Jump to content
Порталът към съзнателен живот

gabsi

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

gabsi's Achievements

  1. Класи4еската музика е много хубава и аз се запалих по нея благодарение на госпожата ми по музика. Тя ме нау4и да ценя истинската музика! Понякога имам 4увството, 4е душата ми се слива с приятните звуци на тази музика. Произведенията ми помагат да забравя за вси4ко и едва ли не като ги слу6ам се пренасям в друг свят, мой си свят. Много ми харесва "Аве Мария", защото е много успокояваща, нежна и изпълнена с 4увства. Даже трябва6е да пи6ем съ4инения по "Аве Мария" нали какви 4увства буди в нас и учителката ме похвали, за6тото единствено аз от 7 паралелки съм се била доближила до смисъла му. Харесват ми о6те симфония No:40 и др
  2. Слу4вало ми се е да ме предадат и то от хора, на които съм имала голямо доверие и съм вярвала в тях - с едно бив6е гадже и едни моми4ета, които ми се пи6еха за най-добрите приятелки. След раздялата ни с това мом4е ние си останахме приятели, и то най-добрите. Но след това той тръгна с една "приятелка", която не знам какво е правила с него, но знам 4е сега той едва ми казва "здравей!". Понякога от хора, които най-малко сме о4аквали може да полу4им нож в гърба, но какво да се прави живота си е такъв, не е лесен! Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.
  3. От една страна е по-хубаво да си сам, за6тото няма кой да те ядосва, да ти прави сцени на ревност и т.н. А от друга страна не е много хубаво, за6тото има трудни моменти в живота и е по-добре да ги сподели6 с някого на когото има6 доверие и знае6 4е може6 да раз4ита6 на него по всяко време, а пак и той 6те може да те разбере и да ти даде съвет! Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.
  4. Любовта е много хубаво 4увство, което може да се изпитва между хората, но не винаги е споделена и това пре4инява болка в хората. Тя е нежна, невинна, красива, но от друга страна е коварна. Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.
  5. Здравейте! Съгласна съм с вси4ки, които твърдят 4е трябва да се обръ6та пове4е внимание на съни6тата, тъй като понякога те ни казват много (например какво 6те ни се слу4и). Имала съм такива съни6та и с всяка една изминала ве4ер се обеждавам,4е в съни6тата се крие и малко истина, колкото и да е малка. Например преди две години сънувах, 4е по време на 4ас по ф.в.с. едно мом4е (което си харесвах тогава) ме нацелва с топка за баскетбол и то така и стана. След това той по4на да се вла4и след мен, но аз бях изгубила вси4ко към него, но да продължавам нататък и да не се отклонявам от темата. Искам да ми помогнете да разтълкувам един сън. Сънувах как ба6та ми ме хва6та 4е пу6а цигари. Постоянно го сънувам и по4вам да се "пла6а" . Ми ако наистина ме хване? Моля ви помогнете ми да разбера зна4ението на съня!!! Поздрави габси (Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от Модераторския екип)
×
×
  • Добави...