Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Strudy

Участници
  • Общо Съдържание

    24
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

2741 посещения на профила
  • karat

Strudy's Achievements

  1. Маструбирането грях ли е ? Ето какво намерих. 7. „Не прелюбодействай.” Тази заповед забранява не само нечисти действия, но и чувствени помисли и желания или каквато и да е практика, която води до възбуждането им. Чистота се изисква не само във външния живот, но и в тайните намерения и чувства на сърцето. Христос, Който поучаваше за далеч простиращата се задължителност на Божия закон, заяви, че злата мисъл или злият поглед са също така грях, както и беззаконното действие Наистина ли е грях маструбирането или гледането на порно ?
  2. Да но имам главоболие от година и след операцията ми на сфеноидалния синус продължава вече от 7 месеца. Имам 1 ЯМР и 1-скенер преди операцията и 1-контролен скенер на синусите след операцията. И на колко доктори ходя и няма никакво назначено лечение. Не знам затова вече минавам през всичко да разбера от къде е главоболието. Кръвно, щитовидна жлеза, алерголог и тнт. А до сега не съм се натоварвал много, защото при леко натоварване ме боли дори когато се изправям понякога.
  3. Извинявам се ,ако тук не е мястото и раздела да питам. Искам да си взема апарат за кръвно налягане, но не знам какъв. В нас имаме обикновен, който е с помпа, но не знам дали го меря правилно и от семейството ми никой не може да мери точно. Чувал съм, че електронните не мерели правилно..Не знам да си взимам ли електронен. Моля Ви посъветвайте ме да си взимам ли електронен, каква марка, от колко пари са хубавите или да не взимам.
  4. Еми аз не мисля,че толкова силно главоболие да е от хранителна непоносимост. Ако греша ме поправете. Да кажа ходех на алерголог - правиха ми два теста: Битов ( От бита - прах и тнт) и полени. Казаха, че ми няма нищо след месец ще ходя за храни. Ходех на офтамотолог и очното налягане е нормално.
  5. Ако можете да се грижите за тях добре и имате нужните средства. Според мен две
  6. Аз съм вегетарианец и пробвах Вегетарианската "луканка". Вкусна е и ми хареса много
  7. Вегетарианска "луканка": 1. ориз - 1 чаена чаша 2. леща - 1 чаена чаша 3. слънчоглед - суров, белен - 1 чаена чаша 4. олио - няколко супени лъжици 5. подправки - по 1/2 чаена лъжичка смлян ким, инд. орехче и черен пипер; 1 чаена лъчичка чесън на прах или няколко скилидки пресен пресован; сол Сваряваме поотделно лещата и ориза, така че да останат без вода. Разбъркваме ги в съд заедно със слънчогледа, разбитите яйца, олиото и подправките. Разстиламе алуминиево фолио и изсипваме сместа в него по дължина, като го завиваме като руло. Печем във фурна при умерена температура около 20 минути. Нарязваме "луканката" на по-широки парчета (поне сантимтър-два )и сервираме заедно с фолиото. Колко яйца ?
  8. Ако може да ми кажете има ли книга, ако не просто да ми препоръчате - книга да йога или нещо подобно някакви раздвижвания без много физическо натоварване.
  9. Тук може да споделите комедиите ,който Ви харесват. Ето някой от мен: The Mask / Маската (1994) Taxi 4
  10. Еми аз имам харесвам много спортове - футбол (тренирах) ,баскетбол , бойни спортове ,но след операцията ме е страх да се натоварвам много физически и удари в главата при футбола или при някой бойни изкуства, затова според мен йогата е перфектна в такива случай.
  11. Никой не ми го е казвал. Прочетох го в интернет. И не вярвам ,че е така затова реших да попитам тук.
  12. Много Ви Благодаря за отговора. Ми до сега са ми правили само ЯМР, 2-скенера кръвни изследвания, ЕЕГ, Снимка на бял дроб (само 1-ния скенер ,кръвните изследвания и ЕЕГ са след операцията). Ми единствено след операцията пия Кетотифен (противовъзпалителни) ,но казват ,че те са просто за всеки случай и ,че нищо ми няма и това главоболие и температура казват ,че не се дължи на сфеноидалния синус... Иначе никой не знае от какво е главоболието и никакво лечение. Обаче ми забраниха да спортувам известно време. Скоро ще мога ,но понякога когато се заморя или при физическо натоварване започва да ме боли главата. Затова ме е страх да спортувам никой не ми е казал какво ми има ,а аз не съм добре. Затова не искам да спортувам преди да ми кажат какво точно ми има. Иначе аз съм почти вегетарианец - не ям месо (обаче ям сирене, кашкавал и тнт.) Само ,че не всички са домашни ,а повечето от магазина.
  13. Господари на ефира. Шоуто на Слави. Младост 5. Комиците.
  14. Не ме е страх от вода. И плувам дори обичам да плувам. Аз съм момче и прятеля в съня ми не е момиче (някой да не разбере погрешно). Просто приятел от моя клас.
×
×
  • Добави...