Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Лиула

Участници
  • Общо Съдържание

    1848
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    30

Лиула last won the day on Ноември 10 2015

Лиула had the most liked content!

2 Следващи

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://monavendor.com/

Профил Информация

  • Пол
    Не казвам

Последни Посещения

20113 посещения на профила
  1. Ние с Дани ще дойдем. Времето е без значение, нито мястото
  2. Нещо любимо, подрави и да е леко
  3. ​На 89 години ни напусна великата Мая Плисецкая. Прекрасна балерина, красива жена, истински човек на духа и на изкуството. Да си я спомним отново с това неповторимо и незабравимо изпълнение. Почивай в мир, Мая!
  4. Ще се повторя, неизбежно Днес е рожденният ден на Уилям Шекспир. По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно ...
  5. Ето и моите първи карти: Рицар жезли, 9 жезли, 8 жезли, бързам да успокоя - не значат нищо. Давайте вие вашите.
  6. Нека в тази тема споделим впечаления и карти относно човешките отношения. Вие сте. Моля, когато споделяте комбинации, да им правите и анализ
  7. Умереността - каквато всички искаме и никой няма да получи никога. Когато ти ме попита може ли да се победи завистта, аз си спомних за онова, което видях написано някога. В сърцето кипеше сплав от енергии от води. Който пие - умира. Разучи пътеките, реките и водите - отиди отвъд, при 14-ия страж Когато всичко свърши, няма да получиш нищо.
  8. Моето развитие е ясно. На другите препоръчвам сила, устойчивост и любов към науката. Да, можеш да допринесеш - пиши и създавай теми, тук и в други форуми/сайтове. Бъдете активни, животът на Таро сега се случва, не после.Работете поне на 3 ниви, за да получите реколта.
  9. Проблемът е, че ти оскоро работиш с обърнати карти. По тези карти не могат да се направят тези изводи С обърнато Коелело няма как да има отмъщение, просто няма нищо.
  10. Разбира се, в този смисъл - да. Но е добре човек винаги да има пари, никога не се знае какво може да се случи в най-неочаквания момент.
  11. Колкото и всеки друг съвет. А продуктите за преодоляване на упорита кашлица отново се купуват с пари, не с усмивка.
×
×
  • Добави...