Jump to content
Порталът към съзнателен живот

innuendo

Участници
  • Общо Съдържание

    25
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Haha
    innuendo got a reaction from Кон Круз in Тайната на харизматичните личности   
    Ами полубрат ми е невероятно харизматичен. Ако реши да те напие, може да го направи без грам усилие, сякаш ти внушава, че това е най-доброто, което можеш да направиш в живота си. Ял съм му попарите от тази негова пуста харизма, но сега я използва за добри цели. Досега по-скоро беше един вид докъде може да стигне с уменията си. Видя. Сега действа!
  2. Like
    innuendo got a reaction from марсин in Домашно мюсли   
    С помощта на Недим, една селска църква, която ни отпусна около 10 кила грухано жито и много желание, създадохме следната рецепта:
     
    Около 100-120 (никога повече от 150!) грама лимец или грухано жито (използвано за разработката), добре сварено и подсладено с три и половина лъжици захар, добавени лешници, бадеми и орехи, счукани ситно, и половин блокче бял и половин блокче натурален шоколад, натрошени на парчета колкото зрънце боб търкулко, се смесват във все още вдигащото пара жито. След това се оставя да поизстине и резултатът е невероятно вкусна закуска, с която мюслито от магазина не може да се мери.
    По желание може да се добавят следните неща:
    канела; кокос - може стърготини, може и сушен от магазините за ядки; стафиди - най-хубаво става с тъмни стафиди, царски размер; сушени кайсии (тези от пазара правят закуската неустоима с аромата и сосчето си, което пускат в житото); сушени сини сливи (за да няма изненади, най-добре да са почистени); сушени червени боровинки; сушена арония (понякога се среща на пазара); плодов конфитюр по избор; около 50-70 мл. мляко Опитайте, това е колкото енергизиращо, толкова и здравословно! Бон апетѝ!
  3. Like
    innuendo got a reaction from Донка in Транзити на Плутон - тайнствен, проницателен, трансформиращ   
    При мене понастоящем се намира около МЦ, което значи, че захожда към съвпад с натален Уран в 22* Козирог и Нептун в 21* Козирог.
    В същото време Уран с това негово ретроградие отново ми забавя квадратурата в 22* Овен спрямо наталното си положение и покрай мене в момента положението е като в оная песен на Слави Трифонов:
    "Ше полудея, баси мамата, какъв живот живея!"
    Изобщо не се шегувам, напоследък динамиката около мене започна да ми идва башка...
  4. Like
    innuendo got a reaction from Донка in Сравняване на реализацията на личности с еднакви натални карти   
    Специално за Донка.
    Имам такива наблюдения.
    Единият младеж е роден на 22-08-2000, в 09:38, другият – в 12:34.
    С първия сме много добри приятели и се разбираме чудесно, самият той учи в езикова гимназия, има много добри успехи, тренира футбол, където също е много успешен. Родителите му определено не го ограничават и застопоряват, но и не го неглижират. Като по-малък отначало едвам са успявали да го накарат да отиде на тренировка, защото е бил хиперактивен (според мене заради опозицията Марс-Уран), а след това, след като един път му е харесало, едвам са успявали да си го приберат от терена.
    Другият младеж е силно конфликтен характер, учи в една доста посредствена гимназия, която сам той си е избрал, защото сградата ѝ се намира на самия център на града. Нищо, че с дипломата от нея ще е цял късмет да си намери работа даже като пазач на паркинг след това.
    Родителите му са по-зле и от моите тоталитарни типове, тъй като са го оставили да прави каквото си иска и да си развява байрака на воля. Резултатите от тази тяхна философия са просто плачевни.
    Самият той като човек е доста неприятен. Много обича да командори, да се разпорежда, той да коли, той да беси. Има уклон към садизъм (беше се хвалил, че е убивал и осакатявал малки котенца).
    Трудно се спогажда с хората, защото когато усети, че е станал близък на някого, започва да се опитва да му ръководи живота във всяко едно отношение. Отделно, че никога не е можел да помоли някого да му подари нещо, което си е харесал, например. Задължително ще гледа или тихомълком да го открадне, или да го вземе насила. Счита, че се е родил на тоя свят, за да се наслаждава на удоволствията на живота на пълна тяга, а другите ги има, за да го обслужват.
    Не е способен да задържи приятелство. Профилът му във фейсбук е мемориал на всички съсипани от него приятелства с най-различни хора. 
    Освен това, пие като казак и пуши като строшен комин. Даже няколко пъти е пробвал наркотици. Има хомосексуални влечения и по тази причина се държи особено агресивно и нападателно с момчета, които харесва. Вероятно защото иска да ги подчини на собствените си прищевки и желания безусловно.
    Тренира тенис на маса, което определено не е сериозен спорт, а по-скоро занимание за свободното време. Обикновено като спечелят някакво отличие, започва да се самовеличае, все едно е взел купата на Уимбълдън за тенис, или е спечелил сам купата на ФИФА за Европейското или Световното по футбол.
    Че така. Двамата младежи се познават, но не се движат в едни и същи среди, нито са нещо повече от познати
     
