Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Hristina Koleva

Участници
  • Общо Съдържание

    63
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

2172 посещения на профила

Hristina Koleva's Achievements

  1. Здарвейте приятели, Бах помолена да напиша материал за спиасанието "Aaahhh". Има 3000 читатели и около 75000 посетители на месец. Говрила съм лично с над 30 от тях и специално лечителите, които рекламират отдясно на страничката. Повечето са ми клиенти и приятели. Поради краткото пространство реших да дам бърз и елегантен курс по упражненията на Учителя, както и информация за паневритмията. Виждам, че не са публикували връзките ми за видоата в Гугъл, но има връзките за изтегляне. Има интерес да се играе панвритмия в Henley-on-Thames, United Kingdom. Групата варира от 30 до 70 човека, но има прекрасно място до Темза където сега правят медитации и може също да се използва за упражненията и паневритмия. Статията в "Aaahhhh" - третата статия под "Exercises from the White Brotherhood". Материала ще бъде там до края на Август 2011. Сърдечни поздрави
  2. Мисля, че това което наричаш "увреждане на психиката" е част от процеса и всъщност е КАЛЯВАНЕ на психиката! Ако си чел Майкъл Нютон и "Съдбата на душите" ще откриеш, че ние си избираме прераждане с уроци които трябва да усвоим (кръстове които трябва да носим).... Е! Аз открих, че съм се изсилила малко в плановете си, ама дуовните учители ме връщаха няколко пъти да живея и да си изпълня обещанието. Не съм сигурна дали не ми е увредена психиката, ама съм жива!
  3. Аз се занимавам със звукотерапия по музика на учителя, но живея в Англия и за съжаление не мога да ти помогна! Успех!
  4. Точно! На слънцето всичко избелява. Проблема ти е ако искаш да потъмнееш.... Не мисля, че и утвържденията ще ти помогнат.
  5. Ама че интересно! Какво съвпадение - мисълта за днес! Никога не ми се е случвало, а обичам да следя дневните мисли, но днес два пъти ми се случи да ме питат: "Обясни ми, че не разбирам!"...и разбраха!
  6. Аз имах запушени жлези и винаги когато се хранех, се подувах като хамстер, защото те не можеха да отделят слюнка за сдъвкването. Особено болезнено при кисели храни. По това се различава заушката и запушени жлези. Топли компреси помагат, но аз си оправих моите с много силни масажи - натискане, докато каналчетата се отпушат и всичко изтече в устата. Мно-о-о-о-го неприятно и болезнено! (Извинявам се, ако някой "по-чувствителен" го чете!)
  7. И аз се забърках с тези постове, защото нищо не разбирам от астрология. Нека все пак включим астрологията, ама да кажем КОГА човек си сменя порифесиите или почва няколко - няма значение според какво в астрологията....
  8. Значи трябва да ги разделим на "професионални" умения и интереси за които получаваме пари и такива за които не получаваме, нали?! (Но все пак ни отнемат времето определено като "лично".) От друга страна...ние може и да поизлекуваме някого без пари, защото можем, но не ни е професия, а интерес. Ама че парадокс!
  9. Ъ-ъ - НЕ - аз си работя като чистачка на компанията (не в къщи)!
  10. Инженер по автоматизации, електрончик, директор на компания, счетоводителка, специалист по стрес мениджмънт, специалистка по козметика с натурални продукти, счетоводителка и ... чистачка! Ма-а-а изкарах ги 8, ама по първата не ми се работи в момента...
  11. Да ти е жив и здрав Надя! На мен 3 пъти ми "стопяваха" миоми с хапчета. Не се притеснявай толкова - гледай си детето! Поздрави!
  12. Благодаря за мнението Кристиян! Би ли разширил размишленията си за "кръга към себе си"? Аз в момента съм в този кръг и няма нищо общо с миомите, така, че бих искала (ако можеш) да отвориш нова тема и да си говорим за това... Сърдечни поздрави!
  13. Душата, заедно с емоциите си е двигателната сила която води човека и в зависимост от емоциите човек може и се подведе и постъпи лошо или несправедливо. Но когато душата е при Господа и е водена от него, то човека не може да сгреши и да се отклони от Божията воля. Аз така го разбирам. Нали си имаме и една народна приказчица: "Господи ти пред мен и аз след теб!"
  14. Думи на човек посветил се със сърце и душа на една мисия, отдал се изцяло на едно свято дело. С дълбока вяра и гореща молба към Бог за подкрепа, той залага не само живота си, а и своята Душа. Защото, както простичко го е обяснил Апостола , "Ако губя, губя само себе си, ако печеля, печели цял народ". Така ги разбирам аз тези думи, Хриско. Васил Левски - светиня за България. Аз не бих приела никакво мнение от Кришнар. Извинявам се ако съм остра. За мен Левски е СВЕТИНЯ на България!
×
×
  • Добави...