Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Demonsbane

Участници
  • Общо Съдържание

    15
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Demonsbane's Achievements

  1. Според мен-да, картите са любовни, но олицетворяват една по-различна любов, гледана само от 1 гледна точка (на мъжа, в случая). Мисля, че тук картите точно отговарят на въпроса-показват най-първия порив на чувства у него всеки път като я види. По Слънцето, мисля, че той чувства някакво "вдъхновение", озарен е от тази жена. 9 жезли може би значи, че въпреки чувствата си, той все още пази някаква дистанция, не показва емоция, кой знае защо. Но въпреки "страха" на 9 жезли, Паж Чаши обича отдадено, дори да е малко по детски. Мъжът продължава да се радва на тази жена, дори и да спира емоциите си. Това е просто моето мнение за нещата, но може и да греша.
  2. Здравей, Ана Мисля, че си права относно Краля и Пажа Чаши-може би са по-скоро израз на чувствата му и на това как те прерастват от една по-несигурна и някак "детинска" любов на Паж Чаши (а с Паж Пентакли си мисля, че чувството за него е "различно", неочаквано.) във по-осъзнатата и силна любов на Краля. Преди това мъжът може да е бил по-наивен, колебаел се е, докато сега е сигурен в чувствата си. Може още да го е страх и да има някакви задръжки (9 жезли) след като е действал по-прибързано (5 жезли), но чувствата са налице. Друго ме притеснява тук-колко сигурни са чувствата за Краля Чаши и дали си единствената за него? П.С.: И аз като много начинаеща не съм изобщо за тази тема, ала ето ме и тук. Не приемай мнението ми присърце-още много имам да уча.
  3. Това за мен са олицетворения на Света
  4. Здравей, Ана! Според мен картите ти показват независимост и решителност от твоя страна и може би това е състоянието на мислите и намеренията ти. Мисля, че си сигурна в това какво правиш-имаш ясен план за действие и си готова да отстояваш позициите си енергично (7 жезли), като в същото време имаш и представа за това как наистина стоят нещата и какво би могло да се случи (по Висшата жрица). Решена си да действаш, мислила си и преди по този въпрос, може би и задаваш въпроса, за да се увериш, че е добре да действаш, а не толкова заради колебание. Според мен трябва да действаш-наистина, когато комбинираш идеите и решителността на 7 жезли и Кралица Мечове, ще постигнеш желаното. П.С.: Не знам до колко добре съм се справила с тълкуването-това е просто моята интерпретация на картите. Ще се радвам ако и другите изкажат мнението си и се надявам да съм помогнала.
  5. Благодаря на всички за включването. Ще попитам за развитието на въпроса след време (май 3 месеца наистина е малко дълго) и ще пиша пак. Още веднъж Ви благодаря за помощта.
  6. Благодаря за тълкуванието, Дияна.Извинявам се-не съм уточнила срока на въпроса-беше 3 месеца. Това, за което се питаше няма общо с делби и съдебни процедури-просто за отношения в един колектив. Наистина, нещата са каквито ги описваш-имало е доста напрежение и интриги, но в крайна сметка се надявам да се вземе конструктивното и правилно решение по въпроса.
  7. Здравейте отново и честита Баба Марта! Днес на въпроса дали ще се случи едно събитие се паднаха следните карти : Страшният съд, 6 Пентакли и Паж Мечове. Аз смятам, че има голямо желание да стане въпросното събитие (по 6 пентакли), без дори да се обмисли това, до което изпълнението му може да доведе. Паж меча за мен индикира промяната, която би настъпила ако желаното се сбъдне, това, че ще се създаде една много по-различна среда, изпълнена с недоизказани неща, може би лицемерие. Страшния съд ми е по-труден за тълкуване-може би служи като някакво предупреждение-един вид "Трябва да се поемат отговорностите и трудностите, които ще възникнат, ако се осъществи желаното"? Ще се радвам да ми помогнете в тълкуването (имам чувството, че малко се обърквам с позициите за минало, настояще и бъдеще тук )
  8. Благодаря ви много Въпроса не беше зададен лично от питащия, но картите показаха най-вече състоянието на връзката и отношенията между двамата. Може би така е по-добре-освобждаването от ненужно обвързване може да отвори нови възможности и за двамата.
  9. demonsbane-по твоите карти виждам едно искане на отговор,отклик май на твои чувства,ти да се огледаш в една от тея чаши,също както и пажа го прави.ОЧАКВАШ ОНЗИ ЧОВЕК ДА ИМА ТВОЯТА НАГЛАСА,ЧУВСТВА. сещам се за едно теглене на моя приятелка с 7чаши,тя все още милсеше за мъжа,след раздялата им,но той не. ****************************** ? имаше ли отношение на картата глупак с личността,като сигн,да се явява в подредби ,ако е на първо място в питане.(както кралски карти дават човек)....