  5. Like
    innuendo got a reaction from Кон Круз in Защо смирението е фундамент?   
    @Станимир:
    Именно. Ако искаш телефон за 1000 лева, при условие, че на месец изкарваш минимална заплата и едвам свързваш двата края, то като рукнеш по адрес на тоя и оня, ще се случат следните неща:
    1. Ще покажеш докъде всъщност си паднал;
    2. Ще откриеш на хората колко си слаб;
    3. Със сигурност телефона няма да падне от небето и да се плъзне право в джоба ти.
     
    А иначе освен възможностите трябва да гледаме и мечтите си. Всичко зависи от характера на човека. Аз съм зодия Телец. Като си наумя нещо, и камъни да валят от небето, няма да се откажа. Инат съм и туйто! Но аз самия съм насочил патологичния си инат и проклетия в поне малко градивна посока. Решил съм да следвам Социална Педагогика. Нямам една стотинка. Решил съм да си намеря работа. Освен това, аз самия като вървя по улицата и събирам стотинки, паднали на земята. Тук 5, там 20 на трето място 10, след малко цяло левче. Така за последния месец успях да събера 46 лева и 87 стотинки. Това вече е около половината от таксата за подаване на документи. И това само от навеждане и малко от малко свеждане на Егото. Повечето хора биха се навели за най-малко 10 лева на улицата. А самите те хал-хабер си нямат, че с тези 10 лева някои хора изкарват 3-4 дни (и то в България - страната на неограничените невъзможности, както я нарече един мой много добър приятел с много явен и нескрит сарказъм).
     
    Аз самият успях по не най-красивия начин да разбера какви са ми възможностите, а те не са хич за подценяване. Аз самият останах втрещен колко съм издръжлив и на бой, и на всякакви други негативни въздействия, неведнъж се разтягах и усуквах толкова, че един йога с 22 години практика (започнал е през юли 1991) се сащиса, като ме видя един път какво правя, като не съм имал идея да направя еди-си-коя асана, а просто с две раници на гръб да направя един особено живописен опит да си взема през една ограда падналата лична карта, като бях на косъм да се изтърся долу като чувал с картофи.
     
    Освен това, смиреният човек винаги (ако не всеослушание, то на четири очи) ще си признае, че има някакъв недостатък. За сравнение едни гадни мутренски синчета, едното от тях, чийто баща не си знае парите (буквално). Това, че ги познавам, изобщо не ме кара да се гордея с факта. Просто успях да установя това, което тукашната "съвременна култура" предлага, събрано със деветцифрена сума пари във валута до какво може да доведе.
    При тях какво се получи?
    Едното момче има страх да стои само вкъщи, а е на 13. То всъщност го е страх да не го изоставят или отвлекат (нещо, характерно за дете на 3-4 години, не повече). В същото време петгодишния му брат постоянно иска от родителите си да му купуват играчки, на които после не обръща никакво внимание. Аз самият съм виждал за какво количество играчки става дума - при други обстоятелства това би могло да задоволи нуждата от играчки на цяла средно голяма детска градина. Хлапето в случая подхожда хитро - то използва купуването като претекст да прекара с родителите си час или два. Самите играчки изобщо не го интересуват.
    Казах му къде седи проблема. Като почнаха едни крясъци, едни чудеса... Начинът, по който това хлапенце изригна, може да се сравни с изригването на Кракатау от 1883. След това в Индия и Иран е имало смъртоносен глад до 1891.
     
