Jump to content
Порталът към съзнателен живот

issi

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от issi

  1. kallina, :) мисля ,че те разбирам.Според мен единствения начин  да се справиш с "лошите" мисли, е като се насочиш към нещо положително :)) Отдай се на онова,което обичаш да правиш- на някое твое хоби,например.:)) Ще се почувстваш много по-добре.
    И не забравяй ,че една положителна мисъл може да се бори с 10 негативни:)
    Пожелавам ти успех!:)

  2. Сънувах,че седя с някакво непознато момиче на една пейка и си гледаме космите по краката хах :Д

    След това сънувах,че си купувам дамска чанта и много се радвах.На връщане от магазина ,улицата се превърна в плитко кристално море и аз се гмурнах в него.

    Оказа се ,че на дъното е Големия коралов риф.Имаше какви ли не пъстри водорасли .

    После,прибирайки се у дома с чантата,разбрах ,че вкъщи имам поне още 20-тина чанти в най-различен цвят.

    Сънят беше реален ,цветен и приятен :))

  3. Това е стандартното разположение на линията на здравето или чернодробната линия .Винаги човек я има и на двете си ръце.

    Указва в какво състояние са различни органи, изобщо здравословното състояние.

    Аполоновата линия завършва при безименния пръст.Или хълма на Аполон/Слънцето/.Тя е повече към вътрешността на ръката.

    Благодаря Inatari :3d_103:

  4. Понеже хиромантията ми е изключително интересна ,имам два въпроса,на които ще ми е любопитно да получа отговори :harhar: Благодаря предварително. :))))

    1) на китката на лявата ръка имам белег по рождение -средно голямо петно с малко по -тъмен цвят от естествения цвят на кожата ми - В петното "са подредени" десетина бенки,които образуват почти идеална 8 -мица.

    Майка ми ми е разказвала как ,докато е била бременна с мен ,се е уплашила ,че си е загубила часовника и се е пипнала точно за китката - от там съм получила и белега.

    Въпросът ми е ,подобни "рождени белези " вземат ли се сериозно предвид при гледането на ръка ?По -скоро положителен или отрицателен знак са ?

    (Извинявам се ,ако е било разискавано по назад в темата )

    2) От вътрешната страна и на двете си ръце наблюдавам следното - от първата и най -дебела гривна излиза нагоре клонче към основата ( леко вдлъбнатата част) на дланта .От върха на това клонче тръгва ясна права линия ,която пресича началото на Линията на Съдбата ,пресича края на линията на Ума ,прекъсва за кратко при линията на Сърцето и от отново продължава нагоре -свършва при меркуриевия хълм.

    Малко тъпо сигурно го описвам,но в момента няма как да приложа снимка :3d_030: .Хах

    Въпроса ми е ,това Слънчева линия ли е или ?Как да го тълкувам?Сигурно е важно след като го имам и на лявата и на дясната длан...

×
×
  • Добави...