Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Strudy

Участници
  • Общо Съдържание

    24
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Strudy got a reaction from Кон Круз in Комедии   
    Тук може да споделите комедиите ,който Ви харесват.
    Ето някой от мен: 
     
    The Mask / Маската (1994)
    Taxi 4
     
  2. Like
    Strudy reacted to Донка in Мисли от Учителя за Христос и Христовото учение   
    На границите на инволюционната и еволюционната епоха е Христос. Идването на Христа ознаменува началото на еволюционната епоха, но болшинството от съвременните хора продължават да слизат надолу, т.е. още са в инволюционния път.

    Христос е трансформаторът на енергиите, които идват от Бога към човека. Без Христа човек не може да отиде при Бога. Защо? Казано е, че Бог е огън всепояждащ.
    За пояснение можем да прекараме една аналогия: слънчевата енергия има толкова мощни трептения, че ако тя дойде направо на Земята, човек не би могъл да я издържи. Затова между Слънцето и Земята има няколко трансформатора, през които минава слънчевата енергия. Само така човек може да я издържи.

    Достатъчно е да произнесе човек един стих от Евангелието с желание да го разбере, за да дойде Христос да му помогне. Той ще внесе Светлина в ума му и ще оправи работите му.

    Христос не иска хората да приемат новото по закона на насилието. Важно е ние да изпълним Волята Божия, а пък другите, дали изпълняват или не, да ги оставим свободни. Не упражнявайте никакво насилие или давление върху хората!

    Светлите Братя чрез Христа внесоха доброто в света. Ако не беше дошъл Христос преди две хиляди години, какво щеше да бъде положението на човечеството? Всичко хубаво в света се е внасяло от Светлите Братя, които са работели за повдигането на народите.

    Изворът на доброто
  3. Like
    Strudy reacted to Диана Илиева in Може ли да бъде каквото беше   
    Ами като че ли е крайно време вече и ти да започнеш да й показваш, че я харесваш. И то дори по-активно, отколкото тя го е правила, така повече по мъжки
    Резултатът сигурно няма да закъснее.
×
×
  • Добави...