    Приятелчето му, което също е на 13, е изключително странна личност. Гледал съм му хороскопа. Плутон в първи дом не е нещо, дето може да остави човек на спокойствие.
    При него има следния проблем:
    Съзряването му изглежда е подранило с доста. Има неконтролируемо желание да прави секс. Но не това е проблемът му. Проблемът му е, че от там нататък започва да властва над всеки, който му се е мярнал пред очите и е установил комуникация с него. Измерва любовта си към даден човек с това колко лева е дал за подарък по някакъв повод. Това да беше, халал да е... Проблемът започва, когато проявиш желание да си починеш или да останеш насаме. Започват едни много гнусни манипулации с фрази от рода на: "Виж аз подарък за колко лева ти взех, защо не искаш да ми помогнеш?" или: "Ти не ме обичаш, защото не искаш да дойдеш с мене да правя бомби (графити на жаргон). А аз колко те обичам, подарих ти лаптоп за 3000 лева (примерно), а ти не ме цениш и уважаваш!". Освен това, изпитва неописуема наслада от това да накара някой да направи някаква тъпа изцепка, за да се изложи и той да се смее на получилата се ситуация. Ако откаже да му задоволи капризите - може и да извади бокс или беркутка (вид телескопична палка, която нашумя след протестите в Киев с това, че от 12 сантиметра при натискане на бутон се разтяга до 84 сантиметра, използва се от украинската жандармерия БЕРКУТ). А след това следва още по-сериозна гавра от това, което е поискал първоначално.
    Проблемът му е, че баща му има бизнес в Барселона. Успял е, има стотици милиони в банка... Синчето му иска да е като него - то кое момче не иска да е като баща си? Да, но не се сеща, че ако налага респект с откровено гангстерски методи и всевъзможни злодейства и унижения, няма да получи истинско признание. Аз самият съм бил свидетел как минава зад една жена на около 40 години, и я опипва. А може да му е майка!
    Така този младеж отчаяно се опитва да докаже, че е силен като баща си. Но пък не си дава сметка за следното:
     
    1. През какво е минал баща му;
    2. Не се замисля и за секунда, че с тактиката "Мачкай, за да те уважават!" ще смачка всекиго до крайност, а при първия по-слаб момент ще получи ответен удар и като едното нищо може да изпадне до дъното на социалната пирамида. Явно не е чувал за явлението робска ярост и затова си мисли, че като смаже всеки, който го харесва заради това, което се опитва да заглуши в себе си, ще е най-великия.
     
    Самото момче псува майка си така, че аз онемях, а ако някой сърбин, хърватин или унгарец го чуеше, щеше да се обеси тайно от срам. Какви наименования използва по неин адрес, няма да спомена, но аз с моята зла уста, дето не пестя псувни и клетви при нужда, не бих ги пуснал по адрес и на най-черния си душманин.
    Проблемът му е, че баща му му липсва. Самият той има свръховлажнени очи, които при най-малкото нещо започват да сълзят. Иска му се да заплаче, ама не смее. Че какво ще кажат другите за него?
    Като му казах всичките му проблеми, единствено благодарение на пословичния ми късмет се отървах на косъм от това да ме носят в найлоново пликче на майка ми за разпознаване.
     