да речем в три карти,или в 1 позиция при КК ? - глупакът да е питащия? Здравей Меги, Да, нещата за които говориш са доста верни (а още повече проективни ) но Глупакът тук ми се вижда като импулс за действие и действието като цяло. Иначе си права-имаше един период на заинтересованост и действия от негова страна и ако приемем че картата е реална, а не проекция, Глупакът може да се приеме за нагласата на човека в този момент от миналото, а също така и да олицетворява питащия в Келтския Кръст-нали позиция 1 е сигнификатор. Имам и още един въпрос, отново за отношения (този път не става въпрос за мен) : Ще продължи ли дадена връзка в бъдеще: 9 жезли, 3 мечове, Папата Според мен връзката в момента е в застой и в криза-има много неизречени думи, задръжки-било то от страх или просто за да се предпазят двамата от някаква неясна и за тях заплаха и този страх, блокади и отдръпване е довел връзката до този разпад и сринати надежди. Но Папата не ми е ясен- някак си не се вписва в цялата ситуация. Вие какво мислите за него като последна карта и изобщо за комбинацията-може би тук Жрецът значи един вид "помирение", обмяна на опит, позитивизъм, насочен към останалите? Ще се радвам да споеделите мнението си както за комбинацията, така и за картите като цяло. (Като се замисля, Жрецът винаги малко ме е обърквал )
  10. Привет отново! Действай! Не се замисляй-каквото и да стане, ще е за добро, пък и малко полезна обмяна на опит с колеги или сътрудници никога не е излишна. :D Спокойно-най-вероятно картите не са в настроение или по-точно ти не си правилно "настроен" през този период и затова не ти се получават тълкуванията. Аз също понякога имам чувството, че нещо ми се изплъзват нещата и че това, което мисля не е изобщо свързано с въпроса. Ще мине и това, с времето. А за Дворцовите карти и това коя какво точно означава има специална тема, която много ми помогна и на мен. Принципно кралиците и кралете са точно определени хора обикновено когато са на средна позиция-ако питаш какъв е този човек, например и излезе като 2 карта Крал Чаши, най вероятно мъжът (или по-рядко жената) за която питаш е със същите характеристики на характера. Аз лично не се ръководя какъв "пол" е дворцовата карта, а това какво олицетворява, някак си "характера" й. Всичко, което има да се знае, като основа в Таро, го има тук, казано на разни места по темите. Просто трябва да се замислиш, да потърсиш и да погледнеш малко по-надълбоко в постовете. П.С.: Май трябва да се прехвърлим в Таро за начинаещи-хубаво ще е да се съживят темите
  11. Благодаря ти за доверието- мисля, че този път картите са по-точни и тук има по-реални шансове за успехи. Може би в миналото си взел важно решение или си постъпил разумно-не съм сигурна, което те е довело до настоящата ситуация (кралица Мечове). И може би искаш да се включиш в някакъв проект или да ръководиш нещо голямо, което мислиш, че ще ти донесе печалба (Жрецът). А паж Жезли тълкувам като креативност и добра комуникация с хора, може би също замесени в плановете ти или на местоработата, което би увеличило шансовете ти за успех. Просто бъди креативен и комуникативен и има шанс да постигнеш целта, щом вече си направил правилния избор! Надявам се да съм помогнала и ще се радвам да разкажеш какво всъщност се случва и да споделиш опит
  12. Привет! Ще се опитам да разтълкувам комбинацията, при все че съм много, ама МНОГО начинаеща и се ръководя повече от интуиция и прочетени мнения, отколкото от личен опит. Според мен желанието за получаване на пари от някъде през новата година е доста силно при теб-тук Асо Пентакли олицетворява едно голямо желание за нещо да се случи и дори вяра, че това непременно трябва да се случи. Налице има комуникация, ако съдим по 2 чаши, а 6 Пентакли като последна карта може и да означава осъществяване на желанията. Аз мисля, че пари могат да дойдат от някъде, но картите може да са проекция на голямото ти желание да има развитие по въпроса. Може би си задавал този въпрос повече от веднъж, или пък картите отговарят на друг, зададен преди това или подсъзнателно въпрос. Изчакай и попитай отново, може би тогава ще получиш по-точен отговор. Повтарям-не вземай мнението ми насериозно-има много други по-компетентни от мен, които биха изтълкували нещата по-правилно и биха помогнали повече.
  13. Здравей, Allina Според мен си напълно права за първата комбинация-човекът е като в мъгла-иска му се да направи нещо, но сам не знае дали ще може да превъзмогне страха си и ще действа. Бездействието не идва от липса на инициатива или на чувства, а по-скоро заради някаква нерешителност и несигурност. От друга страна пък, както показва втората комбинация, ако ти поемеш нещата в свои ръце, връзката от инертност и пасивност (2 меча), може би ще премине на по-високо ниво, Жрицата и Жрецът взаимно се допълват според мен- за това, което Висшата жрица доверява на интуицията си и избира да разкрие в правилния момент, Папата приема и споделя своите знания и опит. Може би човекът до теб да има нужда от тласък, а след това да поеме част от инициативата и той P.S.: Не съм навътре с тълкуванията на Таро, особено с Големите аркани, но бих се радвала ако поста ми ти е от помощ, въпреки закъснението Ако пък вече е имало развитие по проблема- ще е хубаво да споделиш.
  14. Благодаря ти, Диана-понякога обективното мнение (на човек, който не знае как стоят реално нещата) е по-точно отколкото нашето собствено за даден въпрос. Проекцията може би се дължи на това, че не за първи път се интересувам от чувствата на този човек- ще почакам, пък ще видя какво ще стане по-нататък! Благодаря за включването- радвам се, че има заинтересовани.
  15. Пожелай невъзможното,направи необходимото и ще получиш максималното!

×
×
  • Добави...