Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Colouring___

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Colouring___

  1. Благодаря на всички за отговорите! Имам навършени 18 години, а преподавателката ми е с 35 години по-голяма от мен.
  2. Благодаря за отговора! Не, не ме притеснява. Просто искам да съм сигурна, затова пуснах темата.
  3. Отново благодаря за отговора! Не мисля, че е от модата. Както споменах в предишния ми пост, от някъде към 5-6 клас съм така.
  4. Благодаря за отговора! Забравих да спомена, че аз от малка съм такава. Имам повече склонност към жени, отколкото към мъже.
  5. Здравейте! Аз съм на 18 и съм влюбена в преподавателката си по БЕЛ. Още от първия час изпитвах нещо към нея, но след няколко месеца всичко се промени и започнах да я ревнувам от всичко (дори от семейтвото й)... Имаше един период, в който не се бяхме виждали половин година. През цялото време не спирах да мисля за нея <3 <3 <3. Когато пак се видяхме бях изключително много щастлива... Постоянно мисля за нея искам да я целуна, прегърна Постоянно я следя и не спирам да я гледам влюбено. Макар и много рядко харесвам мъже, но като цяло си падам по жени. Въобще не харесвам момчета на моя възраст. Сега като знам какво е несподелена любов ми е много гадно. Моля Ви, кажете какво да правя? Как да постъпя? Благодаря предварително! С уважение, Colouring___!
×
×
  • Добави...