    Това е проява на тотална липса на смирение. Аз им казах по най-деликатния начин, насаме с тях къде ги стяга шапката. Те решиха, че съм решил да ги унищожа. Именно такава проява най-лесно показва, че не знаят те що е смирение и има ли то почва у нас.
    С един техен общ приятел му казах какви проблеми има. Въпреки че то също е изключително шантаво и непредсказуемо същество, детето се засмя и каза: "Мерси, поне ти ме разбираш!". Не мисля, че може да бъдат сравнявани въпреки че са на една възраст у даже се познават. Все едно са от различни планети.
    Точно това ме кара да съм все още жив - защото знам, че все още има нещо свястно или човек, заради когото заслужава да направиш избор дали да живееш или умреш.
    Именно това дете демонстрира истинско смирение. Да не говорим, че беше изключително засрамено, че е помагало на толкова неблагодарни хора.
  6. Like
    innuendo got a reaction from Кон Круз in Хипер сексуална енергия   
    В случая на момчето мога да кажа като доста видял и патил в най-съкратени срокове в тази област, че много хора, които са задържали тази енергия, са се побърквали. Макар и аз да имах друг род проблеми - сексуално насилие и тем подобни, които ме усукаха и блокираха, то аз това го компенсирам по друг начин. Ако например имаш дарба в литературата, пиши! Ако те мързи, смачкай с яд-карашик мързела си и пиши. Ако е в някаква друга област, схемата е същата. Но не се забивай в разни съмнителни неща. Мога след известно време да предоставя линк към едно есе, което разглежда тази проблематика в лично моя контекст. Но да не се изсилвам със 100%, но не по-малко от 85% до 90% от сексуалните проблеми се коренят в Детския модел при човека и липсата на пълна отработка у него. Така че трябва да обясня нещо: У човека има три модела: Детски, Женски и Мъжки. Подреждам ги по низходящ ред на силата на съответната енергия. Неправилно е да се смята, че Мъжкото начало е най-силно. Защото мъж би посегнал сексуално на дете - поне два по-широко известни случая има всяка година у нас. Жена ако посегне - това е всемирна сензация, защото поначало у жените го има майчинския инстинкт и той е един сериозен супресор на подобни девиативни явления у жените. Но досега не е било известно дете да посегне сексуално на друго дете на неговата възраст. Тази мощност на съответната енергия се определя от чистотата на възприятието на представителите му. Например ако предложиш на мъж-катаджия 100 лева, за да отървеш фиша, след като са те спрели с 260 километра в час, каквито случаи има записани в аналите на МВР - сектор КАТ, той ще ги пъхне в джоба и ще те пусне на воля да си летиш по магистралата. Ако предложиш на жена, почти нямаш шансове. Но ако катаджия е дете, то би казало, че е нередно и би ти щракнало прангите около ръцете за опит за рушвет. Та при първия модел - Детския, колкото и да е странно, сексуално влечение няма. Но въпреки това ако тази енергия у тебе е потушена, то сексуалността се видоизменя в друг вид емоционални обвързаности и често ти се отварят Гърлена, Челна и Теменна чакра, които ти активират общението с фините светове, ясновидството и телепсихиката. Това нещо официалната медицина смята за заболяване и е действително опасно, ако си нямаш представа какво става с тебе, защото фините ти тела дотолкова се разстиковат, че може много лесно някое от съставните ти тела да остане заклещено в по-високо измерение и тогава цял живот оставаш на лечение в психиатрията. Аз в случая имах късмет, че след тези епизоди на травма имах периоди на спокойствие, полято с бира, кебапчета, картофи и дълги престои сред природата - все стабилизационни в енергийно отношение фактори.   (Искам да уточня, че месото и бирата, също смъкват вибрацията и при пренасищане с високи вибрации са наложителни, тъй като ако не се вземат спешни мерки, може да се стигне до пробиви и изкривявания)   Женския модел е 9 пъти по-слаб от Детския и при мъжете е отговорен за правилното отношение към партньора им, както и регулират предпочитанията и вкусовете на мъжа. При отсъствие на Женска енергия в мъжа, той се превръща в юрген (архетипно название на ей това, дето е зад тоя линк). При жените Мъжкия модел е отговорен пак за правилното отношение към партньора, вкусовете и предпочитанията на жената, но и за родителското й отношение към децата. При отсъствието на Женското начало у мъжа и Мъжкото начало у жената, мъжът, както вече казах, става на юрген, а жената - кучка и мъжемелачка.   Мъжкия модел е 9 пъти по-слаб от Женския и, съответно, 81 пъти по-слаб от Детския. У мъжа той определя т.нар. джендър - сексуална самоидентификация. У жените тази роля се играе от Женския модел. При отсъствие на Мъжкото начало у мъжа, то той се превръща в хомосексуалист, травестит или транссексуален. При жената ако липсва Женското начало, тя търпи същите проблеми.   А колкото до онази психоложка, отиди при нея, вдигни й зрелищен скандал, та да я направиш за резил, и я накарай да ти върне парите, които си й платил уж да ти помогне, до стотинката. Ако откаже, пиши сигнал до Лекарската Етична Комисия. Те разглеждат и случаите на психолози и психотерапевти, злоупотребили с доверието на свой клиент. Те добре ще я рендосат, ако успееш правилно да им обясниш за какво иде реч. И мене заради предпочитанията ми към деца от по-долните класове като приятелчета (не сексуални партньори) училищната психоложка положи неимоверни усилия да ме убеди, че съм педофил. А тогава бях на 16-17. Аз лично на тази пача с кеф бих й смазал лицето за спорта.   Според мене ти имаш твърде развит Детския модел в себе си. Лично според мене този модел е изявен на повече от 50% за сметка изцяло на Женския, който ти държи мирно либидото. Мъжкия при тебе е изцяло в нормалните 33,(3)% (⅓ идеална част). Женския е сведен до ≈20%, което те кара да ходиш постоянно погорял. Желанието ти идва от това, че чрез секса ти искаш да си възстановиш поне временно онези 13,(3)%. Когато стигнеш нужната стойност, ще се наситиш и сама ще отпадне нуждата.   Освен това, Детския модел наистина прави хората изключително харизматични. Причината е, че енергията на този модел е най-чиста и най-силна. Затова аз вярвам, че бог не е никакъв кисел дядка с дълга брада и болен стомах (като следствие от вечно кривото му настроение). Аз си го представям като едно дете, което се отнася към всеки справедливо, както всъщност си правят децата. Те не могат да са фалшиви - ако не харесват някого или нещо - това е! Няма сила на света, дето да ги принуди да не са себе си. При Бог нещата са едно към едно като при децата. Затова е правилно да ротираме Тринитарния Ипостас на 120° и да сложим Бог Син на правилното му положение. Бог Дух всъщност е Бог Майка. Тази тъпотия с Бог Дух е патент на тоталитарните авраамически религии. На изток, в Индия, Виетнам, Тибет, Япония и Корея има водеща триада от богове, които винаги са баща, майка и дете. В случая там порядките им в някои отношения са идиотски, но в това отношение са прави.   Та, хората с хиперсексуалност са изключително харизматични, защото имат чисто и непринудено излъчване. А тъй като Детската енергия е най-чиста, съвсем спокойно мога да заявя, че тя е Енергията на Бога и е най-прякото Негово проявление. (Спомнете си, че в Библията Иисус казва, че децата са най-близо до Бог. Да не мислите, че го е казал напосоки? Просто Истината е пратена в девета глуха)   Лека вечер на всички и приятен размисъл върху последните сегменти на резолюцията ми!
  7. Like
    innuendo got a reaction from Креми (късметче) in Новина - Братското Лозе във Варна на картата на света!   
    Здравейте, реших да ви съобщя тази добра новина, която благодарение на картографския сървър с отворен достъп Open Street Maps на адрес http://openstreetmap.org и моето добро желание стана факт - Братското Лозе е отбелязано на картата на света!
    Ето и линк към мястото:
    https://www.openstreetmap.org/#map=19/43.22817/27.94021
    Има и QR баркод за тези, които залитат по модерните технологии:

