Jump to content
Порталът към съзнателен живот

problemen1

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

922 посещения на профила

problemen1's Achievements

  1. Нищо, мислите ми ме демотивират да правя каквото и да е.
  2. Не мога да се влюбя в момиче това най-много ме кара да мисля така
  3. Също така тези мисли ми пречат да контактувам с момичетата. От като влязох в тази депресия не излизам от нас почети. Всичко ми се скапа, губя надежда, не знам какво да правя и какво да мисля не мога да ги игнорирам тия мисли седят ми в подсъзнанието и ме карат да си мисля че съм гей изобщо тези дни мисля че ще ме тормозят цял живот .... Тежко ми е
  4. Положението ми стана още по-зле , цял ден рева и се боря с мислите си , мисля че съм неосъзнат гей и хетеро живота ми е до тук... В тежка депресия съм не ми се прави нищо не ям... Тези мисли не ме оставят ! Самоанализирам миналото си и само намирам причини поради които съм гей, въпреки че Знач че ме съм просто не знамна къде..
  5. Здравейте първо на 17 години съм от Бургас, Ще почна накратко да разкажа за себе си като малък бях много затворено дете, чийто живот беше само компютъра - като цяло мисля че страдам от диссоциално разстройство на личността, но това не е проблема за който пиша. Имам много проблеми за, които просто нямам нервите да пиша... С една дума мисля, че страдам от ОБСЕСИВНО КОМПУЛСИВНО РАЗСТРОЙСТВО. До сега съм си мислил куп неща, че никой не ме харесва, че съм луд, че няма да имам хубаво бъдеще, че имам тумор в мозъка, но сега дойде реда на това което ме засипа - Мисля че съм ГЕЙ, което просто ме засипва.... Винаги съм харесвал момичета, имал съм връзки, интимни взаимоотношения с тях и съм, мразя гейове - против природата са! Просто не мога и не искам да се представям като такъв, това е ужасно и точно преди 2 дни тези натрапчеви мисли не ме оставят на мира, вчера бях в депресия цял ден легнах си в 19:00 не исках да живея повече. Моля ви за помощ как да се отърва от това, постоянно се чувствам такъв, страх ме е да погледна мъжко тяло да не вземе от страх да се възбудя.. Не мога да си подредя мислите от объркване, ако някой ме разбра моля да пише нещо - просто не мога така това е отвратително ! БЛАГОДАРЯ !
×
×
  • Добави...