Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Лиула

Участници
 • Общо Съдържание

  1848
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  30

Лиула last won the day on Ноември 10 2015

Лиула had the most liked content!

4 Следващи

За Лиула

 • Ранк
  Приятел на Портала

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://monavendor.com/

Профил Информация

 • Пол
  Не казвам

Последни Посещения

19087 посещения на профила
 1. Бих променила категорията Топ допринасящи на Най-активни потребители. Изразът топ допринасящи е странен и не е подходящ. Платформата си остава все така свежа и хубава, просто трябва да се опознае повече.
 2. Лиула

  Срещи - 2015г

  Ние с Дани ще дойдем. Времето е без значение, нито мястото
 3. Нещо, което може и да не е видяно, а може и да е - долу във футъра - двете полета са с по-голям пункт на шрифта.
 4. Лиула

  Музикални поздрави - 6

  Нещо любимо, подрави и да е леко
 5. Няма нищо странно, това е нова платформа, с много функционалности, които тепърва трябва да се проучват от потребителите, а това е изследване и е красиво. Твърде малко форуми в България имат подобни платформи - мултифункционални, различни, иновативни, каквито изисква 21 век. Моят е такъв, този е такъв, надяваме се и други да са такива. В България все още са малко подобни интерактивни форуми, но това е бъдещето. Потребителите трябва да се учат и да знаят. Да се оправят в тази среда. Свиквайте.
 6. ​На 89 години ни напусна великата Мая Плисецкая. Прекрасна балерина, красива жена, истински човек на духа и на изкуството. Да си я спомним отново с това неповторимо и незабравимо изпълнение. Почивай в мир, Мая!
 7. Поздравления за платформата, страхотна визия!
 8. Ще се повторя, неизбежно Днес е рожденният ден на Уилям Шекспир. По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно ...
 9. Ето и моите първи карти: Рицар жезли, 9 жезли, 8 жезли, бързам да успокоя - не значат нищо. Давайте вие вашите.
 10. Нека в тази тема споделим впечаления и карти относно човешките отношения. Вие сте. Моля, когато споделяте комбинации, да им правите и анализ
 11. Лиула

  Смисълът на живота

  Това осмисля ли битието?
 12. Лиула

  Богомилско Таро

  Умереността - каквато всички искаме и никой няма да получи никога. Когато ти ме попита може ли да се победи завистта, аз си спомних за онова, което видях написано някога. В сърцето кипеше сплав от енергии от води. Който пие - умира. Разучи пътеките, реките и водите - отиди отвъд, при 14-ия страж Когато всичко свърши, няма да получиш нищо.
 13. Моето развитие е ясно. На другите препоръчвам сила, устойчивост и любов към науката. Да, можеш да допринесеш - пиши и създавай теми, тук и в други форуми/сайтове. Бъдете активни, животът на Таро сега се случва, не после.Работете поне на 3 ниви, за да получите реколта.
×