    Пожелавам ви всичко добро!
  8. Like
    innuendo got a reaction from Донка in Домашно мюсли   
    С помощта на Недим, една селска църква, която ни отпусна около 10 кила грухано жито и много желание, създадохме следната рецепта:
     
    Около 100-120 (никога повече от 150!) грама лимец или грухано жито (използвано за разработката), добре сварено и подсладено с три и половина лъжици захар, добавени лешници, бадеми и орехи, счукани ситно, и половин блокче бял и половин блокче натурален шоколад, натрошени на парчета колкото зрънце боб търкулко, се смесват във все още вдигащото пара жито. След това се оставя да поизстине и резултатът е невероятно вкусна закуска, с която мюслито от магазина не може да се мери.
    По желание може да се добавят следните неща:
    канела; кокос - може стърготини, може и сушен от магазините за ядки; стафиди - най-хубаво става с тъмни стафиди, царски размер; сушени кайсии (тези от пазара правят закуската неустоима с аромата и сосчето си, което пускат в житото); сушени сини сливи (за да няма изненади, най-добре да са почистени); сушени червени боровинки; сушена арония (понякога се среща на пазара); плодов конфитюр по избор; около 50-70 мл. мляко Опитайте, това е колкото енергизиращо, толкова и здравословно! Бон апетѝ!
  9. Like
    innuendo got a reaction from Донка in Егото - 2   
    Егото е помощен инструмент, който помага на човек да се спре преди границата, след която няма оцеляване.
    Тъпо става, когато започнем да обръщаме твърде много внимание на откровени глупости, от които не зависи оцеляването - айфон, нова кола, висока заплата, тракатанци...
    Обществото е наложило схващането, че парите са ценност.
    Да, но както моя добър приятел Недимчо отбелязва:
     
    И той със сигурност е знаел същото нещо, което аз ви казвам.
  10. Like
    innuendo got a reaction from Диляна Колева in Егото - 2   
    Егото е помощен инструмент, който помага на човек да се спре преди границата, след която няма оцеляване.
    Тъпо става, когато започнем да обръщаме твърде много внимание на откровени глупости, от които не зависи оцеляването - айфон, нова кола, висока заплата, тракатанци...
    Обществото е наложило схващането, че парите са ценност.
    Да, но както моя добър приятел Недимчо отбелязва:
     
    И той със сигурност е знаел същото нещо, което аз ви казвам.
  11. Like
    innuendo got a reaction from Слънчева in Критици и противници на позитивното мислене - невротизира ли хората?   
    Всяко хубаво нещо рано или късно става факт, та и при мене така. Нашите в петък ме овикаха, че им преча да гледам новините и както бях подкиснал, така отидох вбесен в стаята си, насочих един лъч енергия към трижди проклетия зомбифициращ апарат и... го пуснах. След малко се чу някакъв страхотен трясък, викове и се оказа, че намерението ми телевизора да гръмне, е станало факт! Сега у нас е странно тихо и спокойно, като никога по-рано!
     
    Тъй че не ядосвайте лудото индиго! Точка и половина не ми стигна да взема директно жълта книжка категория "Безнадеждно невменяем"!!!!
     

     

     

    Все реакции след като вече нямаме телевизор!!!
  12. Like
    innuendo reacted to Pharmaster in Не искам да загубя жената на живота си   
    Според мен твоята приятелка има по-голям проблем от теб, на който тя трябва да обърне внимание и да потърси помощ. Нейния проблем се казва ревност. Прилагали са ми го много пъти. В началото търсиш проблема в себе си и си сигурен, че си виновен. И тъй като там проблем няма, в крайна сметка разбираш, че вината не е в теб, но вече е минало известно време. В теб не виждам никакъв проблем. Ти сам си го правиш на проблем. Щом не избираш мастурбацията пред секса значи няма за какво да се притесняваш. Най-добре да потърсите помощ заедно.
×
×
  • Добави...