месеца по-късно, през септември 2012г., отново си разпознах някой симптоми и след консултация с лекар, започнах отново асентрата. Този път ми беше изписан и ривотрил, но не съм го пила, тъй като се опитах да се справя сама, докато започне действието на антидепресанта. Вече месец след започване на Асентра, повечето симптоми изчезнаха, но натрапчивият страх от болести се появява все още понякога. Въпроса ми е кога напълно ще се възстановя от това състояние и кък да го избегна занапред? Искам да имам и друго детенце, а с тези антидепресанти, няма как да стане. Страх ме е също, че при евентуално забременяване, мога пак да изпадна в това състояние.
×
×
  • Добави...